درخواست وزیر خارجه آلمان برای مهار بحران انسانی در غزه
وزیر امور خارجه آلمان در ضمن سفرش به سرزمینهای اشغالی گفت، جامعه بینالمللی باید بر محدود کردن تاثیر عملیاتهای نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر جمعیت غیرنظامی متمرکز باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «آنالنا بربوک»، وزیر امور خارجه آلمان در کنفرانسی مطبوعاتی در دومین روز سفرش به اراضی اشغالی بعد از دیداری که با الی کوهن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی داشت، گفت: «همه دولتها، صرف نظر از وفاداری خود به هر جبههای، اگر خواستار کمک به کاهش مصائب انسانی هستند باید حتی به قیمت سازش با مخالف خود، همکاری کنند.»
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بربوک خاطر نشان کرد: «من در خلیج فارس و در کرانه باختری این پیشنهاد را دادم و امروز در اسرائیل هم مطرح کرده و به بروکسل (اجلاس وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا) نیز آن را منتقل خواهم کرد.»
بربوک در جریان سفرش به غرب آسیا به امارات متحده عربی و عربستان سعودی نیز رفته و همچنین با مقامات فلسطینی در شهر رام الله دیدار داشتهاست.
عربستان و چند کشور مسلمان دیگر روز شنبه خواستار پایان فوری عملیاتهای نظامی رژیم صهیونیستی در غزه شده و توجیه این رژیم مبنی بر اینکه اقداماتش علیه فلسطینیها را به عنوان دفاع شخصی انجام میدهد رد کرد.
بربوک در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی مدعی شد، مشخص نیست در صورت اعمال آتشبس سراسری، رژیم صهیونیستی چطور خواهد توانست از خودش دفاع کند.
به نوشته رویترز، این در حالی است که آتشبسهای بشردوستانه برای وارد کردن کمک به غزه و حمایت از زندگی مردم آنجا ضرورت دارند.
بربوک با تاکید بر حمایت کشورش از رژیم صهونیستی گفت: «من به الی کوهن، همتای خود، در خصوص همبستگی تزلزل ناپذیر آلمان با اسرائیل اطمینان دادهام.»
او اضافه کرد: «جهان با داشتن پیشداوریهای مختلف نسبت به حق اسرائیل برای دفاع از خودش و رنجهای مردم غزه، به جنگ غزه نگاه میکند.»
درگیریها در غزه در پی عملیات غافلگیرانه و گسترده «طوفان الاقصی» توسط حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر (۱۵مهر) آغاز شد.
رژیم صهیونیستی در این درگیری با بمباران ساختمانهای غیرنظامی، مسجد، دانشگاه، کلیسا، بیمارستان و ساختمانهای مسکونی، همچنین با استفاده از تسلیحات ممنوعه، از جمله بمبهایی که در آن فسفر سفید به کار رفته، مرتکب جنایات جنگی متعددی شدهاست.
ارسال دیدگاه