در ادامه سلسله رویدادهای تولید محتوای رقومی بسیج در سراسر کشور / یاسوج میزبان برترین تولیدکنندگان محتوای دیجیتال کهیلویه و بویر احمد
این رویدادها که از مرداد ماه در کنار مزار متبرک حاج قاسم سلیمانی در کرمان آغاز شده تا دهه مبارک فجر هر هفته در چند استان کشور برگزار خواهد شد. پس از کرمان و چهارمحال بختیاری امروز در کهکیلویه و بویراحمد این رویداد آغاز به کار کرد
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پنجمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال استان کهگیلویه و بویراحمد با خیرمقدم و خوش آمدگویی مسئول مجمع فعالان مجازی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد.
آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در افتتاحیه این مراسم گفت: زندگی امروز ما تحت تاثیر فضای مجازی است، زندگی فرهنگی، اجتماعی و..ما متاثر از این فضا است این فضا بر خیلی از تصمیماتی که میگیرم نیز تاثیر دارند مسئله هجوم و حمله اتفاق می افتد و میخواهند به اعتقادات مردم به صورت خزنده حمله می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: اگر مستقیم حمله کنند تاثیر ندارند آنها آرام آرام مردم را به سمتی که می خواهند می کشانند پوشش هایی که می بینیم رفتارهایی که می بینیم نشان می دهد ما از این فضا متاثر شده ایم
وی افزود: هدف اینها استعمار و استکبار است در گذشته با لشکر و جنگ کشورها را تصرف می کردند امروز لشکر کشی پاسخ نمی دهند اول افکار و باورها را تصرف می کنند کشوری که باوری دینی اش را از دست دهد این کشور تسلیم شده است.
وی تصریح کرد: ما باید در این فضا باشیم اشراف داشته باشیم اگر اشراف و سواد رسانه ای نداشته باشیم نمی توانیم از ارزش های دینی و انقلابی ،عزت و استقلال مان دفاع کنیم
آیت الله حسینی گفت: امروز دشمن یک لشکر مرموز به نام رسانه دارد ما نیز باید تجهیزات و نیرو داشته باشیم اگر برنامه ای دارند ما باید ده تا برنامه برای خنثی کردنش داشته باشیم.
این مسئول ادامه داد: همیشه تخریب آسان تر از ساختن است برای ساختن یک ساختمان مدت ها باید زحمت کشید اما برای تخریب یک ساعته می توان آن را تخریب کرد.
وی تاکید کرد: دشمن تخریب را در دستور دارد تخریب باورهای دینی و انقلابی و باورهای ملی ما را در دستور کار دارند.
آیت الله حسینی افزود: در همین مسئله نظامی که صنعت معکوس را در دست گرفته اند مسائل و برنامه ها را می توانیم معکوس کنیم.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: کارهای خوبی انجام شده است اما به نظرم باید بیشتر و بهتر از گذشته عمل کنیم این ظرفیت وجود دارد و می توانیم اقدام کنیم.
آیت الله حسینی گفت: یک وقت باید دفاع کنیم یک وقت باید حمله کنیم یا نیاز است نقد کنیم، در بحث آتش زدن قرآن خیلی می توانیم کار کنیم قرآن چه می گوید که اینگونه از آن می ترسند و دموکراسی غرب اجازه می دهد زیباترین و شیرین ترین واژه ها توسط غرب به اسم آزادی آتش زده می شود.
امام جمعه شهر یاسوج گفت: قرآن می گوید به دیگران ظلم نکنید اگر جامعه غرب ، واقعا انسانی باشد مگر زیباتر از واژه عدالت وجود دارد وقتی قرآن را آتش می زنند یعنی با ظلم موافق هستند قرآن می گوید آبروی دیگران را نبرید حتی اگر با یک اشاره باشد عزت انسانی را مطرح میکند غرب با این مفهوم مخالف است.
