اخبار داغ

مدال آوران و نمایندگان ایران در بازیهای پاراآسیایی هانگژو چه گفتند؟

جوانمردی: مدال اصلی من فرزندم است/ بیت سیاح: 8 ماه است پدرم را ندیده ام

جوانمردی: مدال اصلی من فرزندم است/ بیت سیاح: 8 ماه است پدرم را ندیده ام
مدال آوران و نمایندگان ایران در بازیهای پاراآسیایی هانگژو صحبت کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چهارمین دوره بازی‌های پاراآسیایی طی روزهای 30 مهر تا 6 آبان به میزبانی شهر هانگژو در کشور چین در حال برگزاری است.

کاروان اعزامی ایران به بازی های پاراآسیایی هانگژو با نام "فرزندان ایران" با ۲۱۰ ورزشکار (۱۲۸ ورزشکار مرد و ۸۲ ورزشکار زن) در ۱۶ رشته ورزشی مردان و ۱۱ رشته ورزشی زنان در این رویداد مهم آسیایی شرکت کرده است.

ورزشکاران ایران امروز در رشته های مختلف به میدان رفتند.

مدال آوران و نمایندگان ایران در رشته های مختلف پس از برگزاری مسابقه صحبت کردند.

جانفشان: جانم را می‌دهم اما امتیاز نمی‌دهم 

حسن جانفشان ملی‌پوش تنیس روی میز ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، بعد از اینکه مدال برنز خود را قطعی کرد، در حالیکه اشک می‌ریخت، گفت: نباید شرمنده مردم شوم و حالا همه تمرکزم روی کسب خوشرنگ‌ترین مدال است.

جانفشان که نقره بازی‌های اینچئون و برنز بازی‌های جاکارتا را در کارنامه دارد، گفت: وقتی در جاکارتا برنز گرفتم، خیلی بهم برخورد. الان هم به برنز راضی نیستم و فقط باید خوشرنگ‌ترین مدال را بگیرم تا راضی شوم.

او به شکست‌اش در بازی اول این دوره از رقابت‌ها اشاره کرد و گفت: در چهار پنج ماه گذشته خیلی سخت تمرین کردم. حتی خانه هم نرفتم و مدام در اردو بودم. خیلی آماده بودم اما وقتی بازی اول از دستم در رفت، شوکه شدم. به دوستان، مربیان و‌ مسوولان قول دادم که جبران می‌کنم. هنوز چیزی تمام نشده و من دو مسابقه مهم دارم. جانم را می‌دهم اما امتیاز نمی‌دهم، چون هیچ‌چیزی جز کسب بهترین نتیجه ممکن راضی‌ام نمی‌کند.

احمدی: تیر زدن کنار ساره جوانمردی باعث افتخار بود

فائزه احمدی ملی پوش پاراتیراندازی پس از کسب مدال طلای بازی های پاراآسیایی اظهار کرد: روز گذشته هم در رشته تپانچه ۵۰ متر فینالیست شدم و سهمیه بازی های پارالمپیک را کسب کردم و خیلی خوشحال هستم.

وی افزود: خیلی حس و حال عجیبی است من برای اینکه وارد تیم ملی شوم خیلی زحمت کشیدم بارها و بارها مسابقات انتخابی شرکت کردم و از لحاظ روحی خیلی ضعیف شده بودم .
وی با اشاره به شرایط سختش گفت:  شرایط سختی را داشتم اما خدا را شکر همه چیز خوب پیش رفت و توانستم مدال کسب کنم.

احمدی تیر زدن در کنار ساره جوانمردی را باعث روحیه بخشیدن به او عنوان کرد و ادامه داد:  کنار ساره جوانمردی تیر زدن باعث افتخار و حضور فرزندشان بسیار انرژی بخش بود.

ملی پوش طلایی بازی های پاراآسیایی هانگژو همچنین به تحمل سختی ها برای رسیدن به مدال اشاره کرد و افزود: از خدا ممنون هستم. همیشه وقتی با مشکلی و مسئله ای مواجه می شدم سرمربی تیم ملی می گفت صبور باش چون قرار است اشک شوق بریزی و امروز ایکس شوق ریختم و امیدوارم ادامه دار باشد.

احمدی اضافه کرد: امیدوارم شرایط و حال خوبمان فقط با مدال نباشد چون همه چیز مدال نیست ما سختی می کشیم و موفقیت مان واقعا ارزشمند است.

سلگی: سرداور حضور پارادوومیدانی کاران را در مسابقه تایید کرده بود

با اعتراض چین و بررسی اتفاقی که در ماده F56 پرتاب نیزه زنان افتاد، کمیته برگزاری بازی‌های پاراآسیایی هانگ‌ژو، مدال طلا و نقره هاشمیه متقیان و زینب مرادی را پس گرفت.

روز گذشته و در اولین رقابت دوومیدانی کاران ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، دو مدال طلا و نقره برای کاروان فرزندان ایران به دست آمد اما با توجه به اعتراض کشور چین مبنی بر دیر رسیدن ورزشکاران ایرانی به محل "کال روم"، و پس از بررسی کمیته برگزاری بازی‌ها، این دو از جدول رده بندی حذف شد. البته به علت همین اتفاق روز گذشته مراسم اهدای مدال این ماده برگزار نشد اما حکم قهرمانی به ورزشکاران داده شد.

سعید سلگی معاونت ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک با تایید این خبر از اعتراض ایران به این تصمیم خبر داد و گفت: با اعتراض کشورهای دیگر مبنی بر اینکه ورزشکاران ایرانی چند دقیقه‌ای دیرتر به کال روم رسیده‌اند، دو مدال خانم‌ها متقیان و مرادی پس گرفته شد. با اعلام این موضوع از سوی کمیته برگزاری، ما اعتراض رسمی خود را هم به کمیته برگزاری بازی‌ها و هم فدراسیون جهانی پارادوومیدانی اعلام کردیم. اعتراض ما بر این پایه است که اگر تخلفی صورت گرفته، چطور سرداور مسابقات، اجازه حضور نمایندگان ایران را در محل برگزاری مسابقه داده؟ سرداور حضور این دو ورزشکار را تایید کرده و با مجوز او ورزشکاران ایران مسابقه داده اند. در حالیکه اگر تخلفی وجود داشته، نباید اجازه حضور می دادند. وقتی ورزشکاران ما در مسابقه حاضر شده‌اند و حکم قهرمانی هم دریافت کرده‌اند، یعنی از نظر سرداور مسابقات مشکلی وجود نداشته است.

سلگی در پاسخ به این سوال که مشخص است کدام تیم‌ها نسبت به این موضوع معترض بوده‌اند، گفت: کمیته برگزاری بازی‌ها این موضوع را به ما اعلام نکرد اما با توجه به اینکه چین به مدال برنز رسیده، به احتمال بسیار زیاد، چینی‌ها در طرح این اعتراض و پیگیری مصمم‌تر بوده‌اند.

اسبقیان: گرفتن مدال‌های ورزشکاران ما یک سرقت ورزشی بود

محمدشروین اسبقیان سرپرست تیم ملی پارادوومیدانی گفت: نفوذ چین باعث شد که یک سرقت ورزشی و مدالی صورت بگیرد و مدال‌های طلا و نقره هاشمیه متقیان و زینب مرادی در پرتاب نیزه کلاس F56 بانوان پس گرفته شود.

رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان در واکنش به اتفاقی که برای هاشمیه متقیان و زینب مرادی افتاد، گفت:« اعتقاد دارم یک سرقت ورزشی و مدالی صورت گرفته است چرا که به ورزشکاران ما اجازه دادند در کال روم حاضر باشند و سپس در مسابقه شرکت کنند. شش پرتاب سنگین هم داشتند و در نهایت حکم قهرمانی را هم اهدا کردند که هم اکنون نزد ما است. حتی قهرمانان ما در تست دوپینگ هم شرکت کردند و همه مراحل را طی کردند.

اسبقیان ادامه داد: بعد از مسابقه، چینی‌ها اعتراض کردند که ورزشکاران ما دقایقی دیر وارد کال روم شده‌اند که این حرف خلاف مقررات است چرا که داور بر اساس مقررات تشخیص داده که مشکلی نیست. در آن مرحله داور تصمیم گیرنده است و در چنین مواقعی کارت زرد نشان می‌دهد و تاکید می‌کند در صورت تکرار مشکل ایجاد می شود. هیچ جا هم ثبت نشده که تاخیر داشتند یا نداشتند، پس گرفتن مدال از ورزشکاران ایران کاملا غیرقانونی است. مدال طلا و نقره را در حالی از ورزشکاران ما گرفتند که مدال طلا را به ورزشکار چین دادند. در واکنش به این موضوع رئیس کمیته ملی پارالمپیک هم مکاتبه‌ای با فدراسیون جهانی داشتند که البته تا به این لحظه پاسخ شفافی دریافت نکرده‌ایم.

او تاکید کرد: این اتفاق ناخوشایند از ارزش‌های ورزشکاران ما کم نمی‌کند. فراموش نکرده‌ایم که هاشمیه متقیان، ورزشکار متدین و با ایمان ما مدال پارالمپیک توکیو را دارد.

کاظمی‌پور: به دنبال احقاق حق ورزشکاران‌‌مان هستیم

مریم کاظمی‌پور معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و نایب رییس کمیته ملی پارالمپیک با حضور در محل برگزاری رقابت‌های پاراکانو علاوه بر تماشای تلاش قهرمانان قایقرانی ایران به اتفاق‌هایی که در رشته دوومیدانی برای کاروان ایران افتاد، واکنش نشان داد.

کاظمی‌پور گفت: دیروز من در محل برگزاری رقابت‌های دوومیدانی حضور داشتم. اتفاقی که افتاد، این بود که سرداور مسابقه حضور ورزشکاران در محوطه "کال روم" را تایید کرد. قوانین به این صورت است که سه داور مجوز حضور ورزشکاران را صادر می‌کنند و برای ورزشکاران ایران این روال طی شد و سه داور مجوز حضور خانم‌ها متقیان و مرادی را صادر کردند. بر اساس قوانین داور در این مراحل حق تصمیم‌گیری دارد و در رقابت دیروز سر داور رقابت‌ها از حق قانونی خودش استفاده کرد و اجازه حضور در مسابقه را به دو ورزشکار ما داد که در نهایت منجر به کسب دو مدال برای کاروان ایران شد.

او ادامه داد: تا اینجای کار همه چیز طبق قانون پیش رفت اما بعد از مسابقه، گویا این استدلال مطرح شده که ورزشکاران ما دیر در محل کال روم حاضر شده‌اند. البته توضیح شفافی در این رابطه به ما داده نشده است. با این حال ما از شب گذشته که این موضوع مطرح شد، پیگیر این مسئله بوده‌ایم و در جلسات حضوری با مسوولان برگزاری رقابت‌ها و همچنین در مکاتباتی که داشتیم، به این موضوع اشاره کردیم که سرداور از حق قانونی خود استفاده کرده و اگر مشکلی وجود داشته، اصلا نباید اجازه رقابت می‌دادند. پس زمانی که مسابقه برگزار شده و در نهایت صحت مسابقات تایید شده، یعنی روال قانونی طی شده است.

کاظمی‌پور با تاکید بر اینکه کمیته ملی پارالمپیک ایران اعتراض خود را اعلام کرده و این موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کند، گفت: امیدواریم که این دو مدال هم به سبد کاروان ایران و هم به این دو ورزشکار ارزشمند ایران برگردد.

معاون ورزش بانوان ایران در پاسخ به این سوال که مسوولان کاروان ایران تا چه حد به کسب نتیجه امیدوار هستند، گفت: دو مدال خانم‌ها متقیان و مرادی امروز از جدول مدالی حذف شد اما ما از دیروز که متوجه این مسئله شدیم، نامه‌نگاری‌های خود را آغاز کردیم و مدام در حال پیگیری هستیم. باید تا حصول نتیجه قدری صبور باشیم و ببینیم که در نهایت چه تصمیمی گرفته می‌شود.

جوانمرد: به دنبال تثبیت جایگاه فعلی خود در جدول هستیم

کمال جوانمرد سرپرست کاروان اعزامی کشورمان به بازی های پارااسیایی هانگژو با اشاره و درخشش کاروان فرزندان ایران گفت: خدا را شاکریم که در ایام ولادت امام حسن عسکری(ع) شاهد درخشش کاروان ایران و کسب ۱۱ مدال طلا، ۱۰ نقره و ۷ برنز هستیم.

جوانمرد که در محل برگزاری رقابت های پاراتیراندازی با کمان حضور پیداکرده بود  افزود: متاسفانه مسئولین برگزاری مسابقات مدال خوشرنگ طلا و نقره خانم هاشمیان را از ما گرفتند. ما اعتراض خودمان را کتبا اعلام ولی تا این لحظه پاسخی دریافت نکرده ایم.

سرپرست کاروان وضعیت کاروان  را خوب ارزیابی کرده و گفت: منتظر درخشش سایر ملی پوشان و کسب مدال های خوشرنگ در ادامه بازی ها و تثبیت جایگاه فعلی  خود در جدول رده بندی هستیم.

کهزادپور: سخت ترین بازی بسکتبال با ویلچر زنان  فردا با چین است

تیم ملی بسکتبال با ویلچر زنان کشورمان دیدار حساس مقابل کامبوج را برد تا به کسب مدال امیدوار بماند.
سمیه کهزادپور که یکی از بهترین بازیکنان زنان بسکتبال با ویلچر ایران بود، پس از بازی گفت: بازی خیلی خوبی بود و بچه‌ها با تلاش سخت توانستند دو کوارتر عقب افتاده را جبران کنند. خوشحالم که زحمات کادر فنی با همت بچه‌ها جواب داد.
از نظر کهزادپور سخت‌ترین بازی تیم کشورمان فردا برابر چین میزبان خواهد بود که قهرمان جهان و المپیک است: ما دوست داریم تمام زحمات این ماه‌های بچه‌ها با دانش کادر فنی و انرژی خوب سرپرست تیم، زحمات رئیس فدراسیون و کارگری رئیس کمیته پارا المپیک بابت تمام حمایت‌ها و دعای خیر مردم را با کسب مدال پاسخ دهیم.

مرادی: مدال را تقدیم خانواده و مربی ام می کنم

مهرداد مرادی دونده ملی پوش کشورمان پس از کسب‌ مدال طلا در اولین تجربه اش در بازی‌های پاراآسیایی امیدوار است تا در بازی‌های پارالمپیک پاریس هم بدرخشد.
مهرداد مرادی دونده ملی پوش کشورمان در ماده ۱۰۰ متر تی ۱۲ پس از کسب مدال طلا گفت:خیلی خوشحالم. این مدال را تقدیم پدر ، مادر و مربیانم می کنم که در این چند سال زحمات زیادی برایم کشیدند  ودر سختی ها من را تحمل کردندو از همین جا دستشان را می بوسم.
وی افزود: امروز دوباره با حریف قدرتمند اندونزی که در مرحله مقدماتی هم حضور داشت رقابت نزدیکی داشتم. حریف سرسختی بود و امروز فشار زیادی را تحمل کردم. امیداورم این مدال انگیزه ای باشد برای ادامه مسابقات و بازی‌های پارالمپیک پاریس تا در آنجا هم بدرخشیم.

سلطانی: قهرمانان واقعی شهدای غزه هستند

دارنده مدال برنز کانو کلاس k12 گفت: مدالم را به پزشکان بیمارستان غزه تقدیم می کنم، آنها در حسن انجام ماموریت به شهادت رسیدند و قهرمانان واقعی هستند.
رویا سلطانی پس از کسب مدال برنز چهارمین دوره بازی های پارا آسیایی هانگژو در رشته کانو کلاس k12 گفت: توانستم پرچم ایران را به اهتزاز در آورم و بسیار خوشحالم و جا دارد از رئیس فدراسیون قایقرانی و رئیس کمیته ملی پارالمپیک تشکر کنم.
مدال آور کاروان فرزندان ایران گفت: من عضو کوچکی از خانواده درمان هستم و این مدال را تقدیم می کنم به همکاران و بیماران عزیزم بویژه به پزشکانی که در بیمارستان غزه در حین انجام وظیفه به شهادت رسیدند. اعتقاد دارم قهرمانان واقعی شهدای غزه هستند.

جاهدی: هدفم شاد کردن دل مردم ایران بود

اسلام جاهدی پس از کسی مدال طلا در مسابقات قایقرانی اظهار داشت: خدا را شاکرم پس از گذران چندین سال سخت و هدف گذاری برای این روز، توانستم دل مردم شریف ایران و هم استانی های خودم در هرمزگان و بندرعباس را شاد کنم و در اختتامیه مسابقات قایقرانی به مدال طلا برسم.
وی افزود: من چندین سال در آسیا عناوین قهرمانی را کسب کرده بودم اما رقابت در بازی های آسیایی سخت تر بود.البته هدف اسلام فقط کسب مدال طلا نبود بلکه هدف اصلی شاد کردن دل مردم ایران و به اهتزاز درآوردن پرچم کشورم بود. تا در نهایت در رنکینگ و جدول مدالی، جایگاه ایران ارتقا یابد.
جاهدی با اشاره به اینکه این مدال را تنها نگرفته است، گفت: این مدال تنها برای من نیست، از بالاترین فرد در فدراسیون تا نفرات دیگر از جمله بچه های رستوران، کارگاه و ... در این مدال سهیم هستند، زیرا در کنار اسلام بودند. بچه های هرمزگان و بوشهر که پیام های آن ها برای من قوت قلب بوده است.
جاهدی درباره اینکه آیا در پارا المپیک هم حضور خواهد داشت، گفت: دو ماه پیش توانستم تقریبا حضورم در پارالمپیک را ۹۹ درصد قطعی کنم، فقط باید در مسابقات رنکینگ دار سال آینده در مجارستان حاضر شوم تا بتوانم مجوز قطعی پارالمپیک را کسب کنم.
مدال آور طلایی ایران در پاراکانو درباره اینکه آیا قول مدال در پارالمپیک را می دهد، عنوان کرد: قول ۱۰۰ درصد نمی توانم برای مدال طلا بدهم اما اسلام همیشه تلاش کرده و از چیزی کم نمی گذارد و آن را اثبات کرده است.

بیت سیاح: 8 ماه است پدرم را ندیده ام

پرتابگر نیزه ایران پس از کسب مدال نقره  گفت: میشه به ام البنین توسل کرده و به عشق مردم ایران به میدان می رود.
صادق بیت سیاح پرتابگر نیزه ایران در کلاس اف ۴۱ پس از کسب مدال نقره گفت: علیرغم مصدومیتی که داشتم و رباط صلیبی پایم را عمل کرده بودم، موفق شدم مدال نقره را کسب کردم. خدا را شکر می کنم که شرمنده مردم و خانواده ام نشدم.
وی افزود:  8 ماه است پدر خود را از نزدیک ندیده ام. پدرم خارج از کشور است و من مدالم را تقدیم او می کنم.
بیت سیاح  گفت: قول را می دهم که در مسابقات جهانی توکیو رکورد خود را ارتقا دهم. من هر چه دارم از توسل به ام البنین دارم و همیشه به عشق وطنم و ایران به میدان می روم.

سهرابیان: تلاش‌مان درخشش پاراقایقرانی ایران در پارالمپیک است

تیم ملی پاراقایقرانی ایران در بازی های پاراآسیایی هانگژو عملکرد موفقی داشت و از ۶ قایقران حاضر در مسابقات به ۵ مدال دست یافت.
در همین رابطه علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی اظهار داشت: خوشحالم دختران و پسران قایقران همه تلاش خود را کردند. در اولین دوره ای که قایقرانی وارد بازی های پاراآسیایی شده است موفق شدیم ۲ طلا، یک نقره و دو برنز کسب کنیم و عملکرد خوبی داشته باشیم. امیدوارم در ادوار آینده باز هم این موفقیت ها تکرار شود و نتایج بهتری بدست آید. ما می توانستیم در رشته های دیگر هم حضور داشته باشیم که به دلیل نبود تجهیزات و امکانات در آت ها شرکت نکردیم.
وی ادامه داد: امیدوارم به کمک ارگان هایی که دلسوز ورزش هستند و بی منت به ورزشکاران این قشر از جامعه علاقه من هستند پای کار بیایند و به فدراسیون، وزارت ورزش و کمیته ملی پارالمپیک کمک کنند تا بتوانیم تعداد ورزشکاران را از ۶ ورزشکار به ۱۲ ورزشکار برسانیم و همراه با مدال های فراوان شود.
سهرابیان افزود: خوشبختانه ورزشکاران  پاراکانو با دیگر ورزشکاران در رشته قایقرانی فرقی ندارند. بچه های ما ۵ سال زحمت کشیدند و مزد زحمات خودشان را گرفتند. مجددا پس از چند روز کار را دوباره پیگیری خواهیم کرد و امیدوارم در پارالمپیک هم اسم و نام ایران را زنده نگه داریم.
سهرابیان در پاسخ به این سوال که آیا می تواند برای بازی های پارالمپیک قول کسب مدال بدهد، عنوان کرد: قول دادن در مسابقات سخت است. همین طور که در بازی های آسیایی قول دورقمی شدن مدال در قایقرانی را دادیم، اما به خاطر صدم ثانیه اختلاف، ۷ قایقران ما چهارم شدند. البته از نظر آمار ریاضی پیش بینی ما درست بود اما در کسب مدال فاصله گرفتیم.

بختیار: با ۸۵ درصد توانم مدال نقره بازیهای پاراآسیایی را گرفتم

محسن بختیار  پاراوزنه برداری ایران پس از کسب مدال نقره دسته ۵۹ کیلوگرم چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی گفت: تلاش کردم بتوانم به مدال طلا دست پیدا کنم اما مصدومیتی که حدود سه ماه قبل نصیبم شده بود اجازه نداد با سلامتی کامل به هانگژو بیایم.
وی در مورد رقابتی که با وزنه بردار چینی برای کسب مدال طلا داشت گفت: رقیبم قهرمان المپیک بود و از حمایت تماشاگران چینی هم بهره می برد اما اگر مصدوم نبودم قطعا در حرکت آخر او را پشت سرمی گذاشتم. مصدومیت باعث شد با ۸۵ درصد توانم در بازیهای پاراآسیایی شرکت کنم.
محسن بختیار در مورد برنامه هایش برای رویدادهای آینده نیز گفت: تمام توانم را برای بازیهای پارالمپیک خواهم گذاشت تا بتوانم با کسب مدال طلا دل مردم ایران را شاد کنم. امیدوارم مردم مدال نقره ام در بازیهای پاراآسیایی را بپذیرند.

یوسفی: مصدومیت اجازه نداد مدالی بهتر از برنز بگیرم

ملی پوش وزنه برداری ایران پس از کسب مدال برنز بازیهای پاراآسیایی گفت: تمام تلاشم را خواهم کرد که در رویدادهای آینده مدال خوش رنگتری کسب کنم.
سیدیوسف یوسفی پس از کسب مدال برنز پاراوزنه برداری چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی گفت: تلاشم را کردم بتوانم مدال خوش رنگتری کسب کنم اما به دلیل مصدومیتی که از قبل داشتم موفق به این کار نشدم.
وی با ابراز رضایت از عملکردش در بازیهای پاراآسیایی گفت: از این که توانستم به مدال برنز دست پیدا کنم خوشحالم و امیدوارم با تمریناتی که پشت سر می گذارم بتوانم در بازیهای پارالمپیک به مدال بهتری دست پیدا کنم.
ملی پوش پاراوزنه برداری ایران در پایان گفت: امیدوارم با حمایتی که از سوی مسئولان صورت می گیرد بتوانیم در پارالمپیک مدال های خوش رنگی کسب کنیم و باعث خوشحالی مردم شویم.

توکلی: بختیار در پارالمپیک طلا می‌گیرد

روز نخست مسابقات وزنه برداری چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی امروز سه شنبه با رقابت دسته ۵۹ کیلوگرم پیگیری شد و طی آن محسن بختیار به مدال نقره و سیدیوسف یوسفی به مدال برنز دست پیدا کردند.
حسین توکلی سرمربی تیم ملی پاراوزنه برداری ایران پس از کسب دو مدال نقره و برنز توسط شاگردانش گفت: برای روز اول راضی کننده بود که توانستیم به دو مدال دست پیدا کنیم. البته می توانست شرایط بهتر باشد اما مشکلاتی وجود داشت که اجازه موفقیت بیشتر را نداد.
توکلی با اشاره به مصدومیتی که برای بختیار و یوسفی به وجود آمده بود گفت: اگر بختیار مصدوم نبود قطعا می توانست با عبور از وزنه بردار چینی مدال طلا را از آن خود کند اما متاسفانه مصدومیتی که از مدتها قبل سراغش آمده بود اجازه نداد در این بازیها طلا بگیرد.
سرمربی تیم ملی پاراوزنه برداری ایران ادامه داد: یوسفی هم هر چند در تمرینات وزنه های خوبی زده بود اما به دلیل مصدومیت کهنه ای که با آن دست به گریبان بود نتوانست در بازیهای پاراآسیایی به مدال خوش رنگ تری دست پیدا کند.
توکلی در مورد برنامه های تیم ملی پاراوزنه برداری پس از بازیهای آسیایی گفت: تمام توانمان را خواهیم گذاشت که برای حضور در بازیهای پارالمپیک آماده شویم. اطمینان دارم که وزنه برداران ایران در پارالمپیک خواهند درخشید که یکی از آنها محسن بختیار است که شانس اول مدال طلا خواهد بود.

معینی: بسکتبال با ویلچر زنان با مدال بر می گردد

تیم بسکتبال با ویلچر زنان کشورمان در چهارمین مسابقه خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو دومین پیروزی را مقابل کامبوج کسب کرد.
 به هانگژو سرمربی تیم بسکتبال زنان ایران بعد از بازی گفت: متاسفانه این بازی خیلی سخت پیش رفت. فکر می‌کنم بچه‌ها حریف را دست کم گرفته بودند. ما قبلاً کامبوج را با اختلاف بیشتری می‌بردیم اما اینجا دو کوارتر اول را از دست دادیم تا بازی پیچیده شود. البته جو سالن اصلی هم استرس‌های خودش را دارد و موثر بود ولی خوشبختانه توانستیم تیم را جمع و بازی را ببریم.
آزاده سادات معینی در مورد دیدار فردا با چین هم گفت: همیشه بازی جلوی قهرمان جهان و المپیک سخت است به خصوص اگر میزبان هم باشد اما تلاش می‌کنیم در آخرین بازی دور گروهی قابل قبول ظاهر شویم.
صعود تیم بسکتبال زنان ایران به دیدار رده‌بندی تقریبا مسجل شده و برای مدال برنز باید دوباره با تایلند بازی کنیم.
معینی گفت : بهترین نمایش ما در این بازی‌ها مقابل لائوس بود، همانی که در تمرینات همیشه هستیم و امیدوارم این نمایش را تکرار و انشاالله با مدال به ایران برگردیم.

جعفری: هدفم کسب مدال طلا بود اما رقیب چینی شگفت انگیز بود

ملی پوش پاراوزنه برداری ایران گفت: هدفم تکرار مدال طلا در بازیهای پاراآسیایی هانگژو بود اما حریف چینی بسیار عالی و شگفت انگیزه وزنه زد. 

امیر جعفری ملی پوش پاراوزنه برداری پس از کسب مدال نقره رقابت های پاراوزنه برداری چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی گفت: این سومین دوره ای بود که در بازیهای پاراآسیایی شرکت می کردم. در دو دوره گذشته مدال طلا گرفته بودم و در ۱۷ ماه گذشته تلاش کردم که تمرینات خوبی داشته باشم و مدال طلا را تکرار کنم اما حریف قدرتمندی داشتم.

وی با بیان این که از کسب مدال نقره خوشحال هستم،  ادامه داد: حریف چینی سال گذشته در رنکینگ از من پایین تر بود اما یک سال تعویق بازیهای پاراآسیایی باعث شد که او پیشرفت شگفت انگیزی داشته باشد. سال گذشته در کره جنوبی با او رقابت کردم و من طلا گرفتم اما امسال او بسیار قدرتمند ظاهر شد. 

دارنده مدال نقره بازیهای پاراآسیایی هانگژو گفت: تمام تلاشم را کردم که خوش رنگ ترین مدال به ایران برگردم اما به هر حال حریف قدرتمندی داشتم و نتوانستم طلا بگیرم اما خوشحالم که دست خالی به کشور برنمی گردم. 

امیر جعفری در مورد برنامه اش برای آینده گفت: امیدوارم برای پارالمپیک بتوانم به خوبی آماده شوم. البته در این بازیها رقیب چینی هم هست که کار را برای مدال طلا سخت می کند. 

وی در پایان گفت: تیم ما در روز اول طبق پیش بینی مدال گرفته اند. چین همیشه رقیب وزنه برداری ایران است و در این مسابقات هم وزنه برداران قدرتمندی داشتند که مدال های طلا را از آن خود کردند.

احمدی: تیر زدن کنار ساره جوانمردی باعث افتخار بود

ملی پوش طلایی پاراتیراندازی بازی های پاراآسیایی گفت: سختی های زیادی برای ورود به تیم ملی کشیدم و تیر زدن کنار ساره جوانمردی باعث افتخار بود.

فائزه احمدی ملی پوش پاراتیراندازی پس از کسب مدال طلای بازی های پاراآسیایی اظهار کرد: روز گذشته هم در رشته تپانچه ۵۰ متر فینالیست شدم و سهمیه بازی های پارالمپیک را کسب کردم و خیلی خوشحال هستم.

وی افزود: خیلی حس و حال عجیبی است من برای اینکه وارد تیم ملی شوم خیلی زحمت کشیدم بارها و بارها مسابقات انتخابی شرکت کردم و از لحاظ روحی خیلی ضعیف شده بودم.

وی با اشاره به شرایط سختش گفت:  شرایط سختی را داشتم اما خدا را شکر همه چیز خوب پیش رفت و توانستم مدال کسب کنم.

احمدی تیر زدن در کنار ساره جوانمردی را باعث روحیه بخشیدن به او عنوان کرد و ادامه داد:  کنار ساره جوانمردی تیر زدن باعث افتخار و حضور فرزندشان بسیار انرژی بخش بود.

ملی پوش طلایی بازی های پاراآسیایی هانگژو همچنین به تحمل سختی ها برای رسیدن به مدال اشاره کرد و افزود: از خدا ممنون هستم. همیشه وقتی با مشکلی و مسئله ای مواجه می شدم سرمربی تیم ملی می گفت صبور باش چون قرار است اشک شوق بریزی و امروز ایکس شوق ریختم و امیدوارم ادامه دار باشد.

احمدی اضافه کرد: امیدوارم شرایط و حال خوبمان فقط با مدال نباشد چون همه چیز مدال نیست ما سختی می کشیم و موفقیت مان واقعا ارزشمند است.

پوررهنما: پاراتکواندو ایران از ابر قدرت‌ها است

مهدی پوررهنما بعد از کسی مدال طلای پاراتکواندو بازی‌های آسیایی اظهار کرد: خیلی خوشحالم که توانستم به اوج آمادگی برسم، مدتی از مسابقات دور بودم. قبلتر در یکی دو مسابقه نتوانستم نتیجه خوبی بگیرم و با نقره و برنز تمام شد. خداراشکر توانستم در هانگژو جواب مزد زحمات مربیان و سایر دوستان را بدهم.

وی افزود: خیلی خوشحالم که توانستم به اوج خود برگردم. سطح مسابقات فوق‌العاده بود. در دو بازی اول توانستم دو ازبک را شکست دهم و بعد در فینال توانستم با اختلاف حریفی از کشور میزبان را شکست دهم.  

پوررهنما گفت: پاراتکواندو یکی از ابر قدرت‌های دنیا است. ما همیشه سکوهای آسیایی و جهانی را داشتیم و چندین دوره پشت سر هم قهرمان آسیا شدیم. این مسابقات بازی‌های آسیایی است ولی با همان حریفان روبه رو می‌شویم.

واکنش قهرمان پرتاب نیزه به پس گرفتن مدال طلایش؛ متقیان: نه می‌بخشم، نه فراموش می‌کنم

هاشمیه متقیان ملی پوش پرتاب نیزه ایران پس از پس گرفته شدن مدال طلایش گفت: بعد از مدال طلای توکیو پاراالمپیک ۲۰۲۰، مدال طلای جهانی مراکش ۲۰۲۲ و مدال جهانی فرانسه ۲۰۲۳، روز گذشته با ارتقاء رکورد پاراآسیایی موفق به کسب طلا شدم اما با بی‌عدالتی و نفوذ کشور چین مدالم را پس گرفتند تا ورزشکار خودشان را در رنکینگ اول آسیا قرار بدهند.

وی افزود: من تمام تلاشم را کردم که دل همه شما عزیزان را شاد کنم. یک شب‌هایی بود که فقط خدا می‌داند چگونه صبح شد. نه می‌بخشم و نه فراموش می‌کنم. خدایا حکمتت را شکر. ممنونم از تک‌تک همه شما بابت پیام‌های محبت‌آمیزتان.

متقیان در پایان تاکید کرد:  کلام آخر اینکه از وزارت ورزش، کمیته ملی پاراالمپیک و فدراسیون جانبازان و توانیابان می‌خواهم که پیگیر حقم باشند تا پایمال نشود.

جوانمردی: مدال اصلی من فرزندم است/ آوش نبود،  اصلا نمی آمدم

ساره جوانمردی نایب قهرمان پاراتیراندازی بازیهای آسیایی پس از کسب مدال نقره بازی‌های پاراآسیایی و انداختن آن بر گردن فرزند سه ماهه اش گفت: کسب این مدال را به همه مردم ایران تبریک می گویم. من در دوره قبل بازی های پاراآسیایی دو مدال طلا کسب کردم اما امسال توانستم فقط یک نقره به دست آورم و خیلی خوشحالم چون فقط ۱۴ جلسه تمرین مرا به این مسابقه رساند و امیدی به کسب مدال نداشتم اما خدا به من کمک کرد به خاطر آوش پسرم دست پر برگردیم. 

وی درخصوص لباس ویژه مراسم اهداء مدال فرزندش اظهار کرد: برای آوش لباس مزین به پرچم ایران سفارش دادیم و امیدوارم در آینده بتواند جای پدر و مادرش را بگیرد و یک قهرمان دوست داشتنی برای مردمش باشد.

ملکه تپانچه جهان همچنین با اشاره به شرایط ویژه مادر بودن و شرکت در بازی های پاراآسیایی خاطرنشان کرد: شرایط سخت بارداری و بعد از زایمان و نداشتن تمرین مرا منقلب کرده بود و نمی دانستم که در بازی های پاراآسیایی شرکت کنم. تصمیم سختی بود، اما با اطمینان و کمک همسرم در مسابقات شرکت کردم حتی اگر بدون مدال برمی گشتم.

جوانمردی مدال اصلی خود را فرزند سه ماهه اش دانست و ادامه داد: من مدال اصلی را بر گردنم دارم اما خوشحالم که در بازی های پاراآسیایی هم صاحب مدال شدم و با مدال به ایران برمی گردم.

وی تاکید کرد: اگر آوش کنارم نبود اصلا در بازی های پاراآسیایی شرکت نمی کردم دلیل حضور من در این بازی ها فقط به خاطر حضور فرزندم است سخت بود نوزاد سه ماهه را در مسیر سخت و طولانی آوردن و شب بیداری برای نگه داشتن او اما فکر می کنم به من انگیزه مضاعفی داد تا بتوانم همه چیز را هماهنگ کنم.

روزا ابراهیمی: هدفم طلای المپیک است

روزا ابراهیمی پاراتکواندوکار ایران بعد از کسب مدال طلای پاراتکواندو بازی‌های پاراآسیایی اظهار کرد: حس خیلی خوبی دارم. کسب طلا افتخار بزرگی برایم بود. مدت زیادی بود برای این مسابقات تلاش کردیم. سعی کردم از همه نظر، جسمی و روحی خود را به نقطه‌ای که می‌خواهم برسانم. تا آخرین ثانیه همه تلاشم را کردم. سعی کردم در زمین بجنگم تا این مدال اکنون بر گردنم باشد. خیلی خوشحالم و واقعا امیدوارم این اتفاق در المپیک هم برایم رخ دهد.

ملی‌پوش پاراتکواندو گفت: قطعا هر بازیکنی تمام هدفش این است که به مدال طلا برسد و برای آن از جان مایه می‌گذارد. من هم از هر لحاظ خود را برای المپیک آماده می‌کنم و به کمتر از طلا قانع نیستم‌. امیدوارم که بتوانم در المپیک هم طلا کسب کنم. هدفم طلای المپیک است.

کشاورز مربی روزا ابراهیمی نیز گفت: بچه‌های ما خیلی جوان هستند و انگیزه زیادی دارند. احتیاج دارند به آنها کمک کنیم. همه میانگین سنی ۱۵ یا ۱۶ سال هستند. اگر بتوانیم آنها را در مسیر درست هدایت کنیم قطعا می‌توانیم مدال‌های بیشتری کسب کنیم. به روزا تبریک می‌گویم او تلاش خود را کرد و انرژی گذاشت. او استحقاق مدال را داشت.

وی در پاسخ به این سوال که باید چه کنیم که این مدال‌ها در آستانه پارالمپیک تکرار شود گفت: بچه‌ها احتیاج به اعزام‌های متعدد دارند. آنها نیاز به تجربه دارند. یک ورزشکار در هر مسابقه به اندازه ۱ ماه تمرین می‌تواند تجربه کسب کند. امیدوارم که تا پارالمپیک سهمیه کسب کنیم و رزا طلا بگیرد.

چمسورکی: خداراشکر دست خالی به ایران برنمی‌گردیم

رومینا چمسورکی نایب قهرمان مسابقات پاراتکواندو بازیهای پاراآسیایی درباره مسابقاتش در این دوره اظهار داشت: در مسابقه اول با وجودی که از حریف تایلندی عقب بودم توانستم در راند طلایی بازی را بگیرم. بازی دوم را هم 3 بر هیچ جلو بودم ولی کشور میزبان خیلی شلوغ بازی درآورد و من در جو مسابقات قرار گرفتم و بازی را ۹ بر ۳ واگذار کردم و نقره گرفتم. از همه کسانی که مرا در این راه حمایت و کمک کردند تشکر می‌کنم.

ملی‌پوش پاراتکواندو خاطر نشان کرد: دو سال منتظر این‌ مسابقه بودیم. اساتید برنامه فوق‌العاده برای ما داشتند و از نظر روحی و ذهنی همگی کاملا آماده بودیم. خداراشکر تا الان هیچ کدام دست خالی به کشور باز نمی‌گردیم و همه مدال کسب کردیم.

وی افزود: ۱۰۰ درصد هر چه بیشتر تجربه داشته باشیم و زمین ببینیم استرس‌مان کمتر می‌شود و نتیجه بهتری بگیریم. همچنین رنکینگ هم بالاتر می‌رود و می‌توانیم سهمیه پاراالمپیک بگیریم.

چمسورکی در خصوص جوان بودن تیم گفت: من ۱۸ سال دارم و کلا تیم اضر در بازی‌های پاراآسیایی جوان است.

وی در خصوص کسب نتیجه در پارالمپیک پاریس گفت: امیدوارم نه تنها من بلکه همه تیم بتوانیم بهترین نتیجه را در پاریس بگیریم.

بریانیان: فردا بازی با چین تعیین کننده قهرمانی است

لیلا بریانیان سرمربی تیم ملی والیبال نشسته زنان پس از برد مقابل مغولستان اظهار داشت: بازی راحتی مقابل مغولستان سپری کردیم اما با توجه به حضور تماشاگران چینی، بازیکنان ما با جو سالن برای بازی حساس مقابل میزبان آشنا شدند

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته زنان ایران گفت: بازی مقابل مغولستان با ارنج دوم خود بازی کردیم و به همه بازیکنان فرصت دادیم که در رقابت شرکت کنند و با جو سالن با حضور تماشاگران آشنا شوند چرا که امروز تماشاگران چینی استقبال خوبی داشتند و بازیکنان ما تجربه ی بازی با جو تماشاگران چینی را حس کردند.

بریانیان گفت: بازی ایران مقابل چین که فردا چهارشنبه برگزار می شود، یک دیدار بسیار سخت برای ما محسوب می شود آنها میزبان هستند و همواره مدعی قهرمانی بازی های پارا المپیک و پارا آسیایی هستند اما قطعا با تمام توان به مصاف این تیم می رویم و امیدوارم نتیجه مورد نظر بدست آید.

او تصریح کرد : با توجه به اینکه بازی های در یک گروه شش تیمی برگزار می شود بازی فردا مقابل چین نقش تعیین کننده ای در تعیین قهرمان این دوره از رقابت ها خواهد داشت.

دستیار: آماده نیمه نهایی و بازی با ژاپن می شویم

تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان ایران با اقتدار سومین حریف خود را هم شکست داد تا صدرنشینی خود در این گروه را مسجل کرده باشد.

محمدرضا دستیار سرمربی موفق تیم بسکتبال با ویلچر ایران پس از پیروزی مقابل فیلیپین گفت: بازی راحتی بود. ما در گروه آسانی هستیم اما من دوست داشتم با ژاپن یا کره همگروه می‌شدیم . در این مسابقه تاکتیک‌های تمرینمان را مجدداً مرور کردیم تا آماده بازی با تایلند شویم. بازی با تایلند به دلایل ویژه‌ای برای بسکتبال ما مهم شده است.

دستیار گفت: من خودم ۹ سال آنجا بودم و الان آقای میرعظیمی - سرمربی سابق ایران - هدایت تایلند را بر عهده دارد . هر دو طرف شناخت بسیار خوبی از هم داریم، تایلند به چین باخته و قوی‌تر از میزبان نیست اما همیشه رقیب خوبی برای ایران بوده است.

حالا ایران آماده بازی با ژاپن در نیمه نهایی می‌شود. سرمربی ایران ضمن اعلام این موضوع گفت: تک تک بازیکنان من ستاره بین المللی هستند. ما شش، هفت لژیونر در ترکیه و اسپانیا داریم و به عنوان صدر نشین و با توجه به شکست ژاپن مقابل کره، اول باید با این تیم روبرو شویم.

و سرنوشت مدال طلا که در فینال بین ایران و کره جنوبی مشخص خواهد شد. محمدرضا دستیار گفت: در ورزش تضمین و قول وجود ندارد. ما تمام تلاشمان را می‌کنیم و امروز به بازیکنان مصدوم استراحت دادم و امیدوارم به نیمه نهایی و فینال برسند. انشاالله با دعای مردم با مدال طلا برگردیم.

احتشام زاده: در دوبل امید زیادی به کسب مدال داریم

مجید احتشام‌زاده، سرمربی تیم ملی پاراتنیس روی میز ایران در پایان رقابت‌های دور گروهی بخش انفرادی بازی‌های پاراآسیایی هانگژو به عملکرد حسن جانفشان اشاره کرد و گفت: جانفشان جانانه مسابقه داد. او تا اینجای کار بسیار خوب ظاهر شده است. جانفشان پیش از مرحله یک چهارم نهایی حریف تایوانی را شکست داد و در یک چهارم نهایی نیز پینگ پنگ باز تایلندی را از پیش رو برداشت که این دو برد بسیار ارزشمند است. نباید از برد سه بر صفر برابر حریف تایلندی راحت بگذریم. این پیروزی نشان می‌دهد که پین پنگ ایران در بخش پارا نیز پیشرفت کرده است.  ما الان روی سکو هستیم و امیدوارم فردا حسن جانفشان بتواند با ارایه همین بازی خوب به فینال رقابت‌ها برسد که این مسئله اصلا دور از دسترس نیست.

احتشام زاده با بیان اینکه جانفشان شانس کسب مدال طلا را هم. دارد، ادامه داد:« او یک بازیکن با تجربه است. مدال نقره و برنز بازی‌های پاراآسیایی را دارد و فقط یک مدال طلا کم دارد.»

او عملکرد سایر ملی‌پوشان ایران در بخش انفرادی را خوب ارزیابی کرد و گفت:« رضاپور خوب بازی کرد و اگر کلاسش تغییر کند، می‌تواند به مدال برسد و بارها این مدال را تکرار کند. ناصر دهقان پور هم توانایی بالایی دارد اما کنی به لحاظ روحی بهم ریخت و به همین خاطر نتوانست توانایی‌اش را نشان دهد. محمد عرفان غلامی هم که شانس کسب مدال برنز داشت، در دیدار با حریف هنگ کنگی خوب بود.

او وقتی با این تجربه کم شانس کسب مدال دارد، حتما در رویدادهای بعدی پرقدرت تر ظاهر می‌شود.»

احتشام زاده همچنین تاکید کرد که تیم ملی پاراتنیس روی میز ایران در بخش دوبل نیز شانس کسب مدال دارد.

شریفیان: سیستم داوری طلا را به جای برنز اعلام کرد

حمید شریفیان سرمربی تیم ملی پاراشنا پس از کسب مدال برنز توسط محمدحسین کریمی و اشتباه سیستم داوری چین در طلا درج کردن مدال او، اظهار داشت: کریمی در فینال قرار بود در خط پنج شنا کند اما در لحظه آخر چینی‌ها جای او و شناگر خودشان را عوض کردند. در واقع داور خط این اشتباه را انجام داد.

وی افزود: بعد از آن یک خطای دیگر رخ داده بود و اطلاعاتی که به تلویزیون داده شده بود، اشتباها جابجا شده بود. ناخودآگاه دو خطای همزمان با هم شکل گرفته بود. ما در جایگاه سوم به پایان خط رسیدیم و به اشتباه ما را اول اعلام کردند.

سرمربی تیم ملی شنا نابینایان و کم بینایان عنوان کرد: چینی‌ها به این موضوع اعتراض کردند و ما هم اعتراض کردیم و دوست داشتیم این طلا بماند. اما آنها سریع فیلم ها را چک کردند و متوجه شدند که اشتباه صورت گرفته است. آنها حالا این اشتباه را در سایت اصلاح کردند. البته کریمی این برنز خود را بیش از هر طلای دیگر دوست دارد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه