اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله اختلاف در کف خیابان، حال بد دارو را خوب کنید، تامین امنیت خلیج فارس در گرو همکاری جمعی به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله اختلاف در کف خیابان، حال بد دارو را خوب کنید، تامین امنیت خلیج فارس در گرو همکاری جمعی به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «اختلاف در کف خیابان» نوشت: عده ای تحت تاثیر برخی القائات یا با هدف تحت الشــعاع قرار دادن موضوع، تا صحبت از لزوم برخورد با بی حجابی و مقابله با ولنگاری در حوزه پوشش می شود با قیافه ای حق به جانب می گویند: ای بابا؛ به جای این کارها، اول با دزدی و اختلاس برخورد کنید. به این واکنش از چند منظر می توان پاسخ داد؛ نخست اینکه آنچه در سال های اخیر همه به چشم دیده اند عزم جدی در تشکیل محاکم مبارزه با فساد اقتصادی و حتی تشکیل شعب ویژه در این خصوص بوده است و بارها شاهد شناسایی، تشکیل پرونده، برپایی دادگاه های علنی و در نهایت صــدور احکام مختلف قضایی در برخورد با مفسدان و فرصت طلبان پرونده های کلان اقتصادی بوده ایم. در این خصوص می توان به موارد متعدد پرونده های رانت خواری با ارزهای 4۲00 تومانی در دوره گذشته، یا محکومیت به زندان های بلندمدت و جریمه های سنگین برای افرادی حتی با داشتن نسبت با مسئولان در دولت قبل از برادر رئیس جمهور تا داماد یا دختر فلان وزیر و موارد مختلف دیگر اشاره کرد که نشان از جدیت در برخورد با فساد اقتصادی دارد و البته نمی توان با اطمینان مدعی شد که زمینه فساد و پرونده های فرصت طلبی به طور کامل برطرف و کار تمام شده است اما نمی توان منکر برخورد جدی با چنین مواردی شد.

اطلاعات: جمیل میلانی در یادداشتی با عنوان «این بار بالا رفتن از دیوار سفارت عربستان مشکل است» چنین نوشت: رابطه با عربستان در ســه ماه اخير كليد واژه اصلى سياست خارجى جمهورى اســلامى ايران بوده است . به جرأت مى توان گفت اين رابطه يكى از پر فراز و نشــيب ترين روابط در تاريخ سياست خارجى ايران بوده و عربســتان همواره جايگاه خاصى در سياســت خارجى ايران داشته است ؛از روابط سياسى و متاثر از مباحــث ايدئولوژيك گرفته تا مســائل اقتصادى، منطقه اى و بين المللى، گروه‌هاى نيابتى، حمايت ها و درگيرى هاى رسانه اى و مسائل متعدد ديگرى براين رابطه سايه انداخته اند. پرداختن به سابقه تاريخى اين فراز و فرود هدف اين نوشته نيست بلكه تلاش بر آن است نگاهى مختصر به اهميت آن بيندازيم و امكان سنجى پايدار بودن و تعميق اين رابطه را از نظر بگذرانيم.

جوان: غلامرضا صادقیان در یادداشتی با عنوان «این نوشته احتمالا طنز نبود آقای زید آبادی؟!» این گونه نوشت: آقای احمد زيدآبادی، مشاور روزنامه هم ميهن نوشته كوتاه جديد خود را پر از تناقض و مقدمات ناراست كرده است تا نتيجه بگيرد كه نبايد سراغ حاشيه هايی مثل مورد سالن نشست خبری وزيران خارجه ايران و عربستان رفت. البته كه نتيجه خوب و عاقلانه ای است اما نه با آن مقدمات ناپخته و دروغ! زيدآبادی نوشته است: اتفاق بزرگی كه در ايران در حال تحقق است اين است كه بدنه اصلی اصولگرايان كه پيش از اين با عموم ابزار ها و مفاهيم ديپلماسی و حكمرانی اعلام دشمنی می كردند و آنها را ضدارزش و ضددين می شمردند، اكنون بنا به ضرورت حضور يكدست شان در قدرت با اين ابزار ها و مفاهيم در صدد آشتی برآمده اند!

خراسان: سید صادق غفوریان در یادداشتی با عنوان «حال بد دارو را خوب کنید» نوشت: وقتی عملکرد مسئولان در یک سال گذشته در موضوع حیاتی دارو و درمـــان مـــردم را مـی بینیم کـه بـا وجـود هشدارها، گـزارش ها، تجمع ها و فریادهای نمایندگان بـــاز هــم شـاهـد تــــداوم مـشـکـلات مـتـعـدد در ایـــن بخش اســت، آیـا انتظار هست بــرای مسائلی با درجــه اهمیت کمتر همچون اجـــاره هــای سـربـه فلک کـشـیـده، بــازار رویایی گوشت و مـرغ، گرانی میوه یا مسائلی دورتـر مثل کیفیت نـازل آمـوزش و مـدارس دولتی و... تدبیر شود؟! البته کـه بـیـان ایــن فرضیه نـه الــزامــا بـه معنای درسـت بـودن آن است که یعنی چون مسئولان وزارت بهداشت تــوان تصدی گـری امـر حیاتی دارو و درمـــان را نـدارنـد، پس مسئولان دیگر بخش ها هم ناکارآمد و ناتوان اند. اما این آقایان محترم باید به مـردم، این حق را بدهند که چگونه در قریب بـه یـک سـال گذشته مسئله راهـبـردی دارو و درمــان با وجــود پیگیری هـای کـلان و فریادهای مجلس، امــا بــاز هـم دچـــار سـکـتـه هـای جــدی اسـت؟

عصر ایرانیان: محمدحسن آصفری در سرمقاله ای با عنوان «تامین امنیت خلیج فارس در گرو همکاری جمعی» چنین نوشت: اظهارات فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران مبنی بر اینکه برقراری امنیت در خلیج فارس با همگرایی کشورهای منطقه صورت می گیرد، بسیار مهم است، جمهوری اسلامی به عنوان قدرت نظامی برتر در حوزه دریا محسوب شده و عملیات های مختلف نظامیان ایرانی در آب های بین المللی و خلیج فارس تایید کننده این امر هستند.در این راستا باید یادآور شد اعزام ناوگره ۸۶ نیروی دریایی کشورمان با نام ناوگروه ۳۶۰ متشکل از ناوشکن دنا و ناوبندر مکران به دور دنیا و بازگشت غرورآفرین به میهن عزیزمان تایید کننده این مهم محسوب شده و برای کشورهای دنیا پیام اقتدار دریایی جمهوری اسلامی را به همراه داشت. حضور بیگانگان و قدرتهای فرامنطقه ای در خلیج فارس صرفا موجب تنش آفرینی و ناامنی می شود، این موضوع برای کشورهای منطقه نیز مشهود شده است، امروزه شاهد شکل گیری ائتلاف دریایی میان جمهوری اسلامی و کشورهای عربستان، امارات، قطر، بحرین، عراق و غیره هستیم.

قدس: سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی با عنوان «توازن در معادلات دیپلماسی و میدان» این گونه نوشت: در نگاهی به مؤلفه های موفقیت سیاست خـارجـی دولــت سیزدهم، می توانیم به نقشه راه موفق این کابینه که توانست بیشترین رأی را از مجلس شورای اسلامی بگیرد و همین طور وزیر خارجه پیشنهادی ایشان برای تصدی امر دیپلماسی سیاست خـارجـی اشـــاره کنیم. حـل پـرونـده هـای منطقه ای، حداقلی سازی تنش ها، توسعه روابط با کشورهای پیرامونی با تأکید بر مسائل اقتصادی را می توان نقطه عطفی در سیاست راهبرد همسایگی دولت سیزدهم عنوان کنیم. البته این راهبرد محدود به حلقه کشورهای پیرامونی نشده و در ادامه گسترش تعمیق روابط با کشورهای پنج قاره دیگر و توازن بخشی به سیاست خارجه را مشاهده کردیم و این پرونده در جـریـان اســت. تــوازن در سیاست منطقه ای و فرامنطقه در سیاست خارجی این دولت با سرعت قابل قبولی توانسته به مهم ترین ابزار مستهلک سازی سیاست های رژیـم صهیونیستی، کاهش روابـط دولت های عربی حاشیه خلیج فارس با اشغالگران قدس و پیشروی صلح منطقه ای با محوریت ایران اسلامی تبدیل شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه