روزنامههای امروز در سرمقالههای خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله خونی که عزت میدهد و آبرو می برد، ضرورت تحریم همهجانبه رژیم صهیونیستی، بن بست نهضت مسکن کجاست به چشم میخورد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله خونی که عزت میدهد و آبرو می برد، ضرورت تحریم همهجانبه رژیم صهیونیستی، بن بست نهضت مسکن کجاست به چشم میخورد.
کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «خونی که عزت می دهد و آبرو می برد» نوشت: بیش از یک ماه است که از حمالت وحشیانه رژیم صهیونیستی در پاسخ به حماسه طوفان الاقصی می گذرد. تلاش همه جانبه صهیونیست ها که از حمایت نظامی و اطلاعاتی و تسلیحاتی قدرت های غربی برخوردار است بیش از آنکه دستاوردی نظامی یا فتحی چشمگیر برای سردمداران سفاک این رژیم داشته باشد، تنها صحنه هایی از عریان ترین جنایت ها که نظیر و سابقه ای برای آن نمی توان در تاریخ بشریت یافت به نمایش گذاشته است. تعداد شهدای نوار غزه از ابتدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی از مرز 11 هزار نفر فراتر رفته که بیش از ۸ هزار تن از این شهدا را زنان و کودکان تشــکیل می دهند. در این میان قریب 200 نفر از کادر درمان و پزشکی و ده ها خبرنگار هم در غزه به شهادت رسیده اند. ارتش رژیم جنایتکار صهیونیستی همچنین تاکنون بیش از 32 هزار تن بمب اســتفاده و ۴1 هزار واحد مسکونی غزه را به طور کامل ویران کرده است. قتل عام بیش از 11 هزار انسان بی دفاع و غیرنظامی از جمله به شهادت رساندن قریب پنج هزار کودک بی گناه فلسطینی ساکن غزه و کشتار هزاران زن همراه با اقدامات غیرانسانی همچون بمباران بیمارستان به دست رژیم صهیونیســتی طی یک بازه زمانی یک ماهه، روی سیاه ترین جنایتکاران تاریخ را در مقایسه با این صهیونیست ها سفید کرده است.
جوان: سید عبدالله متولیان در یادداشتی با عنوان «عملکرد هیات های اجرایی در ترازوی انصاف» چنین نوشت: انتخابات مجلس يازدهم اولين انتخابات در گام دوم انقلاب بود كه طي آن هم مردم و هم نمايندگان كارنامه قابل قبولي در رويكرد انقلابي در حوزه هاي مختلف ارائه دادند. در تجربه اول اگرچه تا رسيدن به مجلس تراز انقلاب اسلامي فاصله وجود دارد اما كارنامه موفق و انقلابي اين مجلس، سبب افزايش سطح اميد و آرامش مردم شده و انگيزه آنان را براي شركت گسترده تر در انتخابات مجلس دوازدهم و مجلسي موفق تر و كارآمد تر از مجلس يازدهم بيشتر كرده است. ركورد استثنايي ثبت نام حدود 25 هزار نفر نامزد انتخابات مجلس دوازدهم، مهر تأييدي بر اين ادعا است. ركورد ثبت نام 2۴ هزار و ۹۸2 نفر نسبت به ثبت نام ۱6 هزار نفر در مجلس يازدهم با سلايق مختلف و از همه گرايش هاي سياسي و جناحي، نشانه اي روشن از افزايش نشاط اجتماعي و اقبال عمومي به مشاركت در عرصه انتخابات به حساب مي آيد و انتخاباتي پرشورتر را نويد مي دهد. اين افزايش به ما مي گويد شهروندان واجد شرايط به اين باور و اعتماد به نفس رسيده اند كه مي توانند در تعيين سرنوشت كشور و مشاركت در تقنين قوانين ايفاي نقش كنند و به عبارت ديگر گوياي اين واقعيت است كه نسبت به اركان حكومت احساس تعلق خاطر مي كنند و رابطه مطلوبي ميان حاكميت و مردم و اعتماد به نظام وجود دارد.
قدس: آسیه شریعتنژاد در یادداشتی با عنوان «اصلاح روایت ها درباره کنشگری زن مسلمان» این گونه نوشت: ایــجــاد رقــابــت سـالـم و تـوجـه بــه مشکلات اقتصادی و معیشتی مـردم در کنار توسعه سـیـاسـی از عـنـاصـر مهمی اســـت کــه بــرای افـزایـش حضور مــردم در جامعه باید مـورد توجه قـرار گیرد. تشویق مـردم به مشارکت با تبیین ولایـت اجتماعی مــردم، تقویت نظام آموزشی و استفاده مناسب از ابزار رسانه ای، شفاف سازی سـازوکـار انتخابات و مدیریت مناسب نارضایتی های احتمالی نیز از مهم ترین مطالباتی است که می توان از مجلس آینده داشت. اثرگذاری مردم در مشارکت سیاسی در ذیل و اجتماعی ملزوماتی دارد که عمدتا گفتمان های جوان محور نهفته است. بدیهی اسـت مطالبه از مجلس در مقوله قانون گذاری برای حل مشکلات زنان نیز یکی از مهم ترین ارکانی است که می بایست در دستور کار جدی مجلس آینده قرار گیرد. در بسیاری از موارد سوای بحث نظارت، افرادی باید انتخاب شوند کـه ایـن تــوان را داشته باشند تا در قانون گذاری برای حل مشکلات اسـاسـی مباحث زن و خــانــواده طـرحـی نو داشته باشند.
عصر ایرانیان: حسین نوش آبادی در سرمقاله ای با عنوان «ضرورت تحریم همه جانبه رژیم صهیونیستی» نوشت: نشست فوق العاده اجلاس سران اسلامی در ریاض عربستان باید نقش آفرینی بیشتری می کرد؛ بعد از گذشت یک ماه از حمالت وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی بسیار دیرهنگام است و باید در اولین روزهای حمله به غزه این اجلاس برگزار شده و اعتراضات لازم به نسل کشی این رژیم در غزه داده می شد تا بازدارندگی لازم صورت می گرفت. برگزاری اجلاس سران اسلامی اهمیت ویژه ای دارد و می تواند در تصمیم گیر ی های بین المللی و منطقه ای مثمرثمر باشد به شرطی که اعضای این اجلاس در این نشست به صورت اجماعی و یکصدا در مقابل نسل کشی و وحشی گری های رژیم صهیونیستی مواضع قاطعانه اتخاذ کنند. سران کشورهای اسلامی نباید تنها به دادن بیانیه اکتفا کنند بلکه لازم است اقدامات لازم در جهت انزوای این رژیم در نظر بگیرند که ازجمله آنها اخراج سفرای این رژیم از کشورهای اسلامی، تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی و قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی کشورهای اسلامی با این رژیم است که می تواند در انزوای رژیم صهیونیستی مثمرثمر باشد. البته برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی جنبه سیاسی دارد اما می توان با استفاده از این ظرفیت و با استفاده از قوانین بین المللی، جنایات جنگی و نسل کشی رژیم صهیونیستی را مجامع جهانی مورد پیگیری قرار داد تا تحریم های همه جانبه علیه این رژیم صورت گیرد.
خراسان: مهدی حسن زاده در یادداشتی با عنوان «بن بست نهضت مسکن کجاست؟» چنین نوشت: روز گذشته در بررسی برخی بندهای لایحه برنامه هفتم توسعه که به اعطای تسهیلات مسکن به مردم ارتباط داشت، رئیس مجلس سخنی گفت که توجه بسیاری از رسانه ها را جلب کرد. محمدباقر قالیباف گفت: طبق پیگیری های ما، بانک ها به هر کسی که برای دریافت تسهیلات مسکن مراجعه می کند، وام مسکن پرداخت می کنند، منتها مردم دیگر بیش از این توان گرفتن وام و پرداخت اقساط را ندارند و به همین دلیل به بانک ها مراجعه نمی کنند. در گزارش امروز خراسان که تیتر یک روزنامه است به بهانه این اظهارات، به موضوع اقساط وام مسکن پرداخته ایم و فاصله سنگین این اقساط با قدرت خرید حقوق بگیران را نشان داده ایم. شاید نیاز چندانی به عدد و رقم نباشد چراکه صرفا مشاهده اقساط وام مسکن نشان می دهد که خانوارهای فاقد مسکنی که نیاز به وام دارند با چه نامعادله عجیبی برای پرداخت اقساط مواجه هستند.
ارسال دیدگاه