اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله شنا کردن خیس شدن هم دارد، ماجرای آن 200 کودک در انگلیس، کابوس 80 سالگی به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله شنا کردن خیس شدن هم دارد، ماجرای آن 200 کودک در انگلیس، کابوس 80 سالگی به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «شنا کردن خیس شدن هم دارد!» نوشت: شنا کردن بدون خیس شدن این شاید توصیفی از سیاست مطلوب آمریکا در دوره کنونی باشد. ما از جلسات سیاست گذاری مقامات واشنگتن آگاهی نداریم اما آنچه از عملکردشان در نقاط مختلف جهان می بینیم، نشان می دهد آنها در مسیر تنش زایی گام برمی دارند اما نمی خواهند در صحنه تنش حضور داشــته باشند؛ به بیان دیگر آنها دوست دارند بدون اینکه درگیر شوند، درگیری ایجاد کنند. هدف ایــن درگیری چیزی جز تضعیف رقبای منطقه ای و جهانی ایالات متحده نمی تواند باشد. آمریکا از جایگاهش در جهان تک قطبی به راحتی دســت نمی کشد و نمی خواهد با وضعیتش به عنوان یک کشور معمولی در جهان چندقطبی کنار بیاید

وطن امروز: محمدحسین مهدوی زادگان در یادداشتی با عنوان «ماجرای آن 200 کودک در انگلیس!» چنین نوشت: رسانه های انگلیسی طی روزهای اخیر از یک فاجعه انسانی بزرگ در کشورشان پرده برداشتند: مفقود شدن 200 کودک مهاجر که بدون همراه بوده و به دلیل سهل انگاری مسؤولان انگلیسی در نگهداری آنها، فرار کرده و مفقود شده اند! امروز هیچ کس نمی داند این 200 کودک در کدام نقطه یا نقاط انگلیس به سر می برند و آیا زنده اند یا گرفتار قاچاقیان انسان و کودکان در این کشور شده اند. وزارت کشور انگلیس در واکنش به این حادثه، اعلام کرده است مسؤولیتی در قبال این کودکان و تامین امنیت جانی آنها بر عهده نداشته و ندارد و صرفا آنها را در محلی اسکان داده است! البته از دولتی که در قبال قربانیان مهاجر کانال مانش و حتی قربانیان انگلیسی خشونت های روزمره در این کشور متهم است، انتظار موضع گیری دیگری وجود نداشت! دولت ریشی سوناک نیز مانند دولت های ترزا می، بوریس جانسون و دیوید کامرون بقا در خانه شماره 10 داونینگ استریت را به همه چیز، حتی رعایت حداقل اخلاق و انسانیت در قبال کودکان است.

اطلاعات: علیرضا خانی در یادداشتی با عنوان «آمار» نوشت: دانشجويان رشته آمار، معمولا در همان ترم اول با اين جمله مشهور آشنا مي شوند ما در جهان سه نوع دروغ داريم. اول: دروغ معمولي. دوم: دروغ شاخدار، و سوم: آمار! علم آمار به طور طبيعي براي اين خلق شده است كه به ياري آدميان آيد، تصور درست تري از محيط اطراف و هستي به افراد ببخشد و امور كيفي و غيرقابل اندازه گيري را كمي و قابل قياس كند. به طور طبيعي اداره جوامع امروزي بدون آمار امكانپذير نيســت. براي يك ميهماني ساده به آمار ميهمانان نياز داريم تا بتوانيم امكان پذيرايي شايسته را فراهم آوريم، به طريق اولي، دولت ها بايد بدانند ســالانه براي كل جمعيت كشورشان به چه ميزان غلات، گوشت، آب آشــاميدني، انرژي، دارو، كتاب و لوازم التحرير دانش آموزان و غيره نياز دارند.

جام جم: روح الله قیطاسی در مطلبی با عنوان«ماجرای یک ماموریت غیرممکن» چنین نوشت: در حالی که در 9 ماهه سال جاری میزان دریافت مالیات از خانه های خالی به رقم ناچیز یک میلیارد و 487 میلیون تومان رسیده است، دولت در بودجه سال آینده درآمدهای مالیاتی از این محل را 2000 میلیارد تومان در نظر گرفته است.

جوان: محمدجواد اخوان در سرمقاله ای با عنوان «کابوس 80 سالگی» این گونه نوشت: خودشان می گويند در طول تاريخ، 80 سالگی دولت مان را نديده ايم! به كتاب های شان هم كه مراجعه كنيم، همين گزاره درست از آب درمی آيد. يهود، به روايت خودش يک بار حكومت متحد در دوره حضرات داوود و سليمان ع داشته است كه بعد از وفات حضرت سليمان، شيرازه اين حكومت متحد ازهم پاشيده و كشورشان تجزيه می شود. ازقضا خودشان مجموعه حكومت اين دو پيامبر الهی را كمتر از 80 سال می دانند. بعد ها در سال 110قبل از ميلاد، با فروپاشی امپراتوری سلوكی، حشمونيان يا خاندان مكابی كه پيش تر در نواحی يهودی نشين نفوذی داشتند، اعلام حكومت مستقل كردند كه دولت شان تا سال 37 قبل از ميلاد بيشتر دوام نياورد، يعنی بازهم كمتر از 80 سال. بعد از آنها به يهوديان تا چندين سال در سيطره روميان بودند كه نهايتا دست روميان سركوب و در جهان پراكنده شدند.

خراسان: مهدی حسن زاده در یادداشت روز با عنوان «چالش تصمیمات سخت برای اموال مازاد دولت» نوشت: حـال و روز خـانـواری را در نظر بگیریم که تحت فشار اقتصادی قـرار گرفته و به تناسب افزایش هزینه ها، درآمدهایش افزایش نداشته است. در چنین شرایطی پدر خانواده مطلع می شود زمینی دارد که بدون استفاده مانده و می تواند از آن استفاده کند. برخی دیگر از اعضای خانواده نیز اموال و پس اندازهایی را رو می کنند که برای روز مبادا نگه داشته اند و به وسیله آن می توانند مشکات خود را برطرف سازند.

قدس: فرزانه غلامی در مطلبی با عنوان «بازار جذاب 50 0 میلیارد دلاری برای تولید داخلی» چنین نوشت: ایران بــرای تـجـارت آزاد بـا کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا سرانجام به ثمر نشست و اخبار منتشر شده در روزهــای جــاری، عملیاتی شدن موافقت نامه بین ایران و این اتحادیه را از نیمه سال آینده نوید می دهد. روســـیـــه، ارمــنــســتــان، بــــــلاروس، قـزاقـسـتـان و قرقیزستان پنج عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا هستند که با عملیاتی شـدن ایـن موافقت نامه حجم تجارت بین ایران و این اتحادیه 10 میلیارد دلار افزایش می یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه