ناکامیهای پیدرپی تیروکمان ایران تمامی ندارد؛
سقوط آزاد تیراندازی با کمان؛ رئیس فدراسیون در سفر و کمانداران دورتر از المپیک!
فدراسیون تیراندازی با کمان از ناموفقترین فدراسیونهایی است که تیمهای ملیاش مدتهاست رنگ شادکامی را به خود ندیدهاند.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاعرسانی راه دانا؛ فدراسیون تیراندازی با کمان بین بالغ بر ۵۰ فدراسیون دیگر، یکی از ناموفقترین فدراسیونهای ورزشی کشورمان است. این فدراسیون که از المپیکی بودن فقط اسمش را به دوش میکشد، در جدیدترین ناکامی خود این بار در مسابقات قهرمانی آسیا بسیار پائینتر از حد انتظار ظاهر شده است.
پس از بازیهای آسیایی که اعزام ۱۰ کماندار بهعلاوه عده زیادی خدم و حشم معرفیشده توسط فدراسیون «هیچ» آوردهای به جز اشکهای عجیب و خندهدار غلامرضا شعبانیبهار به همراه نداشت، این بار نوبت به تورنمنت قهرمانی آسیا رسید تا باز هم تیر و کمان ایران بر مدار ضعف و سقوط حرکت کند و رؤیای المپیکی شدن به صفر برسد.
فدراسیون تیراندازی با کمان محض رضای خدا هم که شده از کسب حتی «یک» مدال برنز در بازیهای آسیایی هم ناکام ماند تا به هوای جبران راهی مسابقات قهرمانی آسیا شود اما رهاورد رئیس همیشه در سفر فدراسیون تیر و کمان از این اعزام، تنها تک مدال برنز یسنا پورماهانی در رقابت با مبینا فلاح بود که آن هم سهمیه المپیک ۲۰۲۴ را به دنبال نداشت.
اگر چه برای تیم ملی تیراندازی با کمان پیش از بازیهای آسیایی سرمربی خارجی هم استخدام شد اما نتایج کسب شده در هانگژو و سپس بانکوک، نشان میدهند که خانه از پایبست ویران است و مشکل کمانداران ایران صرفاً مربوط به مسائل فنی و بودجهای نیست؛ بلکه از تفکرات پوسیده در رأس فدراسیون نشأت گرفته است.
با این که ریکرو در تیراندازی با کمان ماده المپیکی است اما فدراسیون شعبانیبهار همواره روی کامپوند سرمایهگذاری میکرده تا به واسطه مدالآوری در آن ماده نهچندان مهم، حاشیه امنیبت و مقبولیتی برای خودش در دستگاه ورزش ایران دستوپا کند اما حالا حتی تیر و کمان ایران در این ماده بیاهمیت هم دچار نزول و سقوطی عجیب شده است.
حالا که شانس کسب سهمیه تا حد زیادی از بین رفته و تنها مسیر سخت تورنمنت جهانی سال آتی برای یک معجزه باقی مانده، رئیس فدراسیون مشکلات مالی را از عمده دلایل این ناکامیهای پیدرپی میداند. مشخص نیست شعبانیبهار با چه رویی درخواست منابع مالی بیشتر را داشته، در حالی که فدراسیونش از یک افتخار معمولی هم عاجز مانده است.
جالبتر این که حضور متمادی وی بر مسند ریاست، مقدمات تسویهحسابهای شخصی در فدراسیون را فراهم کرده و پیش از این قرار بر این بوده که زهرا نعمتی به علت بروز برخی اختلافات با شخص شعبانیبهار از سوی فدراسیون به بازیهای آسیایی اعزام نشود که با ورود بهموقع کمیته ملی المپیک، قائله ختم به خیر شد و پایان یافت.
بهطور حتم از کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان پس از خاتمه ۱۰۰ روز صدارتش بر ورزش ایران، این انتظار وجود خواهد داشت که به امورات این فدراسیون ناکام، ناموفق و پرحاشیه ورود کند و زمام امور را به دستان مطمئنتری برساند که لااقل عاشق سفرهای خارجی نیستند و بهانههای عجیب برای سفرهایشان نمیآورند.
وی که در ۶ ماهه اول سال ۴ بار با هزینههای هنگفت به چین سفر کرده، پیش از این هم سابقه مدیریتی خوبی در معاونت وزارت ورزش و جوانان نداشت تا لزوم تغییر فصل در تیراندازی با کمان و یک «بهار» واقعی در این فدراسیون المپیکی، بیش از پیش به مسئولان ورزش کشور یادآوری شود.
ارسال دیدگاه