شهادت یک جوان فلسطینی در رامالله
روز ۲۰۲ طوفانالاقصی| نشست کابینه جنگ برای حمله به رفح؛ 5 شهید در بمباران یک خانه
با گذشت ۲۰۲ روز از جنگ در غزه؛ رژیم صهیونیستی همچنان بر طبل یورش به رفح میکوبد و این در حالی است که هیچ ایدهای برای جابهجایی بالغ بر ۱.۵ میلیون آواره از این شهر و اطراف آن ندارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با گذشت 202 روز از جنگ در باریکه غزه و در شرایطی که رژیم اشغالگر به هیچ کدام از اهداف اعلامی اولیه خود دست نیافته است؛ مقامات این رژیم بر یورش زمینی به استان رفح اصرار دارند. مقامات تل آویو مدعی هستند که بدون این عملیات امکان پیروزی در جنگ را ندارند؛ ادعایی که با تردید محافل صهیونیستی مواجه است.
در این میان ممانعت صهیونیستها از ورود کمکهای بشردوستانه به غزه، موجب شیوع شدید گرسنگی و سوءتغذیه به خصوص در میان کودکان شده است.
در سطح سیاسی نیز رسانههای عبریزبان گزارش دادند که رؤسای ستاد کل ارتش و شاباک امروز برای گفتوگو با مقامات مصری در خصوص یورش به رفح به قاهره سفر کردهاند.
در همین حال «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در واکنش به کشف گورهای دستهجمعی در غزه، صرفا ابراز نگرانی کرد.
نشست کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در خصوص یورش به رفح
رسانههای عبریزبان گزارش دادند که دفتر بنیامین نتانیاهو به وزرا خبر داده است که بعداز ظهر امروز (پنج شنبه) در «نشست مهم» کابینه جنگ در چارچوب آمادگی برای حمله زمینی به رفح شرکت کنند.
حملات هوایی و توپخانهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ارتش اشغالگر اسرائیل بامداد امروز اطراف روستاهای «مارون الراس» و «حولا» در جنوب لبنان را چندین مرتبه هدف حمله قرار داد.
5 شهید در بمباران خانهای در رفح
پهپادهای ارتش اشغالگر اسرائیل بامداد امروز خانهای در شرق رفح را هدف قرار دادند که این حمله تاکنون 5 شهید در پی داشته است.
دو تن از شهدا کودکان 6 و 8 ساله هستند.
شهادت یک جوان فلسطینی در رامالله
«خالد عرقاوی» که چندی پیش به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شده بود، بامداد امروز در بیمارستان شهر رامالله به خیل شهدای فلسطینی پیوست.
الجزایر:کمکهای هوایی تنها 0.03% نیازهای غزه را برآورده میکند
«عمار بن جامع» نماینده الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل در نشست این شورا در خصوص ورود کمکهای بشردوستانه به غزه، گفت که این منطقه هم اکنون نیاز به توقف جنگ و ورود حجم گسترده کمکها دارد.
او گفت که هم اکنون پرتاب هوایی کمکها تنها گزینه ورود آب و غذا و دارو به غزه است و این در حالی است که این روش تنها 3 دهم درصد نیاز اهالی غزه را برآورده میکند.
ارسال دیدگاه