اخبار داغ

بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از سازمان اوقاف در کمیسیون فرهنگی مجلس

بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از سازمان اوقاف در کمیسیون فرهنگی مجلس
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از بررسی تقاضای نمایندگان برای تحقیق و تفحص از سازمان اوقاف در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مجید نصیرایی نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز تقاضای نمایندگان برای تحقیق و تفحص از سازمان اوقاف در مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه که با حضور حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان اوقاف برگزار شد نمایندگان مطالب خود را مطرح کردند و رئیس سازمان اوقاف نیز پاسخ‌های خود را عنوان کرد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: یکی از مطالبی که تقاضاکنندگان برای تحقیق و تفحص از سازمان اوقاف مطرح می‌کردند استفاده بهینه از موقوفات بود و موضوع دیگر نیز بحث سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف بود که توسط نمایندگان مطرح شد.

نصیرایی خاطرنشان کرد: در نهایت پس از بحث‌ها و بررسی‌های فراوان بنا شد تا رای‌گیری در باره این تقاضا در جلسه بعدی کمیسیون انجام شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه