اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله در پاریس و آلبانی چه خبر است، رسالت استاد بسیجی در شرایط کنونی، تصمیم کبری در برای خشکسالی به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله در پاریس و آلبانی چه خبر است، رسالت استاد بسیجی در شرایط کنونی، تصمیم کبری در برای خشکسالی به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «در پاریس و آلبانی چه خبر است؟» نوشت: دوســت تاریخ دانی می گفت، برای تبیین یک تحول مهم مثل انقلاب بزرگ اســلامی در ایران یا انقلاب کبیر فرانسه، نمی شود از همان روز یا بعضا حتی ســالی شروع کرد که تحول در آن رخ داده است. به عبارتی وقتی می خواهیم انقلاب 1۷8۹ فرانسه را تبیین و چگونگی وقوعش را به تحلیل بنشینیم، نباید سراغ همان چند روز آخر منتهی به انقلاب یا حتی تحولات ســال 1۷8۹ برویم بلکه باید به تحولات داخلی و حتی خارجی پیرامون این انقلاب از 10 سال قبل رجوع کنیم. می خواست بگوید، وقوع برخی تحولات به ویژه وقتی آن تحول مهم است، نتیجه فعل و انفعالات و تحولاتی است که از مدت ها قبل رخ داده اند و چه بسا در نگاه اول، ارتباطی با آن واقعه هم نداشته باشند.

اطلاعات: جمیل میلانی در یادداشتی با عنوان «این بار بالا رفتن از دیوار سفارت عربستان مشکل است» چنین نوشت: رابطه با عربستان در ســه ماه اخير كليد واژه اصلى سياست خارجى جمهورى اســلامى ايران بوده است. به جرأت مى توان گفت اين رابطه يكى از پر فراز و نشــيب ترين روابط در تاريخ سياست خارجى ايران بوده و عربســتان همواره جايگاه خاصى در سياســت خارجى ايران داشته است ؛از روابط سياسى و متاثر از مباحــث ايدئولوژيك گرفته تا مســائل اقتصادى، منطقه اى و بين المللى، گروه هاى نيابتى، حمايت ها و درگيرى هاى رسانه اى و مسائل متعدد ديگرى براين رابطه سايه انداخته اند. پرداختن به سابقه تاريخى اين فراز و فرود هدف اين نوشته نيست بلكه تلاش بر آن است نگاهى مختصر به اهميت آن بيندازيم و امكان سنجى پايدار بودن و تعميق اين رابطه را از نظر بگذرانيم.

جوان: حسین عبداللهی فر در یادداشتی با عنوان «رسالت استاد بسیجی در شرایط کنونی» این گونه نوشت: وقتی شرایط جنگ سخت بر کشور حاکم بود، استاد بسیجی رسالت خویش را جهاد اصغر و حضور در جبهه نبرد حق علیه باطل می دانست، چنانکه دکتر مصطفی چمران آن دانشمند مجاهد، عالم عامل و جهادگر وارسته کلاس درس را ر ها کرد و برای همیشه تاریخ استاد تراز بسیجیان شد. 42 سال از آن روز می گذرد و شرایط محیطی کشورمان تغییرات زیادی کرده است. جنگ سخت به برکت خون شهیدان با موفقیت تمام شد و دشمن از رسیدن به اهدافش ناکام ماند، اما تهدیدات نیمه سخت اقتصادی و سیاسی همراه با تهدیدات نرم در قالب تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگی و شبیخون فرهنگی در دستور کار دشمن قرار گرفت اما کارگر نیفتاد و انقلاب اسلامی چهل ساله شد.

خراسان: سید علی علوی در یادداشتی با عنوان «تصمیم کبری در برای خشکسالی» نوشت: خبر تلخ اما واقعی است؛ خشکسالی در کشورمان 30ساله شد. بحران خشکسالی مسئله ای است که با آن یا مواجه شده ایم یا دیر یا زود مواجه خواهیم شد و اگر فکری اساسی برای آن نکنیم طبیعت واقعیت خود را با کمبود آب و جنگ بر سر آب، با پدیده ریزگردها، رانش زمین،خسارت های چند صد هزار میلیاردی به کشاورزی و با تغییر بافت های جمعیتی به ما تحمیل خواهد کرد، بحرانی که اگر برایش تدبیر نکنیم ما را به اجبار تدبیر خواهد کرد.

عصر ایرانیان: محمدحسن آصفری در سرمقاله ای با عنوان «تامین امنیت خلیج فارس در گرو همکاری جمعی» چنین نوشت: اظهارات فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران مبنی بر اینکه برقراری امنیت در خلیج فارس با همگرایی کشورهای منطقه صورت می گیرد، بسیار مهم است، جمهوری اسلامی به عنوان قدرت نظامی برتر در حوزه دریا محسوب شده و عملیات های مختلف نظامیان ایرانی در آب های بین المللی و خلیج فارس تایید کننده این امر هستند.در این راستا باید یادآور شد اعزام ناوگره ۸۶ نیروی دریایی کشورمان با نام ناوگروه ۳۶۰ متشکل از ناوشکن دنا و ناوبندر مکران به دور دنیا و بازگشت غرورآفرین به میهن عزیزمان تایید کننده این مهم محسوب شده و برای کشورهای دنیا پیام اقتدار دریایی جمهوری اسلامی را به همراه داشت. حضور بیگانگان و قدرتهای فرامنطقه ای در خلیج فارس صرفا موجب تنش آفرینی و ناامنی می شود، این موضوع برای کشورهای منطقه نیز مشهود شده است، امروزه شاهد شکل گیری ائتلاف دریایی میان جمهوری اسلامی و کشورهای عربستان، امارات، قطر، بحرین، عراق و غیره هستیم.

قدس: سید حسن هلاکویان در یادداشتی با عنوان «بهائیت، جریان انگلیسی و عامل اختلاف بین شیعه و سنی» این گونه نوشت: آیت الله مکارم شیرازی در پی سخنان مولوی عبدالحمید دربــاره بهائیان در پاسخ به وی گفته اسـت: تاریخ بهائیت نشان می دهد به هیچ وجـه، نه اقلیت مذهبی هستند؛ یک گروه سیاسی اند و هرجا نه نحله اند بلکه رسما بتوانند به دنبال جاسوسی هستند. واقعیت هم این است که ایجاد بهائیت یک بازی سیاسی است. اگر به تاریخ شکل گیری فرقه بهائیت نگاه کنیم به این نکته می رسیم که در طول تاریخ همواره کشورهای استعمارگر در پی ایجاد تشکیک و دوگانگی در میان ملل مسلمان اسلامی و نیز ایجاد فرقه های ساختگی در مقابل ادیـان از جمله یهود، مسیحیت و اسلام، به خصوص در بحث مذهب شیعه بوده اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه