در مراسم تجلیل از خادمان قرآن کریم؛
رئیسی: عمل به قرآن مردم غزه را مقاوم ساخته/ پاسخ سوالات زیادی را میتوان در قرآن یافت
رئیس جمهوری گفت: آنچه مردم غزه را از زن و مرد و پیر و جوان مقاوم ساخته است، عمل به قرآن است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدابراهیم رئیسی در بیستونهمین آیین «تکریم خادمان قرآن» که در مصلای تهران برگزار شد، با بیان اینکه جمهوریت و اسلامیت دو رکن اساسی نظام است، اظهار کرد: مردم در جریان انقلاب خواستار حکومت و نظامی براساس آموزههای قرآن بودند. ما سعادت بشر را در عمل به آیات قرآن میدانیم و قرآن را پناه مردم در تمام عالم معرفی میکنیم. آنچه میتواند مدار زندگی یک انسان کامل باشد قرآن است.
وی افزود: حقیقت عمل به قرآن و وجود انسان کامل یکی است. آشنایی بشریت با آیات قرآن و سیره امامان معصوم به ما چگونه زندگی کردن را میآموزد. قرآن برای همه سوالات زندگی انسان معاصر پاسخ به موقع دارد.
رئیسی ادامه داد: اجتهاد تمدنساز میتواند یک پاسخ همهجانبه با اتکا به آیات قرآن برای مسائل روز بشر پیدا کند. ما ظرفیتهای بسیاری داریم که باید با تلاشهای حوزه و دانشگاه و دولت و دیگر دستگاههای مسئول آنها را فعال کنیم. ماه رمضان یک مهمانی برای پذیرایی از انسان در ابعاد ربانی از سوی خداوند است.
رئیسجمهور تأکید کرد: توجه به قرآن، وحدت و انسجام مسلمانان را تضمین میکند. امروز رمز وحدت در جامعه مسلمانان توجه به آیات قرآن است. رمز ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان هم همین قرآن است. آنچه از مقاومت در غزه میبینیم محصول توجه به آیات قرآن است و از جلوههای عمل به آن است. این یکی از قلههای کارکردی قرآن است که مقاومت یک ملت را به دنبال دارد.
رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه آنچه مردم غزه را از زن و مرد و پیر و جوان مقاوم ساخته است عمل به قرآن است، تصریح کرد: آنچه امروز در برخی کشورها از عمل شنیع قرآنسوزی رخ میدهد برای این است که توجه به قرآن و معنویت به ویژه در مغرب زمین و در میان جوانان آنان رو به افزایش است اما با چنین اقداماتی نمیتوان جلوه معنویت قرآن را پوشاند. این توجه به قرآن در عالم برای ما مسئولیت ایجاد میکند و باید در این زمینه تلاشهای بیشتری انجام شود.
رئیسی گفت: تشویق و ترغیب رهبری انقلاب به قرآن و قرآنخوانی و تربیت قاریان برای همه ما مسئولیتآور است که گامهای بزرگتر و بهتری برداریم. میتوان بهترین حالات را با قرآن داشت. در دولت هم توجه به آیات قرآن و مفاهیم و معانی آن و عمل به آنها را همواره تاکید کردهایم. میتوان پاسخ بسیاری از سوالات را هم در قرآن یافت.
منتخبان بیست و نهمین دوره تجلیل از خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران امروز با حضور رئیس جمهور همزمان با یازدهمین روز از برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای امام خمینی (ره) تجلیل می شوند. اسامی این منتخبان به شرح زیر است:
حوزه حافظان، قاریان و مدرسان قرآن
محمدصادق زارعان، حافظ ممتاز و حائز رتبه های ملی و بین المللی در رشته حفظ قران کریم
مائده ادیب زاده، حافظ کل قرآن کریم، داور، مدرس و پیشکسوت قرآنی
وحید مجتهدزاده، قاری ممتاز و دارای رتبه های متعدد ملی و بین المللی قرآن کریم
حسینعلی شریف، استاد پیشکسوت قرآنی و مولف کتب مختلف آموزش قرآن
محمود لطفی نیا، استاد، داور، قاری و مدرس پیشکسوت قرآن کریم
حوزه پژوهشگران قرآنی
مرتضی کریمی نیا، محقق، نسخه شناس و احیاکننده مصاحف کهن قرآنی
حجت الاسلام علیرضا قائمی نیا، پژوهشگر و محقق قرآن کریم و عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
حوزه نشر و رسانه
اسحاق ابراهیمی از فعالان برجسته حوزه چاپ و صحافی قرآن کریم
حوزه مدیران قرآنی
جواد صدیق از مدیران پیشکسوت فعالیت های قرآنی مردمی
رحیم قربانی از مدیران و فعالان با سابقه قرآنی
حوزه هنرمندان قرآنی
هادی کوه خضری، طراح و کاشیکار کتیبه های قرآنی مساجد و اعتاب مقدسه
علی اکبر اسماعیلی تبار، خوشنویس و کاتب برجسته قرآن کریم
خسرو روشن، خوشنویس و استاد نقاشیخط در حوزه قرآن و عترت.
داریوش یاری، فیلمنامه نویس و کارگردان سینما با فیلم های کوتاه و داستانی متعدد در حوزه قرآن و اهل بیت
جعفر دهقان، استاد و بازیگر پیشکسوت در نقش های اثرگذار فیلم های متعدد قرآنی و ارزشی.
تاکنون طی ۲۸ دوره ۳۱۲ خادم قرآنی در رشته های خوشنویسی، پژوهش، قرائت، حفظ، آموزش، ترجمه، مدیریت، صحافی، جلدآرایی، نگارگری، هنر هفتم و دیگر رشته های مربوط تجلیل شده اند.
ارسال دیدگاه