حضور وزیر کشور در مناطق زلزلهزده؛
وحیدی: باید با متخلفان صدور بدون اصول مجوزها برخورد شود/ کسی را به زور به بهشت نمیبرند
وزیر کشور گفت: باید با متخلفان صدور بدون اصول مجوزها برخورد شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان اوز با حضور وزیر کشور، استاندار فارس، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و برخی دیگر از مسئولان استانی و محلی به منظور بررسی مسائل و مشکلات و همچنین ارائه خدمات بهتر به زلزلهزدگان شهرستان اوز امروز برگزار شد.
همچنین با حضور وزیر کشور عملیات بازسازی منازل زلزلهزده آغاز و کلنگ ساخت یک منزل که قرار است توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساخته شود، بر زمین زده شد.
در این جلسه وزیر کشور برای حل مشکلات نیاز به همبستگی و همراهی دولت و ملت است، اظهار داشت: کسانی که مجوز داده یا تأیید کردهاند و بعد معلوم شده که یک ساختمان به هر دلیل شرایط لازم را نداشته، میبایست با متخلفین اعم از مهندس ناظر، شهرداری، نظام مهندسی و غیره برخورد کرد تا درس عبرتی برای دیگران باشد که بدانند اگر بدون اصول مجوزی داده یا تأیید کردند، باید پاسخگو باشند.
احمد وحیدی با تأکید بر اینکه میبایست با سرعت بیشتری برنامههای در دستور کار دنبال شود، افزود: با توجه به در پیش بودن سال تحصیلی جدید، باید وضعیت خانوادهها مشخص شود.
وی خطاب به مسئولان با اشاره به اینکه اگر افرادی هستند که در حال حاضر جایی را ندارند و لازم است جایی را بگیرند، برای ودیعه مسکن پیشبینی لازم صورت گیرد، تصریح کرد: تعداد کانکس بیشتری نیاز است اما همین کانکسهای موجود نیز مورد استفاده قرار نگرفته است.
این مسئول با بیان اینکه وضعیت خانههای خشتی نیز مورد بررسی قرار گیرد و در دستور کار مقاومسازی کلی منظور شود، ادامه داد: بخشهای آسیبدیده بیمارستان اوز با کمک وزارت بهداشت جبران میشود.
خیرین برای ایجاد اشتغال سرمایهگذاری کنند
احمد وحیدی در نشست با خیرین، معتمدین و مسئولین گراش با بیان اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی، مشکل یک نفر، مشکل همه است و برای حل آن همه میبایست کمک کنند، اظهار داشت: این نوع فرهنگ جامعهساز است.
وی با تقدیر از روحیه خیرخیز بودن مردم این منطقه، برلزوم حفظ روحیه نیکاندیشی تأکید کرد و افزود: برای ترویج کمی و کیفی کارهای خیر، بهتر است که همگان درگیر انجام کار خیر باشند و نمونه بارز آن برگزاری مشارکتی مراسم اربعین است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه اربعین یک شاخه جدید از کار خیر را برای ما باز کرد، ادامه داد: انسانی که وارد کار خیر هدفمند میشود، آخرت خود را تضمین میکند.
وحیدی با اذعان به اینکه افرادی که امروزه میخواهند اسلام را بکوبند، اخیراَ میگویند؛ «بهشت زوری، حجاب اجباری»، از فرهنگ اسلامی بدور هستند، تصریح کرد: کسی را به زور به بهشت نمیبرند اما اگر فردی را به امر خیر تشویق کردید، آیا چیز بدی است؟!
وی با اشاره به اینکه برخیها سعی میکنند با استفاده از الفاظی مردم را نسبت به اصالتها جبههگیری کنند، عنوان کرد: این نوع حرکت، خلاف معنویت و اخلاق است.
وزیر کشور با بیان اینکه درباره حجاب نیز با اضافه کردن کلمه اجبار به آن، مردم را نسبت به این مسئله بدبین میکنند، یادآور شد: رعایت قانون راهنمایی و رانندگی نیز اجبار است، ولی آیا اجبار خوب یا بد است؟! اینکه کسی با سرعت 200 کیلومتر رانندگی کنند و دیگران را نابود کند بعد اسم آن را بگذاریم همه آزادند تا هر اتفاقی بیافتد آیا کسی این موضوع را قبول میکند؟!
این مسئول با تأکید بر اینکه در موضوع حجاب، برای آنکه جامعه، خانواده و قداست زن صیانت شود، از لفظ اجباری استفاده میکنند تا افراد را برای موضعگیری تحریک کنند، عنوان کرد: چرا نباید انسانها را به خیر، تکامل و آخرت و خدا دعوت نکنیم؟
وی بیان کرد: ترویج بیحجابی یعنی اینکه تشویق برهنگی در حال رخ دادن است و این به نفع جامعه، جوانان، دین و ایمان نیست.
وحیدی با اشاره به اینکه یکسری کارها را خیرین دنبال میکنند و تمایل دارند که دولت هم در کنار آنها باشد، تصریح کرد: باید اجرای کارها یک جریان هماهنگ باشد و در این خصوص میبایست کارگروهی در سطح وزارت کشور و استانداریها در راستای حمایت از خیرین شکل بگیرد.
وزیر کشور در بحث ارتقاء موضوعاتی مطرح شد که در این خصوص براساس قوانین حد جمعیتی و سایر ضوابط لازم است که البته مسائلی که مطرح شد را پیگیری میکنیم، ادامه داد: پس از ارتقاء، انتظارات طبیعی این است که ادارات بالا برود، تعداد پرسنل افزایش یابد که همه اینها بودجه جاری را افزایش میدهد اما سیاستها مبتنی بر آن است تا بودجه جاری بالا نرود و همین موضوع محدودیتهایی بوجود میآورد ولی را موارد لازم حتما ارتقاها اتفاق میافتد.
وی بر لزوم انجام سرمایهگذاریها به خصوص در جایی مثل گراش با وجود این همه سرمایههای خیرین، نباید فرد بیکار داشته باشد یا مجبور به کار در خارج از کشور شود، گفت: بالاترین خیر آن است که خیرین در زمینه ایجاد شغل هم ورود شود.
وحیدی ایجاد شغل توسط خیرین برای جوانان را از بزرگترین کارها دانست و تصریح کرد: جذب سرمایه و سرمایهگذاری در منطقه خودتان از مهمترین کارهاست و از استاندار و فرماندار و نماینده مردم میخواهم تا از سرمایهگذاران این منطقه که در خارج از کشور هستند، نشست برگزار کنند و برای توسعه صنعتی، کشاورزی یا خدماتی اقدام کنند تا جوان بیکار نداشته باشیم.
ارسال دیدگاه