او تاکید کرد: قرآن می گوید به والدین خود احسان کنید آتش زدن قرآن یعنی با این مفاهیم مخالف هستند.در مسئله حقوق انسانی هرچه از دستشان برآمد انجام دادند جهنم جهانی اول ،دوم ،غارت می کنند خون می ریزند و ادعای حقوق بشر هم دارند
ارزشمندترین مفاهیم اخلاقی و انسانی همراه با عدالت را به عنوان آزادی به آتش می کشند.
او گفت: پیامبر دلسوزترین فرد برای انسان ها است، گاهی دلسوزی هایی از طرف والدین انجام نی شود که حکیمانه و آگاهانه نیست اما دلسوزی امام و پیامبر آگاهانه است هم آخرت و هم دنیای انسان را می بیند.
او افزود: امامان و پیامبران در دوران زندگی چگونه برخورد کردند مگر همیشه در مقابل ستمگران نایستادند بعد کتاب قرآن را آتش می کشند.
آیت الله حسینی گفت: امروز می بینیم ارزش های اسلامی و دینی زنده شده است و قابل مشاهده است دشمن نیز ترسیده است اگر اربعینی با این عظمت می بینیم به برکت جمهوری اسلامی است این ناممقدمه ای برای حکومت جهانی است.
وی با بیان اینکه چه بخواهیم چه نخواهیم در فضای مجازی هستیم نیاز است، گفت: هم پاکسازی کنیم و هم محتوا سازی کنیم.
او گفت: بچه های ما در فضای مجازی هستند اما سواد آن را آموزش نمی دهند چون محتوای آموزشی در این فضا نیست محتوای فضای مجازی علمی و مهندسی نیست هله حوله است و بچه ها را مریض می کند باید کمبود ها را تقویم کنیم این فضا باید ما را باید ارتقای علمی و فرهنگی دهد اما هرجه بیشتر حضور پیدا می کنند بی ادب تر می شوند.
آیت الله حسینی گفت: این فضا باید کنترل شود همانگونه اگر دشمن بر خلاف علم و اخلاق و معنویت حضور دارند ما نیز باید تولید محتوا کنیم.
در ادامه سردار خرم دل فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ضمن تاکید بر اینکه امروز یک فعال فضای مجازی وظیفه دارد که از این انسجام درونی محافظت کند، افزود: مقام معظم رهبری در زمینه امنیت ملی کشور نیز تاکید ویژهای داشتند که بخشی از امنیت ملی در همه کشورها مساوی است و برخی از کشورها نیز از امنیت ملی نسبی برخوردار هستند.
وی تصریح کرد: ما زمانی که از امنیت ملی حرف میزنیم به این معناست که ارزشها و اعتقاداتی که به آن باور داریم اگر مورد خدشه و تهدید واقع شوند، میگوییم امنیت ملی ما به خطر افتاده است.
سردار خرم دل خاطرنشان کرد: مرزها یکی از ارزشهای ملی ما است و دشمن در اغتشاشات سال گذشته برنامه داشت که کشور را به هفت قسمت تقسیم کنند و باید بدانیم مرز و سرحدات برای ما بسیار مهم و ارزشمند است.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مرز، دین، مذهب رسمی، نظام ولایی و ... از ارزشهای این کشور، ملت، انقلاب و نظام محسوب میشوند و ما وظیفه داریم از این ارزشها دفاع کنیم.
وی تاکید کرد: دفاع در حوزه امنیت ملی منحصر به این موضوع نیست که سردار حکمتیان با رزمندگان سلحشور تیپ ۴۸ فتح فقط در مرز از مرزها پاسداری کنند، که این بخشی از کار است بلکه در حوزه فکری، روحی و روانی امروز ضرورت دارد افرادی از مرزهای فکری و عقیدتی حفاظت و صیانت کنند که این کار بر عهده فعالان فضای مجازی است.
سردار خرم دل ضمن تاکید بر اینکه فعالان فضای مجازی نباید خود را دست کم بگیرند، افزود: اگر ذرهای به جایگاه، وظیفه و رسالتی که امروز بر عهده داریم تفکر کنیم، متوجه میشویم که در چه موقعیتی قرار داریم.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز به فرموده رهبر معظم انقلاب «جمهوری اسلامی در حال نزدیک شدن به قله بوده» و این شعار و رجزخانی نیست، بلکه ما واقعا در حال نزدیک شدن به قله هستیم و دنیای غرب با همه هیمنه پوشالی خود، در حال فروپاشی است.
وی با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران برای خود تعیین تکلیف میکند، افزود: همه تمدنها تدریجی شکل میگیرند، به صورت تدریجی نیز فرو میپاشند و امروز ما شاهد افول غرب هستیم.
سردار خرم دل بیان کرد: برخیها فکر میکنند که آمریکا صرفاً با دین مخالفت میکند که این یکی از شئون مخالفت است، امروز اگر میبینیم جهان غرب با نظام جمهوری اسلامی مخالفت دارد یکی از عوامل اصلی آن استقلال کشورمان است.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز مستقلترین کشور در دنیا بوده و آمریکا از این میترسد که این موضوع برای دیگر کشورها الگو شود، همچنان که ما امروز شاهد این الگو شدن در کشورهای یمن، سوریه، لبنان، فلسطین و ... هستیم که همه اینها به برکت مقاومتهای صورت گرفته است.
وی گفت: امروز نظام جمهوری اسلامی از مرحله بازدارندگی در حوزه نظامی گذشته و اگر تهدیدی صورت گیرد، حتماً مورد هدف قرار میگیرد و این نشانه شکوه و عظمت جمهوری اسلامی ایران است که باید آن را قدر بدانیم.
سردار خرم دل ادامه داد: هرچند برای نزدیک شدن به قله سختیهایی وجود دارد که تحریمها، فشارها تهدیدها بخشی از هزینههایی است که در حال تحمل آن هستیم.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: مهم این است که با صلابت در حال پیشروی هستیم و شما به عنوان فعالان فضای مجازی رزمنده این میدان و جنگ نرم هستید و در این مسیر با صلابت و هوشمندی فعالیت لازم را داشته باشید.
وی گفت: اگر بخواهیم در حوزه فضای مجازی عالمانه فعالیت داشته باشیم، باید از لحاظ فکری، عقیدتی، تاریخی و... سواد خود را افزایش دهیم، چون قصد داریم به جامعه هدف اطلاعات را انتقال دهیم.
محمود محمدی مسئول مجمع فعالان مجاری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: در این رویداد در استان در سال جاری رشد شگفت انگیز داشتیم، ۶ استارت آپ شهرستانی و ۳۳ تیم پذیرفته و برگزیده شدند.
گفت: در سال گذشته استقبال ۲۰ تیم بود و سال جاری با استقبال با شکوه تر ۳۳ تیم شرکت کردند و این موضوع اهمیت توجه به رویداد را مضاعف می کند.
محمدی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ به عنوان رده برتر ستاد کل نیروهای مسلح کشور کسب شد از طرفی در شورای راهبری نیروهای مسلح در سطح کشور رتبه دوم نصیب استان کهگیلویه و بویراحمد کسب شد.
مسئول مجمع فعالان مجاری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: یکی مفاهمه مشترک در سطح هئیت رئیسه استان برای حمایت از استاد آپ ها مشاهده شده است و استان یکی از پرمحتوا ترین استان ها در سال های قبلی بودیم و موفقیت کنونی مرهون مفاهمه مشارکت هئیت رئیسه در سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد است.
وی افزود: در استارت آپ پنجم حدود ۵ ارگان یعنی تبلیغات اسلامی اداره کل اراسدد اسلامی شهرداری یاسوج شرکت نمایشگاه های استان و مجموعه صدا و سیمای استان دغدغه های ارزنده های نسبت به فضای مجازی داشتند و از مجموعه فناور استان همکاری و مشارکت لازم را نداشتند و به نظر می رسد شناخت یا اهمیت کافی نسبت این موضوع وجود ندارد.
ارسال دیدگاه