شهردار سیسخت خبر داد؛
تامین اعتبار۲۰۰میلیارد ریالی برای ساخت بیش از ۱۷هزار متر پیادهرو در سیسخت+تصاویر
شهردار سی سخت از تامین اعتبار ۲۰۰میلیارد ریالی برای عملیات اجرایی ساخت بیش از ۱۷هزار متر پیادهروسازی در این شهر خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیانوش صیادی شهردار سیسخت در گفتوگو با صبح زاگرس گفت: پیادروهای شهر توریستی سی سخت برای اولین بار در سطح کلان سنگ فرش می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
وی افزود: نهضت پیاده رو سازی و بهسازی معابر شهر سی سخت با متراژ ۱۷ هزار متر مربع با کیفیت بسیار خوب هم اکنون در حال اجرا است.
,
صیادی افزود: این عملیات با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات شهرداری و طرح بازآفرینی شهری اجرا می شود که اکثر خیابان های اصلی شهر را در بر می گیرد.
,
شهردار سی سخت همچنین گفت: از محل اعتبارات طرح بازآفرینی شهری ۴ کیلومتر جدول گذاری و پیاده رو سازی را در برنامه داریم.
,
صیادی با اشاره به اینکه پیش از این به صورت تکه ای و محدود پیاده رو سازی انجام شده بود، گفت: این حجم از بهسازی معابر و پیاده رو سازی برای اولین بار در شهر سی سخت اجرا می شود.
,
وی افزود: این طرح در بلوار شهدا، بلوار امام خمینی(ره) خیابان مطهری و خیابان دنا اجرا می شود و همچنین پروژه های دیگری از جمله آسفالت خیابان های شهر، احداث ساختمان مدیریت بحران و سوله چند منظوره ورزشی در دست اجرا است.
,
تصاویر از طرح بهسازی معابر و سنگ فرش پیاده روهای سی سخت در زیر آمده است:
, 
, 
, 
, 
, 
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه