اخبار داغ

علی موسوی در گفتگو با دانا:

دستاوردهای انقلاب اسلامی| مخترعی که مدال جهانی خود را به قهرمانان غزه تقدیم کرد

دستاوردهای انقلاب اسلامی| مخترعی که مدال جهانی خود را به قهرمانان غزه تقدیم کرد
یک استاد دانشگاه و برنده ویژه مخترعین ۸۱ کشور جهان، که برای ایران افتخار افریده بود، مدال خود را به مظلومین غزه تقدیم کرد.

علی موسوی، فارغ‌التحصیل دکترای هوش مصنوعی و استاد دانشگاه فنی شهرستان اسدآباد در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ در تشریح اختراعات خود در زمینه تجهیزات پزشکی و کسب موفقیت‌های بین‌المللی در مسابقات جهانی مخترعین در سال ۲۰۲۳ اظهار کرد: این مسابقات در کشور کانادا بین بیش از ۸۱ کشور از پنج قاره جهان برگزار شد.

وی افزود: سال گذشته نیز موفق به عضویت رسمی در فدراسیون جهانی مخترعین و نخبگان جهان شده است و اختراعات متعددی در زمینه‌های مهندسی پزشکی، رباتیک، هوش مصنوعی و انرژی را به ثبت رسانده است.

این استاد دانشگاه در خصوص گجت بهبوددهنده دردهای عضلانی که برنده جایزه ویژه مخترعین شده است توضیح داد: این گجت برای کمک به افراد مبتلا به استئوارتریت زانو است.

وی ادامه داد: استئوارتریت یکی از بیماری‌های رایج در جهان است که سالانه افراد زیادی به دلایل مختلف از جمله پوکی‌استخوان و شکستگی عضلات به این بیماری مبتلا می‌شوند و راه‌های درمان بسیار کمی برای این بیماری وجود دارد و بیشتر راهکارها برای کاهش درد و تسکین ناحیه آسیب‌دیده است.

وی تصریح کرد: تیم تحقیقاتی ما گجتی را جهت بهبود دردهای استئوآرتریت در نواحی زانو طراحی کرده است که این گجت به‌زانو بسته شده و از طریق پالس‌های الکتریکی تنظیم شده، قادر است گردش خون را در ناحیه تاندون‌ها و عضلات آسیب‌دیده زانو افزایش داده و باحرارت ملایم ایجاد شده، باعث کاهش دردهای عضلانی در ناحیه آسیب‌دیده شود.

وی در خصوص مزیت‌های این گجت نسبت به دستگاه‌های مشابه گفت: این گجت را می‌توان در هر زمان و مکانی مورداستفاده قرارداد و برای استفاده از این گجت، تنها کافی است بر روی زانو بسته شده و نیازی به استفاده از داروهای شیمیایی و مضر نیست.

وی در توضیح اهدای مدال خود به کودکان غزه گفت: در همایش تبیینی، تحلیلی و بصیرتی «غزه مظلوم مقتدر» که با حضور جمعی از مسئولان در همدان برگزار شد، مدال خود را در حمایت از شهدای غزه با افتخار به این قهرمانان اهدا نموده است.

به گزارش راه دانا، این فعال مدنی و استاد دانشگاه، عضو ایفیا است، این سازمان جهانی غیردولتی بوده و در حوزه اختراعات و ابتکارات نخبگان فعال است که در سال ۱۹۶۸ باهدف ایجاد بستر مناسب بین‌المللی برای حمایت از مخترعان تأسیس شد.

مأموریت ایفیا توسعه خلق دانش، ترویج فرهنگ نوآوری و تسهیل فرایند تبدیل ایده به ثروت است. در فدراسیون جهانی مخترعان و نخبگان بیش از ۱۲۵ کشور عضو این سازمان بین‌المللی هستند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه