اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله غزه را باید بر سر دار روایت کرد، چرایی و چگونگی ورود حقوقی محور مقاومت در تقابل با صهیونیسم، خط قرمزهای امروز مقاومت به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله غزه را باید بر سر دار روایت کرد، چرایی و چگونگی ورود حقوقی محور مقاومت در تقابل با صهیونیسم، خط قرمزهای امروز مقاومت به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «آن روز نزدیک است» نوشت: گیدئون لوی خبرنگار و ستون نویس مشهور روزنامه ها آرتص طی ســخنانی که در فضای مجازی بازتاب گسترده ای داشته و هنوز هم بر تعداد چند میلیونی بازدید کنندگان آن افزوده می شــود، به نکات مهم و بنیادینی در باره هویت واقعی صهیونیســت ها اشاره کرده است. گیدئون لوی، می گوید؛ من می خواهم به سه اصل اشاره کنم که باعث می شوند ما اسرائیلی ها بتوانیم علی رغم واقعیت های وحشیانه موجود در آرامش زندگی کنیم. او سپس، سه اصل یاد شده را این گونه توضیح می دهد، بخوانید! اصل اول: اکثر ما اسرائیلی ها - اگر نه همه ما- از عمق جان باور داریم که قوم برگزیده هستیم، پس حق داریم هر کاری را که دلمان می خواهد، انجام بدهیم! اصل دوم: ما در اشــغالگری رکورد زده ایم. اما هرگز در طول تاریخ هیچ اشغالگری وجود نداشته که خود را قربانی معرفی کند! نه فقط قربانی، بلکه تنها قربانی موجود در صحنه! این هم باعث می شود ما اسرائیلی ها علی رغم جنایات هر روزه، بتوانیم در آرامش زندگی کنیم. زیرا باور داریم که قربانی هستیم !اصل سوم: اصل سوم که شاید مهم ترین و بدترین هم باشد، انسان زدایی ســازمان یافته از غیر یهودیان اســت. غیر یهودیان را انسان و بشر نمی دانیم که حقوق بشر داشــته باشند. اگر پوست اســرائیلی ها را خراش بدهیم، این سه اصل را می توانیم ببینیم!

جوان: غلامرضا صادقیان در سرمقاله ای با عنوان «غزه را باید بر سر دار روایت کرد» چنین نوشت: اشغال زميني غزه اكنون خار گلوي اسرائيل و امريكا شده است. اگر اشغال نكنند، طوفان الاقصي كه تا اين لحظه بزرگ ترين شكست صهيونيست ها از نظر خود آنها لقب گرفته، به سرعت جاي خود را به سنگر مستحكم غزه مي دهد و از اين پس همه خواهند گفت: اسرائيل نتوانست به غزه وارد شود« و اين ننگ براي اسرائيلي ها بزرگ تر از ننگ شكست در طوفان الاقصي خواهد شد. شاهدش حرف وزير آموزش اسرائيل است كه گفت: اگر نتوانيم حماس را از بين ببريم از اسرائيل مي روم. اما اگر اشغال كنند چه؟ اول بايد اين پرسش را پاسخ داد كه چرا آن ارتش كذاي خود را معطل نگه داشته اند و غزه را اشغال نمي كنند يا هر ساعت در خبرهاي راديوي ارتش مي گويند ورود محدود و مقطعي به غزه خواهيم داشت؟! اين راهبرد از تعبير خوابي كه محمد ضيف آنان به اين معني است كه اولا براي آنان ديده هراسناك اند و مي ترسند ورود صهيونيست ها به غزه نقشه خود حماس باشد تا ضربه اصلي وارد شود. پس هنوز دست نگه داشته اند اما براي روز مبادا و حفظ آبرو از ورود محدود خبر مي دهند. پيام هاي امريكا به ايران نيز كه تركيبي از ترس و تهديد است، همين هراس را نشان مي دهد. امريكا از ايران خواسته تنش ها را كنترل كند و هشدار داده كه دخالت ايران با دخالت امريكا همراه خواهد شد. اين پيام هم نشانه هايي از ترديد امريكا براي اشغال غزه است. بايدن هم به تازگي گفت اشغال مجدد غزه اشتباهي بزرگ است.

