اخبار داغ

شرکت هادی بان الکترونیک؛ واردکننده قطعات الکترونیک اورجینال

شرکت هادی بان الکترونیک؛ واردکننده قطعات الکترونیک اورجینال
با توجه به نیاز صنایع الکترونیکی در ایران و موجود نبودن تعدادی از قطعات الکترونیک کمیاب و خاص، برای جبران این کمبود می بایست از طریق واردات قطعات الکترونیک از سایر کشورها شامل چین، هنگ کنگ، ترکیه، دبی و یا کشورهای اروپایی، این مشکل را برطرف نمود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با توجه به نیاز صنایع الکترونیکی در ایران و موجود نبودن تعدادی از قطعات الکترونیک کمیاب و خاص، برای جبران این کمبود می بایست از طریق واردات قطعات الکترونیک از سایر کشورها شامل چین، هنگ کنگ، ترکیه، دبی و یا کشورهای اروپایی، این مشکل را برطرف نمود.

واردات قطعات الکترونیکی، به عنوان یکی از مهمترین عملیات تجاری در دنیای امروز، می‌تواند فرصت‌های بسیاری را برای کسب و کارها و کارآفرینان ایجاد کند.

البته توجه به این نکته ضروری که برای واردات کالا، باید مراحل متعددی را طی کرد و الزامات خاصی را رعایت نمود. از جمله ارزیابی مقررات و قوانین تجاری، اخذ مجوز‌ها و مدارک مورد نیاز، انتخاب تامین کنندگان معتبر، و مدیریت ترتیبات حمل و نقل. همچنین، تطابق محصولات با الزامات منطقه‌ای در زمینه‌های بهداشتی، ایمنی، زیست‌محیطی، و فنی نیز باید بررسی و تضمین شود.

در این مطلب به بررسی گام های اساسی در واردات قطعات الکترونیکی و همچنین اطلاعات و راهنمایی‌های اساسی برای تسهیل فرآیند واردات خواهیم پرداخت .

 

مراحل واردات قطعات الکترونیک

قبل از برنامه ریزی برای واردات قطعات الکترونیکی توجه به یک سری نکات امری ضروری است. این نکات عبارتند از:

بررسی بازار: تحقیق در مورد تقاضا و شرایط بازار

منابع مالی: اطمینان از ظرفیت مالی شرکت برای واردات

فرآیند واردات: مدیریت مراحل گمرکی و حمل و نقل

برنامه‌ریزی: برنامه‌ریزی مالی، بازاریابی، و تجاری موثر

استراتژی: تصمیم در مورد استراتژی واردات

حقوق مالکیت معنوی: حفاظت از حقوق مالکیت معنوی محصول

مطابقت با استانداردها: اطمینان از مطابقت محصول با استانداردهای اتحادیه اروپا

 

قبل از ورود به این مسیر پراز چالش‌ها و فرصت‌ها، این موارد را با دقت مورد بررسی قرار دهید تا بهترین تصمیم را بگیرید و برای واردات قطعات الکترونیکی آماده باشید. در ادامه به ۴ گام اساسی در زمینه واردات کالا می پردازیم.

 

۱) یافتن تامین کننده در خارج از کشور

برای واردات قطعات الکترونیکی ، بهتر است با شناسایی تامین کنندگان احتمالی محصول شروع کنید.

اتاق های بازرگانی را به عنوان اولین گزینه مد نظر داشته باشید، آنها توانند اطلاعاتی در مورد بازارها و شرکای تجاری به شما بدهند. مخبران یا آژانس های تجاری از دیگر گزینه ها است. این مؤسسات معمولاً تحلیل‌های بازار و فرصت‌های تجاری را پوشش می‌دهند و می‌توانند به شما در تصمیم‌گیری کمک کنند.

در نهایت مشاوران تجاری و بانک های مربوطه نیز گزینه مناسبی برای ارائه مشاوره در زمینه یافتن تامین‌کنندگان هستند.

 

شرکا و مخاطبین خود را از کجا بیابید؟

نمایشگاه‌های تجاری: این نمایشگاه‌ها به طور خاص برای دیدار خریداران و فروشندگان سازماندهی می‌شوند.

رویدادهای ارائه شده توسط اتاق بازرگانی: اتاق بازرگانی‌ها معمولاً رویدادها ی را برای برقراری تماس بین شرکای تجاری محتمل ترتیب می‌دهد.

