راهنمای نحوه ساخت و قیمت پروتز پا در کلینیک توان گستر
برای ساخت پروتز پا زیر زانو باید به فاکتورهایی مانند سن بیمار، وزن، اندازه قسمت باقی مانده پا، شکل باقی مانده پا، مقدار فعالیت های بیمار و نوع فعالیت های پیش رو توجه زیادی داشت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برای ساخت پروتز پا زیر زانو باید به فاکتورهایی مانند سن بیمار، وزن، اندازه قسمت باقی مانده پا، شکل باقی مانده پا، مقدار فعالیت های بیمار و نوع فعالیت های پیش رو توجه زیادی داشت. ساخت این پروتزها مراحل خاصی داره که شامل مراجعه به متخصص، قالب گیری، ساخت سوکت و آماده سازی پای مصنوعی میشن. در ادامه این نوشتار به بررسی دقیق تر این مراحل و قیمت پروتز پا خواهیم پرداخت. تا انتها ما رو مهمان نگاه های زیبای خود کنین.
عوامل موثر بر ساخت پروتز زیر زانو
در حال حاضر شاهد انواع مختلفی از پروتزهای زیر زانو هستیم. برای ساخت پروتز زیر زانو لازمه شرایط بیمار به طور دقیق مورد بررسی قرار بگیره. موارد نیازمند به بررسی قبل از ساخت این پروتزها عبارتند از:
سن بیمار
با بررسی سن بیمار میشه بهترین و باکیفیت ترین پروتزها رو با توجه به شرایطی که فرد قطع عضو شده داره ساخت.
وزن بیمار
وزن بیمار میتونه اثرات قابل توجهی روی ساخت پروتزها داشته باشه. اگر وزن بالایی دارین باید به سراغ پروتزهایی برین که مقاومت بالاتری دارن و قادرن در طولانی مدت نیازهای شما رو به خوبی پاسخ بدن.
شکل باقی مانده پا
یکی دیگر از موارد قابل بررسی پیش از ساخت پروتز زیر زانو شکل باقی مانده از اندامه که میتونه روی انتخاب نوع پروتز پا اثرات قابل توجهی داشته باشه.
اندازه گیری قسمت باقی مانده پا
از مهم ترین فاکتورهایی که موجب تغییر قیمت پروتزهای پا میشه اندازه گیری قسمت باقی مانده پا رو باید نام برد. افزایش وسعت و اندازه قسمت باقیمانده پا موجب افزایش مواد و قطعات مورد استفاده میشه و به این طریق هزینه های ساخت رو هم تغییر میده.
پیش بینی فعالیت های پیش رو
اگر بیمار جزء افرادیه که باید طی روز فعالیت های خاصی انجام بده نیاز به پروتزهای پیشرفته تر و هدفمند داره. به عنوان مثال میشه پروتزهای ضدآب رو نام برد که برای شنا کردن ساخته میشن.
مقدار فعالیت های بیمار
میزان فعالیت های بیمار نیز تعیین کننده نوع پروتز و ساخت پروتز زیر زانو هستن. نوع پروتزی که برای فعالیت های با ثبات ساخته میشه با پروتزهای مناسب برای فعالیت های پویا متفاوته.
شیوه راه رفتن بیمار
شکل راه رفتن بیمار میتونه موجب اضافه شدن اجزاء خاصی به پروتزها بشه. با توجه به این موضوع لازمه حتما قبل از ساخت پروتز پا شیوه راه رفتن بیمار مورد بررسی قرار بگیره.
مراحل و نحوه ساخت پروتز پا
برای ساخت پروتز پا باید مراحل خاصی رو پشت سر گذاشت. این مراحل به صورت زیر هستن.
-
مراجعه به متخصص ارتز و پروتز
به عنوان اولین مرحله از ساخت پروتز پا باید مراجعه به متخصص ارتز و پروتز رو نام برد. طی این جلسه مشاوره هایی رو از سمت این متخصصین دریافت میکنین و شرایط شما به طور کامل مورد بررسی قرار میگیره.
- قالب گیری یا اسکن سه بعدی
در مرحله قالب گیری متخصص از باندهای گچی روتین برای قالب زدن اندام باقیمانده شما استفاده میکنه. توجه داشته باشین که این مرحله حساسیت بسیار زیادی داره و باید از تکنیک های پیشرفته ای برای قالب گیری استفاده کرد.
- ساخت سوکت
سوکت ها به عنوان بخش بسیار مهمی از پروتزهای پا شناخته میشن که ارتباط مستقیمی با قسمت های باقی مانده از اندام شما دارن. این مرحله در واقع اصلی ترین مرحله ساخت پروتز زیر زانو به شمار میره که طی آن متخصص با توجه به قالب اندام باقیمانده اقدام به ساخت سوکت اصلی اندام مصنوعی میکنه.
- آماده سازی پای مصنوعی
در این مرحله متخصص شرایط بدنی و میزان بودجه در نظر گرفته شده از سوی شما رو مورد بررسی قرار میده تا قطعات موردنیاز برای پای مصنوعی رو انتخاب کنه. این قطعات شامل مفصل زانو، پنجه، لاینر و... میشن که باید به سوکت پای مصنوعی وصل بشن.
قیمت پروتز پا در کلینیک ارتوپدی فنی توان گستر
قیمت پروتز پا در کلینیک ما متغیره و به عوامل خاصی مانند نوع پا، نوع متریال و قطعات به کار رفته، سطح قطع عضو و برند تولیدکننده بستگی داره. ما در مجموعه توان گستر شرایطی رو برای شما عزیزان فراهم کردیم که تا بهترین پروتزها رو با بالاترین کیفیت تهیه کنین. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتونین با کارشناسان ما در کلینیک ارتوپدی فنی توان گستر تماس بگیرین.
کلام پایانی
ساخت پروتز زیر زانو مراحل مشخصی داره که شامل مراجعه به متخصص پروتز، قالب گیری، ساخت سوکت و آماده سازی پای مصنوعی میشن. هرکدام از این مراحل باید با دقت عمل بالایی انجام بشن بنابراین توصیه داریم در انتخاب کلینیک دقت کنین. قیمت انواع پروتز با توجه به فاکتورهایی مانند نوع پا، نوع متریال و قطعات به کار رفته، برند تولیدکننده و سطح قطع عضو متفاوته. اگر در این زمینه ابهامی دارین حتما با کلینیک های فعال در این زمینه مشورت کنین.
ارسال دیدگاه