وزیر فرهنگ:
جلسات شورای فرهنگ قرآنی باید در صدر فعالیت دستکاهها باشد
اسماعیلی با بیان اینکه اهتمام ما در وزارت فرهنگ این است که شورای فرهنگ قرآنی کشور در صدر فعالیتهای دستگاهها باشد، گفت: در تلاش هستیم جلسات آن به صورت مرتب و معمول برگزار شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در شصتمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور که شامگاه چهارشنبه (۸ فروردین ماه) در نمایشگاه قرآنکریم برگزار شد با اشاره به اینکه اهتمام ما در وزارت فرهنگ این است که شورای فرهنگ قرآنی کشور در صدر فعالیتهای دستگاهها باشد، اظهار کرد: در تلاش هستیم جلسات آن به صورت مرتب و معمول برگزار شود.
وی ادامه داد: ما در این نمایشگاه از ۲۶ کشور مهمان داریم و برخلاف دورههای قبل که بخش بینالملل بسیار نحیف بود، امسال این بخش فوقالعاده بود و فعالیتهای بسیار خوبی انجام شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در این دوره از نمایشگاه فعالیتهای بسیار متنوعی صورت گرفت که از میان آنها میتوان به رونمایی از ۷ اثر اندیشمندان مسیحی در مورد اهلبیت (ع) تا مراسم ازدواج ۲۰ زوج که در نمایشگاه امسال صورت گرفت، اشاره کرد.
اسماعیلی در باره رونمایی از ۷ اثر اندیشمندان مسیحی در مورد اهلبیت(ع) توضیح داد: تا به امروز ۲۰ اثر از آثار اندیشمندان مسیحی در مورد اهل بیت(ع) آماده است که تا پایان ماه رمضان چاپ میشود و چاپ این آثار تا ۱۰۰ جلد هم ادامه خواهد داشت که آثار بسیار قابل توجهی است.
جلسات شورای فرهنگ قرآنی باید در صدر فعالیت دستکاهها باشد / قمی: قرآنیان پای کار روز قدس باشند
در بخش دیگری از این جلسه حجتالاسلام والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، به مشاهده یک همگرایی در خدمت به قرآن و ترویج معارف قرآنی با محوریت مردم و حمایت مراکز حاکمیتی اشاره کرد و گفت: در جلسه اول سال که خدمت مقام معظم رهبری بودیم، ایشان نکات روشنی درباره اهتمام به تفسیر، تدبر و توجه به آیات برای حل مشکلات بیان کردند.
وی افزود: ما جلسه دوم را در نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار کردیم و باید این فرصت را جدی بگیریم و امیدمان این است که بتوانیم مطالبات رهبری را محقق کنیم.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی به کار رصدسنجی برای عملیات زندگی با آیهها اشاره کرد و افزود: مطالب جالبی به دست ما آمده است. برای نمونه ۷۵ درصد مردم که به این پرسشنامه جواب دادند با یک تفاوتی از اینکه قرآن محفوظات زیادی ندارند و حفظ قرآن نکردند، احساس خسارت داشتند.
وی ادامه داد: این تشنگی جامعه را نسبت به قرآن نشان میدهد. کسانی که در مدار فعالیت قرآنی بودند، سهم مساجد بیش از چیزی است که توقع داشتیم یا درصد زیادی از مسیر جلسات خانگی علاقهمند شدند که میتواند در سیاست گذاریهای ما اثر گذار باشد.
قمی در پایان به برنامههای قرآنی از جمله تجمع استادیوم آزادی و برنامه محفل اشاره کرد و خواستار شد: برای روز قدس، قرآنیها باید یک فراخوان خوب بدهند و پرچمدار این روز باشند.
ارسال دیدگاه