اخبار داغ

دغدغه‌های روسای فدراسیون‌های ورزشی در دیدار با رییس مجلس شورای اسلامی

دغدغه‌های روسای فدراسیون‌های ورزشی در دیدار با رییس مجلس شورای اسلامی
یازده تن از روسای فدراسیون‌های ورزشی در جلسه‌ای که با حضور رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد به بیان مشکلات، دغدغه‌ها و برنامه‌های آتی برای اداره هرچه بهتر ورزش پرداختند. موضوعاتی همچون حق پخش تلویزیونی، حضور پررنگ در برنامه هفتم توسعه، استفاده از پیشکسوتان، اساسنامه فدراسیون‌ها، موضوع مالیات، موضوع مسکن و بیمه ورزشکاران، جذب و استخدام ورزشکاران، معافیت از خدمت سربازی و ... از نکات مورد اشاره روسای فدراسیون‌ها بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مشروح صحبت‌های روسای فدراسیون‌های ورزشی در دیدار با رییس مجلس شورای اسلامی به این شرح است:

رضا حیدری: برخی از قوانین داخلی کشور با قوانین فدراسیون‌های جهانی مغایر است

رضا حیدری در جلسه مشترک روسای فدراسیون‌های ورزشی با رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روسای فدراسیون‌ها ورزشی، فرماندهان ورزش کشور هستند گفت: روسای فدراسیون‌ها با یک سری قوانین داخلی و قوانین بین المللی متناظر که مغایر با قوانین داخلی هستند، مواجه‌اند که این اتفاق موجب می‌شود روسا بخش اعظم وقتشان را صرف این مغایرت‌های قوانین کنند و از انجام وظایف اصلی‌شان غافل شوند.

وی افزود: کشورهای موفق در عرصه بین المللی با برنامه ریزی، انجام کارهای راهبردی و هزینه حاکمیت وقت می‌گذارند و یک رییس فدراسیون را برای سالهای متمادی انتخاب می‌کنند و حضورشان در کنفراس‌های بین المللی موجب شناخته شدن رییس فدراسیون میشود و ما نیز باید از این کشورهای موفق در عرصه بین المللی ورزشی الگوبرداری کنیم.

حیدری در ادامه بیان کرد: تاکنون در کشور ما به این موضوع توجهی نشده و جهت معرفی یک رییس فدراسیون بعنوان سرمایه ملی به دنیا برنامه ریزی نشده و همین امر موجب از دست دادن بسیاری از کرسی‌های بین المللی شده است و در ادامه آن، کشورهایی چون عربستان و امارات با قدمت و تمدنی کمتر از کشور ما بدلیل سرمایه‌گذاری و نفوذی که در ورزش کسب کرده اند، حاضر به بازی در کشور ما نیستند.

رییس فدراسیون کنگ فو یاداور شد: همچنین سن بازنشستگی روسای فدراسیون های ورزشی ایران یکی دیگر از قوانینی است که با قوانین کشورهایی که سرمایه گذاری ورزشی داشته اند و صاحب نفوذ هستند مغایرت دارد، بعنوان مثال در ایران باتوجه با ماده ۱۰۳ قوانین کشوری حداکثر سن رییس فدراسیون ۶۵ سال است در حالیکه این قانون در دیگر کشورها نیست و همین امر مانع فعالیت روسای فدراسیون ها در عرصه های بین المللی میشود.

حیدری ادامه داد: از آن جهت که از سال ۹۵ قانون منع بکارگیری بازنشستگان در دستگاه اجرایی ماده ۵ تصویب شد، بسیاری از روسای فدراسیون‌ها پس از بازنشستگی امکان ادامه فعالیت ندارند که در راستای رفع آن خواهشندم براساس ماده ۱۱۷ قانون کشوری که منع بکارگیری بازنشستگان شامل حال برخی افراد چون قضات نمیشود، این استثنا شامل حال روسای فدراسیون ها نیز شود که در صورت اجرایی شدنش شاهد اتفاقات بسیار خوبی در ورزش کشور خواهیم بود.

انوشیروانی: مشکل مسکن یکی از دغدغه‌های جامعه ورزش و قهرمانان است

سجاد انوشیروانی، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در جلسه دیدار سرپرست وزارت ورزش و جوانان و روسای فدراسیون‌ها با رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکل مسکن قهرمانان گفت: ما قهرمانانی در سطح کشور داریم که افتخارهای زیادی برای کشورمان به ارمغان آوردند ولی با مشکل مسکن دست و پنجه نرم می‌کنند. به عنوان مثال یکی از پرافتخارترین ورزشکاران المپیکی قدیمی در تهران مستاجر است.

او در ادامه درخصوص مشکلات مسکن قهرمانان گفت: دیگر قهرمانان ما هم با این مشکل مواجه هستند و در بقیه استان‌ها هم این مساله وجود دارد. در طرح بزرگ اقدام ملی مسکن دولت، ما برای قهرمانان هیچ امتیازی ایجاد نکردیم و این خواسته قهرمانان است.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در پایان گفت: از آقای هاشمی تشکر می‌کنم. امیدوارم با حسن انتخاب دولت و رای اعتماد مجلس، اتفاقات خوبی رقم بخورد. آقای هاشمی از بدنه ورزش است و می‌تواند کمک حال جامعه بزرگ ورزش باشد.

داورزنی: با منابع دولتی نمی‌شود امور را به طور کامل پیش برد

محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال در دیدار سرپرست وزارت ورزش و جوانان و روسای فدراسیون‌ها با رییس مجلس شورای اسلامی گفت: همانطور که در تعریف فدراسیون‌های ورزشی مطرح است، فدراسیون‌های ورزشی نهادهای مستقل‌اند و دولت‌ها بر آن‌ها نظارت می‌کنند و بر اساس قوانین داخلی و منشور المپیک فعالیت‌های خود را شروع می‌کنند و عضو یک فدراسیون جهانی هستند.

وی افزود: نوع تعریف ما از فدراسیون باید طوری باشد که مشکلی از بابت قوانین داخلی و خارجی پیش نیاید. قوانین بین‌المللی الزاماتی دارد که باید رعایت کنیم در غیر این صورت ما نمی‌توانیم از ظرفیت‌ها استفاده کنیم. در هیات رئیسه فدراسیون جهانی والیبال من جوان‌ترین عضو هستم.

او ادامه داد: وقتی فدراسیون‌ها را به دستگا‌ه‌‌های اجرایی وصل می‌کنیم، از این طرف ما نه ردیف بودجه در دولت و استخدامی داریم و شرایط ما مبتنی بر همان تعریف فدراسیون‌های ورزشی است که باید آن استقلال منحصر به فرد خودش را داشته باشد. منابعی که دولت به کشتی می‌دهد، ١٠ برابر آن را آقای دبیر در کشتی هزینه کرده است. یا همین اتفاق در فدراسیون فوتبال می‌افتد.

رئیس فدراسیون والیبال با بیان اینکه فدراسیون‌های ورزشی از ظرفیت‌های متعددی محروم شده‌اند، گفت: با منابع دولتی نمی‌شود امور را به طور کامل پیش برد. ظرفیت‌های متعددی وجود دارد که فدراسیون‌ها از آن محروم شدند و نیروهایی که هم کارآفرین و اثربخش هستند، می‌توانند کارهای تاثیرگذاری انجام دهند.

او گفت: این قوانین، دست و پای سازمان‌های نظارتی را بسته و خواسته ما این است تعریفی که از فدراسیون‌های ورزشی شده است، به طور کامل اجرا شود اما ما را به نهادهای عمومی غیردولتی وصل کردند. این نهاد به دستگاه‌های اجرایی وصل هستند و دستگاه‌‌های اجرایی نسبتی با فدراسیون‌های ورزشی ندارند.