 

۲) چه کسی می‌تواند قطعات الکترونیک وارد کند؟

برای واردات قطعات الکترونیکی معمولاً باید به عنوان یک شرکت یا مؤسسه تجاری دائمی تأسیس شوید. این امر شامل ثبت نام برای اهداف مالیات بر ارزش افزوده می‌شود. اگر مقیم غیر اتحادیه اروپا هستید، برای انجام یک فعالیت تجاری مستقل باید مجوز کار داشته باشید. علاوه بر این، شما باید فردی مستقر در اتحادیه اروپا را پیدا کنید که مایل باشد از طرف شما به عنوان صادرکننده عمل کند (مثلاً یک ارائه دهنده خدمات لجستیک یا نماینده گمرک).

 

قوانین واردات و بازاریابی محصول وارداتی

در وهله اول باید بررسی نمایید که کدام دسته از قوانین برای واردات قطعات الکترونیکی اعمال می شود. آیا محدودیت واردات خاصی در زمینه کالای مورد نظر شما وجود دارد یا خیر.

این امکان وجود دارد که برای واردات برخی کالاهای خاص قوانین مشخصی وجود داشته باشد و یا در کل واردات آن کالا غیر مجاز و ممنوع باشد. این احتمال هم وجود دارد که برای واردات کالای مورد نظر به مجوز، تاییدیه یا ارائه یک درخواست واردات تایید شده رسمی نیاز داشته باشید.

 

۳) بخش فروش را آماده کنید و حمل و نقل را سازماندهی کنید

در سومین گام برای واردات قطعات الکترونیکی ضروی است که مسئولیت های فروشندگان و خریداران برای تحویل، بیمه و حمل و نقل کالا تحت قراردادهای فروش را معین نمایید.

 

۴) مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا

برای ترخیص کالا از گمرک ، شما باید اسناد و مدارک مرتبط را آماده کنید. مهمترین اسناد شامل موارد زیر می‌شوند:

  1. اظهارنامه گمرکی (Customs Declaration): این اسناد به گمرک ملی ارائه می‌شود و برای تعریف کالا و اطلاعات مرتبط با واردات مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. اظهارنامه خلاصه ورود (Entry Summary Declaration - ENS): این اظهارنامه به گمرک ارائه می‌شود قبل از ورود کالا و مخصوصاً در اولین نقطه ورود. مهلت ارسال ENS بستگی به نوع حمل و نقل کالا دارد.
  3. فاکتور تجاری (Commercial Invoice): این فاکتور شامل اطلاعات مربوط به قیمت، تعداد، مشخصات کالا و معامله تجاری است.
  4. اسناد حمل و نقل (Transportation Documents): شامل مدارکی مانند بلیط حمل و نقل، بارنامه و اسناد مرتبط با روش حمل و نقل کالا
  5. گواهی مبدأ (Certificate of Origin): این گواهی نشان‌دهنده کشوری است که محصول از آنجا صادر شده است و باید به محصول شما متناسب با قوانین مبدأ توافق کند.
  6. مجوزهای واردات (Import Licenses): برای برخی از محصولات وارداتی مخصوصاً در بخش‌های خاص مانند داروها، مواد غذایی و مواد شیمیایی، ممکن است نیاز به مجوز واردات داشته باشید.
  7. نتایج آزمون و سایر گواهی‌ها (Test Results and Other Certificates): برای محصولاتی که به آزمون‌ها و استانداردهای خاص نیاز دارند، نتایج آزمون‌ها و گواهی‌های مخصوص باید ارائه شوند.
  8. گواهی‌های بازرسی (Inspection Certificates): برای محصولاتی که نیاز به بازرسی دارند، گواهی‌های مربوط به بازرسی محصول باید ارائه شود، از جمله گواهی‌های بهداشتی، دامپزشکی یا بهداشت گیاهی.

همچنین، ترخیص کالا از گمرک می‌تواند توسط واردکننده یا نماینده گمرکی انجام شود. نماینده گمرکی یک شخص یا شرکت است که به شما در ترتیب و انجام تشریفات گمرکی کمک می‌کند.

واردات قطعات الکترونیکی مثل ترکیبی از قطعه‌های پازل است که امکان عبور به ارتفاعات جدید فناوری را ممکن می‌سازد. این عناصر اساسی به ما این فرصت را می‌دهند تا در رقابت جهانی، جلوه‌ی برتری و توانایی کشورمان را ارتقا دهیم. با توجه به اهمیت این واردات، می‌بایست با دقت و انعطاف اقتصادی از آن استفاده کنیم و به توسعه صنایع مختلف کمک کنیم.

 

نکات مهم قبل از ثبت سفارش واردات قطعات الکترونیک

 

واردکنندگان قطعات الکترونیک

قبل از ثبت سفارش تامین قطعات الکترونیکی مورد نیاز خود در یک شرکت و یا سایت، می بایست در انتخاب خود دقت نمایید. به این علت که ممکن است با یک دلال مواجه باشید که خود با شرکتی دیگری همکاری می کند. در این صورت شما وارد زنجیره ای از افراد خواهید شد که در واقع ثبت سفارش شما را به یکدیگر پاس می دهند. این مورد هم باعث بالا رفتن قیمت تمام شده محصولات (به علت وجود واسطه ها) و دیرتر رسیدن قطعات به شما می شود.

پس حتما به سابقه شرکت، قیمت واردات قطعات و زمان تحویل واردکننده قطعات الکترونیک قبل از ثبت سفارش دقت کنید و سعی کنید که این موارد را با چندتا از شرکت ها مقایسه نمایید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

 

نحوه ی حمل قطعات الکترونیک

بسته به اینکه چه زمانی نیاز به این قطعات الکترونیک دارید، نحوه ی حمل و نقل برای شما متفاوت می شود. شما می توانید قطعات خود را از کشورهای دیگر از طریق کشتی و یا هواپیما وارد نمایید. زمان تخمینی برای واردات قطعات الکترونیکی با کشتی حدود 4 ماه و با هواپیما حدود 2 هفته می باشد. البته این اعداد به صورت تقریبی می باشد و با توجه به شرایط ممکن است کمتر و یا بیشتر شود.

 

تولیدکنندگان قطعات الکترونیک

حتما از تامین کننده قطعات الکترونیک خود بخواهید تا قطعات مورد نیاز شما را از شرکت های معتبر فروش قطعات الکترونیکی در جهان خریداری نمایند. این گونه شما از بابت سالم بودن قطعات خود مطمئن خواهید بود و در آینده با مشکلی رو به رو نخواهید شد. همچنین به دنبال تامین کننده ای باشید که حداقل چند روزی بعد از تحویل قطعات، آن ها را گارانتی کند تا بتوانید با تست کردن شان از سالم بودن قطعات الکترونیکی اطمینان پیدا کنید.

 

نکات مهم هنگام ثبت سفارش واردات قطعات الکترونیک

هنگام ثبت سفارش خارجی قطعات الکترونیک خود، می بایست حتما شماره فنی، لینک دیتاشیت، کارخانه سازنده و تعداد مورد نیاز هر قطعه الکترونیکی را برای تامین کننده خود ارسال کنید تا اشتباهی برای تامین قطعات الکترونیکی به وجود نیاید و محصولی که مدنظرتان هست را دریافت نمایید.

همچنین زمانی که به قطعات نیاز دارید را برای وارد کننده قطعات الکترونیکی خود مشخص کنید تا بداند که می بایست از طریق هواپیما و یا کشتی اقدام به واردات نماید.

 

نکات مهم بعد از ثبت سفارش واردات قطعات الکترونیک

بعد از ثبت سفارش تامین قطعات الکترونیک خود، می بایست با تامین کننده خود در ارتباط باشید تا در هر مرحله از واردات قطعات شما را با خبر سازد. البته بعضی از شرکت ها از طریق پیامک و یا پنلی که در اختیار مشتری قرار می دهند، مشتری را از هر مرحله آگاه می سازند.

 

بهترین قطعات الکترونیکی برای واردات در بازار ایران

 

 

  • میکروکنترلر
  • مقاومت
  • ماژول الکترونیکی
  • ماژول SFP
  • کانکتور
  • قطعات التراسونیک
  • قطعات SMD
  • فیوز
  • سلف
  • رله
  • دیود
  • خازن
  • ترانزیستور
  • آی جی بی تی
  • آی سی
  • LCD

 

سفارش واردات قطعات الکترونیکی خود را به چه شرکتی بسپاریم؟

شرکت هادی بان الکترونیک، از شرکت های معتبر و باسابقه در زمینه واردات قطعات الکترونیکی است که با بهرمندی از متخصصان مجرب و دهها سال تجربه خدماتی متنوع را در حوزه واردات قطعات حوزه برق و الکترونیک ارائه می دهد تا تمام کسانیکه علاقه مند هستند در این صنعت حضور داشته باشند را همراهی کند.

شماره تماس : ۸۸۵۵۹۸۳۴-۰۲۱ و ۸۸۵۵۰۷۶۴-۰۲۱ (شنبه تا چهارشنبه ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰  و پنج شنبه‌ها ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰)
آدرس شرکت : میدان آرژانتین - کوچه هفدهم (شفق) - پلاک ۱۸-طبقه همکف - واحد یک - شرکت هادی بان الکترونیک

 

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با واردات انواع قطعات الکترونیکی به صفحه ی https://hadibanelectronic.com/واردات-قطعات-الکترونیک/ مراجعه نمایید.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه