مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس:
بزرگترین همراهی مردم و مسئولان در عرصه آموزش و پرورش دیده میشود
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور با تقدیر از مشارکت خوب خیرین مدرسه ساز در استان قم بیان کرد: خوشبختانه بزرگترین همراهی مردم و مسئولان در عرصه آموزش و پرورش دیده میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسام الدین حسینی ۲۸ دیماه در آیین افتتاح طرح توسعه سه کلاسه روستای محمودآباد از توابع شهرستان جعفرآباد استان قم که با حضور جمعی از مسئولان ملی، استانی و همچنین جمعی دیگر از مسئولان شهرستان جعفرآباد و روستای محمودآباد برگزار شد با تبریک فرارسیدن ماه رجب و تقدیر از خانم زهرا زیرک به عنوان بانی این طرح توسعه گفت: تفکر و رفتار شما و همه خیرین مدرسه ساز، صفادهنده و جلا دهنده روح جامعه است.
وی با اشاره به این که همگان به جایگاه متعالی خیرین مدرسه ساز غبطه میخورند، از خیرین مدرسه ساز سراسر کشور خواست تا سفیر مدرسه سازی باشند و در دعوت از نیکوکاران برای حضور در این جهاد مقدس بکوشند.
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به کلام معصومین (ع)، قم را حرم اهل بیت (ع) خواند و گفت: این استان، استانی متفاوت از سایر استانهای کشور و نیازمند اتفاقات و رخدادهای خاص است؛ عظمت قم و اهالی قم ایجاب می کند تا تلاش و کوشش بیشتری برای این خطه انجام شود.
حسینی خطاب به دانش آموزان به عنوان آینده سازان این کشور خاطرنشان کرد: تمام تلاشها بر این بوده تا شما با تعلیم و تربیت بهتر، به ساختن آینده والای این کشور کمک کنید.
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور با تأکید بر این که انقلاب اسلامی ایران، یک انقلاب مردمی بوده است، اضافه کرد: وظیفه همیشگی مسئولان، پاسخگویی به محبتهای این مردم و حفظ شأن والای آنان است.
حسینی با اشاره به حادثه کرمان و پاسخ اخیر پاسداران این مرز و بوم به تروریستها گفت: همه این اتفاقات نشان میدهد که مردم ما باید در انتخابات پیش رو، حضور آگاهانه تر و پرشورتری داشته باشند.
نیاز فضای آموزشی شهرستانهای تابع قم به صورت نقطهای است
همچنین در این مراسم احمدرضا اجتهادی مدیرکل نوسازی مدارس استان قم اظهار کرد: این دبستان در سال ۱۳۹۴ به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینی به مساحت بیش از یک هزار و ۸۰۰ مترمربع، با سه کلاس درس و سه اتاق اداری و جنبی در ۳۰۰ مترمربع بازسازی شد.
وی افزود: رشد جمعیت در این منطقه سبب شد تا در سال ۱۴۰۱ و بر اساس اعلام نیاز آموزش و پرورش منطقه، طرح توسعه سه کلاسه این دبستان در دستور کار قرار گیرد که خوشبختانه با همت خیّر گرانقدر خانم زیرک و با مشارکت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، سه کلاس درس و یک اتاق اداری با مجموع حدود ۱۷۰ مترمربع زیربنا با این مدرسه اضافه شد.
اجتهادی با اشاره به این که دبستان روستای محمودآباد از ابتدای سال تحصیلی جاری دارای شش کلاس درس و حدود ۵۰۰ مترمربع زیربنا بوده است، گفت: خوشبختانه در کنار این طرح توسعه، روسازی آسفالت این مدرسه هم به مساحت حدود یک هزار مترمربع به سرانجام رسید.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی استان، اضافه کرد: البته باید توجه داشت که نیاز فضای آموزشی شهرستانهای تابع قم به صورت نقطهای است.
وی همچنین از فرمانداران شهرستانهای تابع استان خواست تا همانند گذشته با بسیج همه امکانات شهرستان و هماهنگی همه دستگاهها، بستر را برای پوشش نقاط ضعف در عرصه فضاهای آموزشی مهیّا کنند.
همگان با هر وسع و توان به جهاد مدرسه سازی بپیوندند
در ادامه زهرا زیرک خیّر مدرسهساز با تقدیر از همه دست اندرکاران و تلاشگران عرصه مدرسه سازی اظهار کرد: اقدامات بنده قابل بیان نیست و خود را شرمنده میبینم؛ ضمن آن که باید بیش از پیش در جهاد مقدس مدرسه سازی کوشا بود و نقش آفرینی کرد.
این بانوی خیر مدرسه ساز که سالها به تدریس و تعلیم قرآن و تفسیر قرآن پرداخته است، یادآور شد: پروردگار بی همتا را برای توفیق خدمت در عرصه مدرسه سازی شکرگزارم.
وی با تاکید بر این که همه مردم باید با هر توان و وسع در مسیر مدرسه سازی گام بردارند، گفت: اگر همه در خدمت به همنوعان کوشا باشیم، آن گاه کسی بی مدرسه و بی سرپناه باقی نمیماند.
عباس اسکندری معاون پژوهش برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان قم نیز با تقدیر از زحمات خیرین مدرسه ساز استان اظهار کرد: متأسفانه وضعیت فضاهای آموزشی استان در شرایط مطلوبی نیست و در برخی نقاط کلاسهایی با ۴۵ دانش آموز داریم.
هر سال ۱۰ هزار نفر به دانش آموزان استان قم افزوده میشود
وی با اشاره به این که در هر سال تحصیلی و به طور میانگین، ۱۰ هزار نفر به دانش آموزان استان قم افزوده میشود، گفت: تمام تلاش خیرین و دست اندرکاران عرصه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان این است که بتوانند کمبودهای گذشته را جبران کنند.
اسکندری تصریح کرد: همه ما مسئولان در برابر فرزندان ایران و دانش آموزان مسئولیم و باید در پیشگاه الهی پاسخگو باشیم.
دکلمه فاطمه شاهمرادی، دانش آموز کلاس دوم ابتدایی برای شهدای اخیر حادثه کرمان و همچنین برای پاسداشت خیرین مدرسه ساز، اجرای گروه سرود دانش آموزی دبستان روستای محمودآباد و همچنین تقدیر از خانم زهرا زیرک بانی این طرح توسعه و خانواده مدیر دبستان روستای محمودآباد، بخش دیگری از این مراسم بود.
ارسال دیدگاه