داورزنی گفت: ما تعداد زیادی نیروی خوب در کشور داریم و به خاطر حضور در دستگاه‌های اجرایی نمی‌توانند اثربخشی کاملی در امور داشته باشند. فرایند حضور در فدراسیون‌های جهانی و گرفتن کرسی‌های جهانی با مشکلاتی روبرو است و یک پروسه طولانی را می‌طلبد. با حضور در هیات رئیسه‌های جهانی، نیروها می‌توانند از ظرفیت‌های خود بهره ببرند و در این کرسی‌ها از حق ایران دفاع کنند. نمونه خیلی بارز این مساله، اتفاقی که در والیبال افتاد و آمریکا به ما ویزا نداد و حضور ما هیات رئیسه کمک کرد که از حق ایران دفاع کنیم.

وی افزود: از آقای رئیسی تشکر می‌کنم که یکی از نیروهای خوب ورزش کشور را به عنوان سرپرست وزارت ورزش  و جوانان معرفی کردند و امیدوارم با حضور ایشان بتوانیم موانعی که برای رشد و حرکت فدراسیون‌ها است در برنامه هفتم برطرف کنیم.

عزیزی: بودجه فعلی تنها صرف امور جاری فدراسیون‌ها می‌شود

داوود عزیزی با بیان اینکه اعتبار تخصیص داده شده به فدراسیون های ورزشی از سوی دولت و وزارت ورزش و جوانان، صرف امورات جاری می‌شود، گفت: این کمبود اعتبار موجب می‌شود که روسای فدراسیون‌ها اعتبارات انجام دیگر امورات را از طریق دیگر دستگاه‌ها تامین کنند.

وی افزود: در سال ۹۶ در برنامه ششم توسعه ماده ۲۷ صدم درصد تصویب شد که خوشحالی بسیاری از جامعه ورزش را درپی داشت و همان سال مبلغ ١۴٠٠ میلیارد تومان به ورزش تخصیص داده شد. ولی متاسفانه پس از آن به دلیل تحریم، تخصیص‌ها از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به مرور کمتر شد تا جاییکه سال گذشته اعتبار ورزش به ۱۰ درصد رسید.

رییس فدراسیون تنیس با بیان اینکه هرجا که صنعت با ورزش گره خورده، ورزش ما رشد کرده و هرجا که از هم دور شدند ورزش افت داشته، خاطرنشان ساخت: درست است که اعتبار ورزش کشور نزدیک به ۷_۸ هزار میلیارد تومان است ولی این اعتبار یک حباب بسیار بزرگ دارد و تنها ۲_۳ هزار میلیارد از این اعتبار واریز می‌شود.

عزیزی در ادامه با بیان اینکه ما می‌دانیم که اعتبارات دولت محدود است و نمی‌تواند بسیاری از احکام نمایندگان مجلس را اجرا کند، اظهار داشت: اگر با توجه به دستور امام راحل در‌خصوص مسئولیت اجتماعی که تاکید کردند بخشی از اعتبارات فروش شرکت‌ها صرف مسئولیت‌های اجتماعی، فرهنگی، درمان و آموزش شود، بتوانیم بخشی از این اعتبارات را به ورزش نیز اختصاص دهیم قطعا بخش اعظمی از کمبود بودجه ورزش رفع خواهد شد.

وی افزود: بودجه وزارت ورزش و جوانان یک چهلم بودجه وزارت بهداشت و درمان است، در حالیکه وزارت ورزش مسئولیت پیشگیری از آسیب های جسمانی و روانی را برعهده دارد و با در اختیار داشتن بودجه و انجام مسیولیتش میتواند جلوی بخشی از اعتباراتی که صرف حوزه درمان می‌شود، بگیرد.

تاج:تحقق تخصیص حق پخش به باشگاهها یک اتفاق تاریخی است

رئیس فدراسیون فوتبال از تلاش های مجلس شورای اسلامی در تحقق تخصیص حق پخش تلویزیونی به باشگاهها تقدیر کرد.

مهدی تاج،رئیس فدراسیون امروز در نشست مشترک سرپرست وزارت ورزش و جوانان و روسای فدراسیون ها با دکتر محمد باقر قالیباف،رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد:حق پخش جزو حقوق شناخته شده فوتبال است.بین 60 تا 70 درصد درآمد از باشگاهها در دنیا از حق پخش است که ما از آن محروم هستیم.از همراهی رئیس محترم مجلس شورای اسلامی تشکر می کنم که نامه فدراسیون در حوزه پخش را پیگیری کرده و ارجاع دادند.الان هم خبری که دارم در کمیسیون تلفیق عنوان حق پخش آمده که برای فوتبال یک اتفاق تاریخی است.

وی ادامه داد:این اتفاق بزرگ چند منفعت دارد.سود داخلی اش این است که ما داخل کشور،کارخانه هایمان،تیمداری می کنند اما در دنیا،تیم ها،کارخانه داری می کنند.ولی ما الان در کشور پذیرفته ایم که در تهران،اصفهان،خوزستان و کرمان 13 تیم داشته باشیم ولی بقیه کشور سه تیم در لیگ برتر دارند.شاید بهتر باشد عدالت محوری اینگونه باشد که درآمدها با حق پخش اعمال شود و اینچنین می پذیریم در خراسان هم تیم داشته باشیم.در فارس هم تیم داشته باشیم.در کرمانشاه و خرم آباد هم در لیگ برتر تیم داشته باشیم.فوتبال دست کم 40 میلیون نفر را به خود مشغول کرده است.

رئیس فدراسیون افزود:در حوزه بین المللی،کنفدراسیون فوتبال آسیا در بحث صدور مجوز حرفه ای همانطور که در نامه نوشتم در فرمت های حرفه ای باید باشگاهها قرارداد حق پخش داشته باشند.اگر برای صدا و سیما درآمدی از این نظر وجود نداشته باشد،باعث می شود یک قرارداد صوری با باشگاهها با صدا و سیما منعقد کنیم که این قرارداد صوری برای ما خوب نیست و یک جا هم مشخص می شود که بد است.

وی خطاب به رئیس مجلس خاطرنشان کرد:از حضرتعالی تقاضا می کنم از آنجا که موضوع حق پخش در کمیسیون تلفیق رفته و اقدامات خوبی هم در این باره انجام شده،امکان تحقق موضوع را در این مجلس داشته باشیم و در برنامه هفتم حق پخش تلویزیونی اعمال شود.

تاج افزود:از دولت محترم تشکر می کنم که آقای هاشمی را برای وزارت ورزش و جوانان معرفی کردند.ایشان نه بی خبر از گذشته است و نه بی اطلاع از وضعیت حال فوتبال.از دکتر سجادی هم که در مدت مسولیت شان زحمات فراوانی کشیدند تشکر می کنم.در چند روزی که آقای هاشمی آمده اند،مساله کمک داور ویدیویی،ورود بانوان و مسائل دیگر در حوزه فوتبال را کمک زیادی کرده اند.باز هم از تلاش های مجلس در بحث حق پخش تشکر می کنم چون در غیر این صورت ممکن بود قانون جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا بیاید و این باعث می شد دردسرهای زیادی درست شود.

باران‌چشمه: در قانون معافیت قهرمانان درخصوص برخی فدراسیون‌ها باید بازنگری صورت بگیرد

علی باران‌چشمه رئیس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در جلسه دیدار سرپرست وزارت ورزش و جوانان و روسای فدراسیون‌ها با رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دغدغه‌ای که ورزشکاران ما دارند، معافیت از سربازی است. قانونی که مصوب شد، نفرات اول تا سوم مسابقات المپیک، اول و دوم مسابقات جهانی و نفرات اول بازی‌های آسیایی از سربازی معاف می‌شوند. در قانون گفته شده این شامل حال برخی از فدراسیون‌ها است.

او افزود: در زمانی که ما رئیس ورزش نیروهای مسلح بودیم، سالی شاید 10 نفر هم به این مرحله نمی‌رسیدند. یکی از دغدغه‌های ورزشکاران ما این است که در اوج دوره ورزشی خود باید به تیم‌های نظامی بروند. مواردی هم بوده که این تیم‌های نظامی شرایط خوبی داشتند اما الان ظرفیتی وجود ندارد.

باران چشمه ادامه داد: امیدوارم این قانون بازنگری شود و شامل حال همه رشته‌های ورزشی شود. در ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اگر ورزشکار ما بهترین نتیجه را بگیرد، باید به خدمت سربازی برود. خیلی از رشته‌های رزمی که مسابقات جهانی دارند هم شامل این قانون نمی‌شوند.

او با اشاره به مشکلات زورخانه‌های سطح کشور گفت: خیلی اوقات اتفاق افتاده است که ورزشکاران با خدمت سربازی، از ورزش قهرمانی فاصله گرفتند. ورزش زورخانه‌ای قدمت ٩٠٠ ساله دارد و مقام معظم رهبری فرمودند که ورزش زورخانه‌ای یک فرهنگ است. ما تقریبا ١۴٠٠ شهر در کشور داریم اما کلا ٩٠٠ زورخانه در کشور فعالیت می‌کنند و متاسفانه در ایام کرونا، ١٨۵ زورخانه ما بسته شد چون اماکن ورزشی خصوصی است و مربوط به دولت نیست.

رئیس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خاطرنشان کرد: همچنان هم بعد از کرونا در این زورخانه‌ها باز نشده است و وقتی پیگیر این اتفاق می‌شویم، متوجه می‌شویم که هزینه‌های آنجا از جیب داده می‌شود. در برنامه هفتم توسعه، ما پیشنهاد می‌کنیم آب، برق و گاز زورخانه‌های کشور مانند مساجد و مراکز آموزشی کشور رایگان شود یا از حداقل تسهیلات برخوردار شود چون رقم خیلی زیادی نمی‌شود. این موضوع باعث خواهد شد زورخانه تبدیل به قهوه‌خانه و رستوران نشود.

محسن رضوانی: در هر رشته حداقل یک مکان ورزشی در اختیار هیات‌های ورزشی قرار گیرد

رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در جلسه مشترک روسای فدراسیون‌ها با حضور رییس مجلس شورای اسلامی به بیان بخشی از موانع پیش روی توسعه ورزش در دو حوزه ورزش قهرمانی، حرفه‌ای و همگانی پرداخت.

وی خطاب به رییس مجلس شورای اسلامی گفت: من سوابق درخشان شما را مطالعه کرده‌ام و به عنوان کسی که در هفده سالگی فرماندهی جنگ را عهده‌دار بوده‌اید برای کشور مایه افتخار هستید.

رضوانی در ادامه سخنانش به بحث ماده پنج قانون الحاقی اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: ما ورزشی‌ها دچار یک مشکل هستیم. اماکن ورزشی، در مزایده به بخش خصوصی اجاره داده می‌شود و بخش خصوصی هم در پروسه‌ای که در دارد هرگز برای استعدادیابی، تمرین تیم‌ها و جذب قهرمان سالن را در اختیار استان و شهرستان قرار نمی‌دهد. باید حداقل در راستای توسعه ورزش قهرمانی در هر شهری یک مکان ورزشی در اختیار هیات قرار بگیرد تا جوان‌ها بتوانند از آن بهره‌مند شوند.
 
وی ادامه داد: موضوع دوم در ارتباط با هزینه‌کرد کلان توسط باشگاه‌های فوتبال است. همه می‌دانیم فوتبال یک ورزش سیاسی است و میلیاردها یک باشگاه در ورزش فوتبال هزینه می‌کند. اگر این باشگاه‌ها ملزم به تحت پوشش قرار دادن دو یا سه رشته ورزشی شوند مطمئن هستم مشکلات مالی ورزش، بسیار کم‌رنگ خواهد شد.

رضوانی افزود: در این نشست عنوان شد فدراسیون‌ها به عنوان یک NGO می‌بایست از یک سری قوانین خارج شوند. من رئیس فدراسیونی هستم که یک زمان ورزشکار و بازیکن تیم ملی بودم و بعد به عنوان مسئول در ورزش انجام وظیفه کردم و در واقع عمرم در ورزش سپری شده است.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو افزود: اجازه بدهید ورزشی‌ها با سوابقی که دارند در ورزش ماندگار باشند و بتوانند در خارج از کشور از موقعیت خود برای توسعه ورزش کشور استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: خروج استعدادها در هر حوزه‌ای از جمله ورزش به یک معضل تبدیل شده است و این موضوع انعکاس خوبی ندارد. ما باید دست به دست هم بدهیم و تلاش کنیم با ایجاد انگیزه برای جوانان‌مان جذب حداکثری داشته باشیم.

وی در ادامه ضمن خسته نباشید به دکتر سجادی به خاطر کارهایی که در ورزش انجام داد، خاطرنشان کرد: آقای هاشمی پیش از این معاون وزیر و رئیس کمیته ملی المپیک بودند و در واقع چهره شناخته شده‌ای در ورزش هستند. باید کمک کنیم دست به دست هم دهیم و ایشان هدایت ورزش کشور را به دست بگیرند چون باید کارهای زیادی در ورزش انجام شود و ان‌شاءالله بتوانیم از طریق ورزش در دنیا افتخارآفرینی کرده و ایران را بهتر و بیشتر به دنیا معرفی کنیم.

شجیع: فدراسیون‌ها تلاش می‌کنند برای جامعه امیدآفرین باشند

رضا شجیع سرپرست فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی با بیان اینکه ورزش امروز با پیچیدگی‌های بسیاری همراه است و نظام تصمیم‌گیری ارشد و عقلانی این سیستم باید کسی باشد که شناخت کاملی از این سیستم داشته باشد، گفت: هاشمی به عنوان فردی آشنا با ابعاد مختلف ورزش امروز با عقلانیت می‌تواند این فضا بسیار پیچیده را مدیریت کند.

وی گفت: سرانه بودجه ورزش به ازاء هر ایرانی ۲۰۶ هزار تومان است که سهم ورزش همگانی به ازاء هرایرانی ۱۷ هزار تومان می‌شود، قطعا با این بودجه نمی‌توانیم معجزه کنیم. میدان ورزش،  امروز میدان جنگ نرم است، یعنی وقتی یک ورزشکار ایرانی وارد میدان بین‌المللی میشود، همزمان باید از ارزشهای اسلامی، ارزش‌های ملی و معیارهای جهانی صیانت کند.

سرپرست فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی ادامه داد: ورزشکار بین‌المللی فقط نگران ارزش‌های جهانی خودش است، ارزش‌هایی که با آن بزرگ شده است. ولی روسای فدراسیون‌ها مسولیت فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ورزشی درقبال ورزشکاران به طور همزمان دارند.

وی گفت: روسای فدراسیون‌ها با سختی‌های زیادی کار را پیش می‌برند و روز به روز پیچیدگی‌های کار زیاد می‌شود و نظام تصمیم‌گیری‌، ارشد و عقلانی این سیستم پیچیده باید دست کسی باشد که شناخت کامل از سیستم پیچیده را داشته باشد.

رضا شجیع خاطرنشان ساخت: به اعتقاد من آقای کیومرث هاشمی به دلیل اینکه درتمام بخش‌های حوزه ورزش تجربه و شناخت کامل دارند می‌تواند این نظام را  کاملا به طور عقلانی مدیریت کند.

وی در ادامه سخنانش بیان کرد: دستگاه تبلیغاتی دشمن تمام تلاش خود را انجام می‌دهد که از طریق ورزش بیشترین هزینه را بر نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل کند و انبوهی از ناامیدی را از طریق ورزش تزریق کند، درحالیکه از سوی دیگر در این جبهه علی‌رغم همه مشکلات وکمبودها، فدراسیون‌ها تلاش می‌کنند تا امیدآفرینی داشته باشند و موفقیت‌ها در این عرصه چشمگیر بوده است.

مظلومی: مجلس به ورزش نگاه ویژه داشته باشد

محمدرضا مظلومی رییس فدراسیون‌ نابینایان و کم‌بینایان اظهار داشت: جا دارد از دکتر قالیباف قدردانی کنم که وقت گذاشتند و شرایطی را فراهم کردند که مسئولین و روسای فدراسیون‌های ورزش کشور بتوانند در یک نشست صمیمانه مشکلات و درخواست‌هایشان را مطرح کنند.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر با توجه به تورم و مشکلات مالی کار کردن بسیار سخت است و خواهشمندم در تصمیم‌گیری‌هایی که در مجلس صورت می‌گیرد به ورزش نیز نگاه ویژه‌ای شود، چراکه با ورزش میتوان حرف‌های زیادی زد و کارهای بزرگی انجام داد.

رییس فدراسیون نابینایان و کم بینایان تاکید کرد: امیدوارم بتوانیم با حمایت‌های مجلس از حضور کیومرث هاشمی که از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس است و سالهاست در ورزش خدمت می‌کند، بهره‌مند شویم و شاهد اتفاقات خوبی در ورزش کشور باشیم.

علیرضا دبیر: باید تلاش کنیم افراد بزرگ وارد ورزش شوند

علیرضا دبیر ضمن قدردانی از دکتر قالیباف و کیومرث هاشمی در خصوص برگزاری این نشست گفت: ما با سپردن هر بخش از ورزش به دستگاه مربوطه میتوانیم کمک بزرگی به رشد و پیشرفت ورزش کشور کنیم بعنوان مثال ورزش‌های پایه را با کمک آموزش پرورش، ورزش همگانی با کمک شهرداری، ورزش قهرمانی با کمک کمیته ملی المپیک و فدراسیون‌ها و ورزش حرفه‌ای نیز با کمک بخش خصوصی باید اداره شود.

وی افزود: باید تلاش کنیم افراد بزرگ وارد ورزش شوند، هرچند که کارکردن با بزرگان سخت است اما باعث بالابردن جایگاه ورزش کشور می‌شود. اتفاقی که ما در فدراسیون کشتی رقم زدیم این بود که از افراد بزرگ در هیات‌های استانی استفاده کردیم چراکه می‌خواهیم جایگاه این رشته را بالاتر ببریم.

سهرابیان: قهرمانان برای تامین مخارج زندگی و آینده نیاز به شغل و حمایت دارند

علیرضا سهرابیان با بیان اینکه مالیات یکی از مسایل مشکل‌ساز برای فدراسیون‌های ورزشی، است، اظهار داشت: متاسفانه حساب شخصی برخی از فدراسیون‌ها نیز بدلیل مالیات بسته شده و این مشکل از روسای فدراسیون‌های قبل به رییس فدراسیون جدید رسیده و این امر در زمینه اعزام‌های ورزشی مشکل‌ساز شده است.

وی افزود: حق و حقوق مربیان و ورزشکاران بسیار ناچیز است و نهایتا دریافتی ورزشکاران از فدراسیون که پول تو جیبی محسوب می‌شود به ۷ میلیون تومان می‌رسد که متاسفانه به این مبلغ ناچیز نیز مالیات تعلق می‌گیرد.

سهرابیان در ادامه گفت: ثبت نشدن بیمه تامین اجتماعی ورزشکاران و مربیان که عمرشان را صرف ورزش کرده اند یکی دیگر از معضلاتی است که فدراسیون‌ها با آن درگیر هستند و زمانی که ورزشکار و یا مربی بازنشسته می‌شود درآمد و حق و حقوقی ندارد که رفع آن نیازمند پیگیری و حمایت است.

رییس فدراسیون قایقرانی یادآور شد: ورزشکاران کشورمان، کسانی هستند که بارها با به اهتزاز درآوردن پرچم کشورشان در عرصه‌های بین‌المللی اشک شادی را در مردم کشورشان جاری کرده‌اند و موجب شادی دل هموطنانشان شده‌اند و وظیفه ماست که با برنامه ریزی و همفکری مشکل بازنشستگی و درآمدشان را رفع کنیم.

سهرابیان در پایان تاکید کرد: ورزشکاری شغل نیست، بلکه یک دوره فعالیت ورزشی و قهرمانی دارد و ورزشکارانمان برای تشکیل خانواده و ادامه زندگی نیازمند شغل هستند که امیدوارم بتوانیم در این مسیر اقدامات موثری داشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه