مدیر برنامه جهانی غذا: آنروا جایگزینی ندارد
مدیر برنامه جهانی غذا در آلمان به رسانه های آلمانی اعلام کرد که جایگزینی برای آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی(آنروا) در غزه وجود ندارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از العربی الجدید، «مارتین فریک» مدیر برنامه جهانی غذا در آلمان به رسانه های آلمانی اعلام کرد که جایگزینی برای آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی(آنروا) در غزه وجود ندارد.
وی بیان کرد: ما توان انجام ماموریت هایی که آنروا در غزه انجام میدهد را نداریم ماموریت هایی مانند اداره مراکز اسکان اضطراری، مدارس و مراکز درمانی.
وی افزود: «آنروا»، ستون فقرات امدادرسانی بشردوستانه به غزه است و برای افرادی که از شرایط غیرانسانی رنج میبرند، غدا، سرپناه و امکانات بهداشتی فراهم میآورد.
فریک تاکید کرد: بحران انسانی در غزه شدید و فراتر از حدتصور است و نقش آنروا را میطلبد. ممانعت از فعالیت آنروا آخرین امید افرادی که برای بقا میجنگند را از بین میبرد.
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) دوشنبه گذشته، لایحهای را تصویب کرد که بر اساس آن آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) از فعالیت در سرزمینهای اشغالی منع میشود. این قانون تا ۹۰ روز دیگر با هدف تشدید فشارها بر ساکنان نوار غزه اجرایی خواهد شد و بر فعالیت آنروا در غزه، کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی تاثیر خواهد گذاشت.
شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه با انتشار بیانیهای در مورد هرگونه تلاش برای محدودیت و مانعتراشی رژیم صهیونیستی بر سر راه فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی (آنروا) هشدار داد.
در این بیانیه آمده است: اعضای شورای امنیت بر نقش حیاتی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در ارائه کمکهای بشردوستانه حیاتی به آوارگان فلسطینی از طریق برنامههای آموزشی ضروری، سلامتی، امدادی و خدمات اجتماعی و کمک اضطراری در اراضی اشغالی فلسطین، اردن، لبنان و جمهوری عربی سوریه تاکید کردند. آنروا ستون فقرات همه عملیاتهای بشردوستانه در غزه است و هیچ سازمانی نمیتواند جایگزین ظرفیت و ماموریت آنروا برای خدمت رسانی به آوارگان فلسطینی و غیرنظامیانیشود که نیاز فوری به کمکهای بشردوستانه حیاتی دارند.
با این حال رژیم صهیونیستی با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهد.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیر ساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از بیش از یک سال جنگ و ارتکاب همه انواع جنایات، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
ارسال دیدگاه