برگزاری نشست خبری فینال فوتسال جام ملت های آسیا
شمسایی: اینجا هستیم تا قهرمان شویم/ کوگوره: خبر خوب، بازی نکردن شمسایی است!
سرمربی تیمهای ملی فوتسال ایران و ژاپن درخصوص فینال جام ملتهای آسیا صحبت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید شمسایی و کنیچیرو کوگوره عصر امروز (جمعه) در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی فوتسال ایران مقابل ژاپن در فینال جام ملتهای آسیا 2022 شرکت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
شمسایی: اینجا هستیم تا قهرمان شویم
,وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال ایران درخصوص تقابل با ژاپن رقیب دیرینه اظهار داشت: تجربه بازی مقابل کوگوره را بهعنوان بازیکن دارم، اما امروز هر دوی ما مربی هستیم. ژاپن واقعا قدرتمند است و تلاش میکنیم مطابق استراتژی خودمان بازی کنیم. تلاش خواهیم کرد آنها را به بهترین شیوه آنالیز و لحظاتی از بازی را کنترل کنیم. میدانیم ژاپن بسیار خوب آماده شده و در طول مسابقه بسیار منظم است.
,وی با بیان اینکه بازیکنان ایران تا آخرین لحظه تلاش خواهند کرد، گفت: سخت است پیشبینی کنیم که بازی در 40 دقیقه، وقت اضافه یا ضربات پنالتی تعیین میشود. با این حال از دقیقه اول تمرکز بالایی خواهیم داشت و بازی را سرسخت آغاز میکنیم. این یک مسابقه مهم برای ماست و میدانیم حریفی بسیار قدرتمند با بهترین بازیکنان و مربی خوب پیش رو داریم. با این حال به بازیکنان ایران باور داریم و اینجا هستیم تا قهرمان شویم.
,,
کوگوره: خبر خوب، بازی نکردن شمسایی است!
,کوگوره سرمربی تیم ملی فوتسال ژاپن در این نشست خبری عنوان کرد: خوشحال هستیم که به فینال رسیدهایم و به بازیکنانم افتخار میکنم. 20 سال است که شمسایی را بهعنوان یک دوست و بازیکن میشناسم و خوشحالم که اینجا مقابل او و یک تیم قدرتمند بازی میکنیم.
,وی افزود: ایران همیشه رقیب ماست. آمادهسازی خوبی برای فینال داشتیم و بازیکنان ما اعتماد به نفس دارند. تمام تلاش خود را میکنیم تا ایران را ببریم و قهرمان شویم.
,]
ارسال دیدگاه