اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله چاه‌کن‌هایی که همیشه ته چاهند، گنجینه ای در دست شیعیان، فیلیمو نماد نفوذ فرهنگی به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله چاه‌کن‌هایی که همیشه ته چاهند، گنجینه ای در دست شیعیان، فیلیمو نماد نفوذ فرهنگی به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «چاه کن هایی که همیشه ته چاهند» نوشت: ما با واقعیت وحشــتناکی روبه رو هستیم. این اعتراضات هیجان برانگیز و امیدبخش است. مردم مقاومت می کنند و می مانند و به مبارزه خود ادامه خواهند داد. پلیس هم باید به معترضان بپیوندد. اینجا دیگر خانه ما نیست. دموکراسی در خطر اســت. بی بی(نتانیاهو) نابود کننده است. اینجا پرچم های فلسطین به تعداد زیادی وجود دارد. همانند جام جهانی قطر. شما یک اسرائیلی هستید؟ به هیچ وجه، تف بر اسرائیل. فقط فلسطین. اینها بخشی از اظهارات جمعیت انبوه صهیونیست هایی است که در سرزمین های اشغالی به نشانه اعتراض به عملکرد سران این رژیم به خیابان ها آمده اند.

وطن امروز: رضا حبیبی در یادداشتی با عنوان «گنجینه ای در دست شیعیان» چنین نوشت: 8  رجب سالروز ولادت یکی از نوادر علمی جهان تشیع، شیخ حر عاملی است. شیخ حر را عوام به دلیل نامگذاری یکی از رواق های حرم مطهر امام رضا(ع) به نام او می شناسند ولی کمتر کسی به عظمت او و تالیفات گرانقدرش واقف است. شیخ محمدبن حسن بن علی بن حسین عاملی مشغری معروف به شیخ حر عاملی، جمعه 8 رجب 1033 قمری در روستای مشغره از توابع جبع چشم به جهان گشود. جبع یکی از مراکز مهم جبل عامل در جنوب لبنان است. خاندان شیخ حر عاملی با 34 پشت به حربن یزید ریاحی می رسد. پدر وی شیخ حسن بن علی عاملی است که مردی دانشمند بود. وی از علامه مجلسی روایت نقل می کند و مجلسی هم از او روایت می کند. شیخ در فقه مسلک اخباریان را داشت ولی اخباری معتدل بود. از اساتید وی می توان علامه مجلسی، فیض کاشانی و علامه سیدهاشم بحرانی، صاحب تفسیر البرهان را نام برد. از شیخ آثار زیادی برجا مانده است که از جمله آنها می توان الجواهر السنیه فی االحادیث القدسیه، الصحیفه الثانیه السجادیه، االیقاظ من الهجعه، برهان علی الرجعه، الفصول المهمه فی اصول الائمه، دیوان الشعر، بدایه الشعر، بدایه الهدایه فی الواجبات والمهمات المنصوصه و اهل الامل را نام برد.

اطلاعات: سید مسعود رضوی در یادداشتی با عنوان «آب را گل نکنیم» نوشت: بحث درباره سياست، فقط فلسفه سياسي يا علم سياست نيست. گاه با تمامي اجزاي زندگي در مي آميزد و آنگاه اقتصاد و محيط زيست و فرهنگ و هنر و زبان و حتي رنگ لباس و سايق را در بر مي گيرد. اينكه چگونه چنين وسعتي به سياست عطا و بخشوده شده، نيازمند نوشته و زمان ديگري است. عجالتا ما درگير مسائلي هستيم كه مرز آن با سياست روشن است و نيست. اين شايد يك پديده فراگير و جهاني هم باشد، ولي قبول كنيم كه شدت و گستره آن در مملكت ما بيشتر است. مثلا محيط زيست يك موضوع علمي يا مربوط به نهادهاي مدني و مردم نهاد بود، اما امروزه يك معضل جهاني است كه در سطح سازمان ملل و رؤساي ممالك بزرگ جهان مورد بحث قرار مي گيرد. حزب سبزها در سراسر جهان، قدرت و حركت دارند و برنامه هاي آن در پارلمان ها و قوانين و پروژه هاي سياسي ني نمي توان بدان غيرقابل فسخ است و ديگر به عنوان امري تفن نگريست.

جام جم: علی اکبر عبدالعلی زاده در یادداشتی با عنوان «فیلیمو نماد نفوذ فرهنگی» چنین نوشت: گزافه نیست اگر بگوییم فیلیمو و در شکل جامع تر هلدینگ صباایده از ابتدای تاسیس تا کنون با وجود بهره برداری بی پایان از حمایت های دولتی و انحصاری به صورت فراگیر و غیرقابل تصوری مجموعه ای از تخلفات فرهنگی، اجتمای و حتی سیاسی را مرتکب شده و در تکرار آنها پافشاری کرده و با توجه به نقش آفرینی ش در حمایت برنامه ریزی از اغتشاشات اخیر بدون اغراق نماد نفوذ یا هموان ناتوی فرهنگی بدل شده است.

جوان: غلامرضا صادقیان در یادداشتی با عنوان «ابراز همدردی توی سرت بخورد آقای سفیر انگلیس!» این گونه نوشت: سایمون شرکلیف، سفیر بریتانیا در تهران در توئیتی برای به اصطلاح ابراز همدردی با مردم زلزله زده شهر خوی نوشت: با مردم شهرستان خوی در آذربایجان غربی که در این سرمای سخت زمستان دچار زلزله شده اند ابراز همدردی می کنم. به چند دلیل باید به سایمون گفت این مقدار فریب و تقلب مستتر در یک پیام همدردی فقط از سفیر یک دولت فریبکار متقلب برمی آید، این ابراز همدردی توی سرتان بخورد!

خراسان: سید علی علوی در یادداشتی با عنوان «آقایان روسای قوا دست بجنبانید!» نوشت: پس از یک دوره طولانی تاکید رهبر انقلاب بر واگذاری اموال مازاد دولتی و پس از سال ها بی توجهی به این تاکید رهبر انقلاب، بالاخره آیین نامه مولد سازی دارایی های دولت ابلاغ شد. طی هفته گذشته خبرهای این مصوبه و جزئیات آن رسانه ای شد. در باره این مصوبه در روزنامه مورخ هشتم بهمن ماه به بیم ها و امیدهای این مصوبه پرداختیم اما آن چه در این مرقومه می خواهم بر آن تمرکز کنم که واقعا نمی دانم اسمش را چه چیز بگذارم؟! مسئله اعطای مصونیت قضایی به هیئت 7 نفره مولد سازی دارایی های دولت که شامل معاون اول رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایـی، وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، یک نماینده از طرف رئیس مجلس و یک نماینده از طرف رئیس قوه قضاییه می باشد، است.

قدس: زارع در یادداشتی با عنوان «حادثه اصفهان و سه پیروزی برای ایران» چنین نوشت: شامگاه یـک شـب پـس از شنبه و دقـیـقـا عملیات اسـتـشـهـادی عجیب و پـیـروزمـنـدانـه جــــوان فلسطینی در منطقه شهرک نشین قدس آن هم با یک کلت کمری، ساختمان های صنایع دفاعی در اصفهان مورد حمله قرار گرفت. این حمله با سه ریزپرنده که به احتمال زیـاد از جایی در داخـل کشور به هوا برخاسته بودند، انجام شد. از این سه ریزپرنده، دو فروند در تله های ایجادشده گرفتار و منهدم شدند و یک فروند هم اسیر سامانه پدافندی این مجموعه نظامی شد. به این ترتیب این حمله هیچ خسارت جدی در پی نداشت. اما رسما ایــن، تنها پـیـروزی ایــران در ایـن حـادثـه نبود. کشورمان در همین یک حادثه هرچند در حالت دفاع بود، اما سه پیروزی بدست آورده است. نخستین پـــیـــروزی هـمـیـن انـــهـــدام مــوفــق و کم خسارت ریزپرنده ها بود. این نشان دهنده آمادگی ایران پس از بارها ضربه خوردن است. اگرچه ممکن است در آینده ای دور یا نزدیک بار دیگر دشمن عملیات موفق انجام دهد، اما تا اینجا توانسته ایم به یک الگوی دفاعی مطلوب دست پیدا کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه