اخبار داغ

تکمیل راه آهن کرمانشاه – خسروی ۱۵ هزار میلیارد نیاز دارد

بازدید منصوری از راه آهن کرمانشاه/ تزریق ۷ هزار میلیارد تومان از اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه

بازدید منصوری از راه آهن کرمانشاه/ تزریق ۷ هزار میلیارد تومان از اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه
معاون اجرایی رئیس جمهور در سفر به استان کرمانشاه آخرین وضعیت راه آهن این استان را بررسی و بر رفع مشکلات فنی و تکمیل زیرساخت‌ها تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در راستای بررسی و پیگیری مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور و همچنین بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، صبح امروز پنجشنبه ۲ آذر وارد استان کرمانشاه شد.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در ابتدای این سفر با حضور در گلزار شهدای استان کرمانشاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

منصوری سپس با حضور در راه آهن کرمانشاه و بازدید از این راه‌آهن با بیان اینکه راه‌آهن کرمانشاه تکمیل کننده کریدور غرب به شرق است، گفت: این راه آهن در سال‌های قبل افتتاح شده است اما نواقص فنی‌ دارد که باید اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان هزینه شود تا به شرایط مطلوب برسد.

متاسفانه به دلیل عدم رعایت ملاحظات فنی، دقت نظر و کار استاندارد در برخی نقاط این پروژه، سرعت قطار تا ۶۰ کیلومتر کاهش پیدا کرده و همین مسئله باعث شده است تا مسافران کمتر از این خط استقبال کنند.

وی تصریح کرد: تکمیل پروژه راه آهن از کرمانشاه تا مرز خسروی هم از نظر حمل بار و هم از نظر اقتصادی و گردشگری اهمیت دارد. 

استان کرمانشاه از استان‌های میزبان زائران اربعین است و مردم هم در این چند ساله به این استان بسیار مراجعه داشتند و لذا این طرح در اولویت وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های اجرایی کشور است.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه تکمیل این پروژه به ۱۵ هزار میلیارد تومان منابع لازم دارد، گفت: تصمیم این بوده است که تکمیل این پروژه فاز بندی شود که در فاز اول باید تا اسلام آباد تکمیل شود. تامین منابع این طرح را باید از چند طریق دنبال کنیم، یک راه اعتبارات سفر رئیس جمهور محترم است و مسیر دوم مجوزات خاص است که ان‌شاءالله بتوانیم از منابع ارزی کشور و تهاتر نفت استفاده کنیم، مسیر سوم هم استفاده از ظرفیت شرکت های بخش خصوصی است.

منصوری با اشاره به زمان بهره‌برداری از این طرح گفت: از آنجایی که مسئله تامین منابع این پروژه مشخص و نهایی نشده است، اعلام زمان بهره‌برداری از این طرح منطوط به طی فرایندهای قانونی است.

تزریق ۷ هزار میلیارد تومان از اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور امروز در حاشیه بازدید چند پروژه عمرانی کرمانشاه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بازدیدهایی در راستای اجرای مصوبات رئیس جمهور و اجرای پروژه‌های اصلی استان صورت گرفت.

وی ادامه داد: از مجموع مصوبات سفر دور اول رئیس‌جمهور حدود ۷ هزار میلیارد تومان تاکنون منابع به استان داده شده که با فعال‌سازی پروژه‌ها و کارگاه‌ها، اثرات خوبی در حوزه عمرانی و اقتصادی را شاهد هستیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در خصوص راه‌آهن کرمانشاه افزود: این خط ریلی تکمیل‌کننده کوریدور شرقی و غربی کشور است که باید در دو فاز و دو مسئله پیگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: این راه آهن در سال‌های گذشته با وجود نواقص فنی افتتاح شده که با هزینه ۲ هزار میلیاردتومانی به شرایط مطلوب خود رسید.

منصوری تصریح کرد: به دلیل عدم رعایت ملاحظات فنی و استاندارد ظاهراً در بخشی از نقاط و گلوگاه‌ها سرعت قطار خیلی کاهش پیدا کرده که سبب شده کمتر مورد استقبال مسافران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بعضی از ایستگاه‌ها نیاز به تکمیل دارد، گفت: براساس بررسی‌های عمرانی و فنی با تزریق منابع مناسبی اشکالات قابل رفع است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تکمیل راه‌آهن از کرمانشاه تا مرز خسروی را جزو اولویت بیان کرد و افزود: تکمیل این مسیر ریلی از نظر حمل بار، اقتصادی، گردشگری به خصوص در بحث اربعین، اهمیت دارد، لذا در اولویت وزارت راه و شهرسازی و مجموعه اجرایی کشور است.

تکمیل راه آهن کرمانشاه خسروی ۱۵ هزار میلیارد نیاز دارد

وی با بیان اینکه تکمیل راه‌آهن کرمانشاه -خسروی به ۱۵ هزارمیلیارد نیاز دارد، گفت: در این راستا کار فازبندی شده، در فاز اول تا اسلام آبادغرب کار و تأمین منابع آن (حدود یک‌هزار میلیارد) باید دنبال شود.

منصوری خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبارات از محل سفر رئیس‌جمهور است و بخشی از محل‌های خاصی است که در رابطه با پروژه‌های حمل و نقل و ریلی تعریف شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: از محل منابع ارزی کشور و همچنین تهاتر نفت با مجموعه وزارت شهرسازی می‌توان اعتباری برای تکمیل این پروژه در اختیار گرفت.

وی ادامه داد: راه سومی که استاندار کرمانشاه پیشنهاد داده استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار بخش خصوصی است؛ شرکت‌های توانمندی با توجه به صرفه اقتصادی پروژه راغب هستند که به نظر می‌رسد به توافقاتی برسیم.

بسته پیشنهادی معاون اجرایی رئیس جمهور برای تأمین مالی پروژه بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی کرمانشاه

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی کرمانشاه در حال حاضر فعال است، اما سرعت انجام کار با توجه به محدودیت منابع پایین است.

بسته پیشنهادی برای تأمین مالی پروژه بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی کرمانشاه

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در بازدید از پروژه بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی کرمانشاه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این پروژه توسط مجموعه سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت از چند طریق تامین اعتبار می‌شود.

وی در توضیح تأمین اعتبار این پروژه، گفت: بخش اول اعتبارات در سفر دور دوم رئیس جمهور مصوب خواهد شد و بخش دوم آن از طریق مولدسازی تأمین خواهد شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اعتبار خوبی برای مسیر مولدسازی در مجموعه وزارت بهداشت از طریق فروش املاک و اموال آن وجود دارد که قادر به تأمین هزینه ساخت بیمارستان خواهد بود.

وی با اشاره به آمادگی بخش خصوصی برای ساخت این بیماستان، افزود: با پیگیری این سه بخش برای تأمین اعتبار، کار سرعت می‌گیرد.

منصوری افزود: کار در حال حاضر فعال است، اما سرعت انجام کار با توجه به محدودیت منابع پایین است.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه به لحاظ وضعیت  درمانی جز شاخص‌های متوسط کشور است، گفت: حق مردم استان کرمانشاه بیش از این است، لذا نیازمند توجه بیشتر به این حوزه است که در دستور کار نهاد رئیس جمهور قرار خواهیم داد تا کار سرعت بگیرد.

منصوری گفت: تکمیل این پروژه حداقل به ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که باید از طریق منابع عمومی توسط سازمان برنامه یا بخش خصوصی و یا مولدسازی، تأمین منابع آن دنبال شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه