تهیه کننده رادیو معارف در گفتگو با دانا عنوان کرد؛
جشنواره پژواک پلی برای ارتباط و اعتماد با مخاطبان
امیرعباس خاقانی، نامزد بخش برنامه های مستمر صبحگاهی تاکید کرد که یکی از ویژگی های خاص جشنواره پژواک رادیو، بخش مردمی و حضور علاقمندان به تهیه مستندهای رادیویی است که پلی ارتباطی میان رادیو و مردم شده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ امیر عباس خاقانی، از رادیو معارف و نامزد بخش برنامه های مستمر صبحگاهی که با برنامه «مهربان باشیم» نامزد بخش نهایی جشنواره پژواک شده، درباره اثرش گفت: برنامه "مهربان باشیم"، جنگ معارفی و صبحگاهی رادیو معارف است که از ۱۲ سال پیش روی آنتن رادیو است. به نظرم هماهنگی بسیار خوب گروه برنامه ساز مهربان باشیم، موجب راهیابی این اثر به جشنواره شد. همچنین شادابی و نشاط، به روز بودن و سرزنده بودن برنامه از دیگر شاخصه هایی است که مهربان باشیم را به مرحله نهایی جشنواره پژواک فرستاده است.
وی درباره اینکه چه میزان این جشنواره می تواند به تقویت مستندسازی کمک کند؟ گفت: در ابتدا ازعوامل برگزارکننده جشنواره پژواک صمیمانه قدردانی می کنم. از سوی دیگر برگزاری هر جشنواره ای در ارتقای سطح علمی و ارزشی برنامه تاثیر بسزایی دارد و جشنواره پژواک هم از این قاعده مستثنی نیست.
خاقانی با اشاره به ویژگی های جشنواره پژواک افزود: ویژگی خاص جشنواره پژواک این است که بخش مردمی هم دارد و مخاطبان علاقمند به حوزه تولید مستند رادیویی در این جشنواره شرکت کرده اند که این بخش پلی ارتباطی میان اعتماد و علاقه مخاطبان خواهد بود و به نظرم این بخش بسیار موثر است.
نامزد بخش مستمر جشنواره پژواک در پایان خاطرنشان کرد: همان گونه که از نام جشنواره مشخصاست، مستند باید واقعی باشد و گروه سازنده هر آنچه در این مسیر بهتر قدم بردارد، مسلماً حاثز رتبه بالاتری خواهد شد.
مصطفی پورکیانی
ارسال دیدگاه