قدس: مصطفی صدری نیا در یادداشتی با عنوان «چرایی و چگونگی ورود حقوقی محور مقاومت در تقابل با صهیونیسم» این گونه نوشت: چند روزی است که شاهد تجاوز وحشیانه رژیـم غاصب و منحوس صهیونیستی - این مولود استکبارو استعمار- علیه مردم بی پناه و مظلوم نوار غزه هستیم؛ مردمی که چیزی جز حق زندگی آرام خود و فرزندان خود را در سرزمین مادری نمی خواهند و از سال ۱9۴8 میالدی که مجمع عمومی سازمان ملل تحت تأثیر مداخلات انگلیس وآمریکا و شـوروی ، حاکمیت این رژیم را بر سرزمین مادری فلسطینیان به رسمیت شمرد، همواره طعم تلخ جنگ، قتل، فـرزنـد کشی، آوارگـــی و ...را چشیده اند. حـال در مقطع کنونی کـه سرنوشت فلسطین و مسجد الاقصی -این سرزمین انبیا و قبله اول مسلمانان- در حال رقم خوردن است، بر مسئولان محور مقاومت لازم است تا هر آنچه در دو دهه گذشته، سرمایه گذاری کرده اند، امروز با ورود مؤثر در جبهه غزه بدون واهمه بهره برداری کنند؛ چرا که خدای متعال می فرماید: یا ایها النبی حرض المؤمنین علی القتال ان یکن منکم عشرون ...ای رسول، مؤمنان را بر جنگ ترغیب کن که اگر ۲۰ نفر از شما صبور و پایدار باشند، بر ۲۰۰ نفر غالب خواهند شد.

خراسان: سید علی علوی در یادداشتی با عنوان «خط قرمزهای امروز مقاومت» نوشت: یـازده روز از عملیات 7 اکتبر حماس در سرزمین های اشغالی می گــذرد، عملیاتی که چنان رژیم وحشی صهیونیستی را به واکنش واداشته که تاکنون نزدیک به 4000 فلسطینی را در نواز غزه با بمباران های بیرحمانه به شهادت رسانده و ارتش 500 هزار نفری خود را در پشت مرزهای غزه برای عملیات زمینی آمـاده باش نگاه داشته است. آن طوری که قابل پیش بینی بود رژیم صهیونیستی با تمرکز بر هولوکاست سازی و مظلوم نمایی رسانه ای قصد دارد که جهان را آماده هر اقدامی علیه فلسطینیان، از نسل کشی و کـوچ اجباری تا حـذف مقاومت از منطقه نماید به گونه ای که اینک پس از 11 روز از کشتار غیرنظامیان و نسل کشی آشکار و اقـدام به کوچ اجباری از شمال به جنوب غزه با بمباران های وسیع و بی رحمانه غیر نظامیان آن هم در مقابل چشم همه جهانیان، با کارشکنی آمریکا و انگلیس و فرانسه نه تنها قطعنامه پیشنهادی روسیه برای آتش بس در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب نمی رسد بلکه رژیم صهیونیستی خود را آماده برای عملیات زمینی در غزه نشان می دهد.

تجارت: حسن هاتی زاده در سرمقاله ای با عنوان «چرخش بن سلمان به سمت محور مقاومت» چنین نوشت: عملیات طوفان الاقصی که از شنبه هفته گذشته شروع شده تمام فضای سیاسی و نظامی منطقه و به خصوص رژیم صهیونیستی را تحت تاثیر قرار داد. در این بین عربستان سعودی که برای عادی سازی روابط خود با اسرائیل تحت فشار ایالات متحده قرار داشت، با توجه به عملیات مذکور و تحوالتی که شکل گرفت روند عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را متوقف کرد؛ چراکه کشورهای اسالمی و عربی از قدیم الایام بر سر عادی سازی روابط ریاض و تل آویو اختلاف نظرهای جدی با ایالات متحده و حتی عربستان سعودی داشتند و حالا هم که حملات ارتش اسرائیل به غزه هزاران کشته و زخمی بر جای گذاشته، این کشورها از هرگونه عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل عصبانی می شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه