وزیر آموزش و پرورش:
توسعه و پیشرفت با مشارکت مردم معنا پیدا میکند
وزیر آموزش و پرورش گفت: توسعه و پیشرفت با مشارکت مردم معنا پیدا میکند و مهمترین عاملی که تاکنون نهضت ساخت مدرسه را با سرعت بالایی به پیش برده، حضور نیکوکاران مدرسه ساز بوده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضامراد صحرایی، عصر امروز(چهارشنبه، ۲۳ خرداد) در همایش خیران مدرسهساز کاشان اظهار کرد: دولت سیزدهم در طول ۳۳ ماه فعالیت خود ساخت هفت هزار مدرسه در سراسر کشور را در کارنامه خود دارد که شامل ۳۰ هزار کلاس درس میشود.
وی افزود: شایسته است از خدمات رئیس جمهور شهید ابراهیم رئیسی یاد کنیم زیرا با نیکوکاران و خیران هر منطقه با صمیمیت گفتوگو میکرد و نیکوکاران نیز از او به نیکی یاد میکنند.
به گزارش ایسنا، وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد: حضور نیکوکاران در جهاد مدرسهسازی، الگویی شد تا آنها در دیگر حوزهها نیز فعالانه ظهور کنند، به طوری که ۱۱ درصد پروژههای آموزشی کاملا توسط خیران ساخته شده است.
صحرایی تصریح کرد: بعد از شهادت رئیس جمهور رئیسی، چله خدمت در آموزش و پرورش طراحی شد و برای ساخت ۹۵۰ کلاس درس در سراسر کشور هدف گذاری شده است.
وی اظهار کرد: افتتاح پروژههای صورت گرفته در ۳۳ ماه دولت سیزدهم، پروژههایی است که سالها پیش کلنگ زنی شده بود و تمرکز فعلی ما بر پروژههایی است که حداقل ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که از لحاظ مدیریتی نیز این موضوع تایید شده است.
صحرایی گفت: حقیقتا حجم کمک خیران مدرسه ساز کاشان از چندین استان بالاتر است به طوری که این شهرستان در شاخصهای مختلف کمنظیر و یا حتی بینظیر است زیرا اثر کار نیکوکاران در حوزههای مختلف مثمر ثمر است.
همچنین سرپرست فرمانداری کاشان گفت: آموزش و پرورش این شهرستان برای ورود به سال تحصیلی جدید با کمبود ۵۰ کلاس در مقطع ابتدایی روبرو خواهد بود که نیازمند نگاه ویژه دولت است.
حمیدرضا محمدی فشارکی اظهار کرد: خدمات نیکوکاران کاشان در حوزه ساخت مدرسه، قابل تقدیر است به طوری که امروز بیش از ۱۶۰ کلاس درس کلنگزنی شده یا در حال ساخت است.
وی افزود: شرایط بافت تاریخی شهر کاشان به گونهای است که برای شروع سال تحصیلی آینده ۵۰ مدرسه در شرایط نوسازی است که و اگر مشارکت خیران مدرسهساز نبود شرایط به گونه دیگری بود.
سرپرست فرمانداری کاشان، تاکید کرد: طرحهای در حال ساخت آموزش و پرورش شهرستان کاشان، نیازمند تخصیص اعتبار است که بخشی از آنها پروژههای نیمه تمام سفر هیئت دولت است.
محمدی فشارکی تصریح کرد: تعهد خیران کاشانی برای اجرای ۱۰ پروژه به پایان رسیده و لازم است دولت با تحقق تعهد خود برای تکمیل آنها، شاهد افتتاح و بهرهبرداری این پروژهها باشیم تا بخشی از چالشهای این شهرستان در حوزه تامین فضای آموزشی حل شود.
عملیات اجرایی هفت طرح آموزشی در کاشان آغاز شد
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه کاشان نیز گفت: عملیات اجرایی ساخت هفت طرح آموزشی باحضور وزیر آموزش و پرورش در کاشان به صورت همزمان آغاز شد.
محمد کتابچی اظهار کرد: مجتمع آموزشی و ورزشی جمالی، مجتمع هنرستانی قمر بنی هاشم (ع)، مجمتع آموزشی و ورزشی حسام معصومی، هنرستان پروفسور زیلوچیان، مدرسه زنده یاد علیرضا نجاری، هنرستان دکتر جوادیان و مدرسه شیرین طالبیانفر از جمله این طرحها است.
وی افزود: نیکوکاران کاشان برای ساخت فضای آموزشی و ورزشی این شهرستان مشارکت دارند که در قالب ۳۱ مدرسه با مساحت ۱۴ هزار و ۳۰ هزار متر مربع طراحی شده که با اعتبار ۳۱ هزار میلیارد ریال در مرحله آغاز عملیات یا در حال ساخت است که نیاز به ۲۸۲ کلاس درس را تامین میکند.
کتابچی تصریح کرد: ۱۰ سالن ورزشی، سه سالن آمفی تئاتر طرحهایی است که در حال ساخت و یا در مرحله کلنگزنی است که ۳۱ مورد به طور کامل در تعهد نیکوکاران است و ۱۲ مورد نیز با مشارکت دولت اجرا میشود.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه