در اولین همایش تجلیل از بانوان شهیده. ایثارگر. و جانباز دفاع مقدس:
معاون هماهنگ کننده نزاجا: نقش پرستاران و پزشکان در دفاع مقدس بی بدیل بود
امیر سرتیپ فلاح گفت: جامعه بهداشت و درمان ما رشادتهای زیادی در دفاع مقدس به ثبت رساند و طبق آمار و مستندات، اعضای جامعه پزشکی و پرستاری در خط مقدم دفاع مقدس ایثارگریهای زیادی داشتند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ عباس فلاح معاون هماهنگکننده نیروی زمینی ارتش صبح امروز (چهارشنبه) در اولین همایش ملی تجلیل از بانوان شهیده، جانباز و پیشکسوتان پرستار کشور در دوران دفاع مقدس که در ستاد هوانیروز ارتش برگزار شد، با بیان اینکه پرستاران در ایام شیوع کرونا یکبار دیگر ایثارگری را به منصه ظهور گذاشتند، اظهار داشت: سامانه بهداشت و درمان کشور و بهخصوص نیروهای مسلح در مقاطع مختلف بهویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش بیبدیلی داشته است.
امیر سرتیپ فلاح با اشاره به اینکه جامعه پزشکی و پرستاری نقش ارزندهای در تاریخ ثبت و ضبط کردند، افزود: در جای جای دفاع مقدس آثار حضور جامعه پزشکی و پرستاری را مشاهده میکنیم.
معاون هماهنگکننده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: طبق آمار و مستندات، اعضای جامعه پزشکی و پرستاری در خط مقدم دفاع مقدس ایثارگریهای زیادی داشتند و جان خود را فدا کردند؛ حتی پرستاران و پزشکان ما در راه خدمت به رزمندگان اسیر شدند.
وی ادامه داد: جامعه بهداشت و درمان ما رشادتهای زیادی در دفاع مقدس به ثبت رساند و پس از آن در هر بلیهای که کشور ما و حتی کشورهای همسایه را تهدید کرده، کادر درمان ما ایفای نقش کرده است.
امیر فلاح با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا جامعه پرستاری در خط مقدم مقابله با این بلیه حضور یافت و با رشادت وظیفه خود را انجام داد، گفت: در نیروی زمینی ارتش بیش از شش هزار و ۵۰۰ نفر در بخشهای درمان در ۳۱ مرکز ثابت فعالیت کردند؛ همچنین ۱۱ هزار تخت بیمارستانی آماده شد و در اختیار مجموعه کشوری قرار گرفت.
معاون هماهنگکننده نزاجا خاطرنشان کرد: آمادگی داریم که بیمارستانهای سیار و طب رزم ما در هر جای ایران و جهان وارد عمل شوند و نقشآفرینی کنند؛ همچنانکه در ایام اربعین، کادر بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش نقش مهمی در ارائه خدمت به زائران در داخل و خارج از خاک داشتند.
ارسال دیدگاه