شاه محمدی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛
از یک کارگاه کوچک تولید پوشاک به یک کارخانه فعال رسیدیم
کارآفرین نمونه استان قزوین در تشریح فعالیتهای خود گفت؛ فرمانده حوزه بسیج یکی از مناطق محروم قزوین بودم و در آن زمان بود که متوجه شدم که اکثر مشکلات در این حوزه در بحث آسیبهای اجتماعی و در مبحث اقتصادی و معیشتی است.
محبوبه شاهمحمدی کارآفرین نمونه در تولید البسه اسلامی و ایرانی در استان قزوین در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاعرسانی راه دانا در توضیح فعالیتهای خود در زمینه کارآفرینی در حوزه زنان اظهار کرد؛ در سال ۱۳۹۷ فرمانده حوزه بسیج یکی از مناطق محروم قزوین بودم و در آن زمان بود که با مشکلات زنان در حوزه فعالیت خودم آشنا شدم و متوجه شدم که اکثر مشکلات در این حوزه در بحث آسیبهای اجتماعی و در مبحث اقتصادی و معیشتی است بهطوریکه مراجعات زیادی داشتم که نیاز به کمک مالی و پیگیر بسته معیشتی یا وام برای حل مشکلات خود بودند.
وی در ادامه با تشریح دلایل خود برای ورود به کار تولید گفت: برای همین بود که به فکر افتادیم با ایجاد اشتغال تا حدودی نیاز مالی این افراد را برآورده کنیم برای همین بود که به فکر تأسیس کارگاه خیاطی افتادیم، برای ایجاد این کارگاه با هماهنگی بسیج ناحیه اقدام کردیم در یکی از ساختمانهای ناحیه بسیج در یک اتاق ۱۲ متری اقدام به ایجاد یک کارگاه خیاطی کردیم.
این کارآفرین برتر در توضیح نحوه شروع به کار کارگاه خود گفت: برای این کار در ابتدا با استفاده از چرخخیاطی خود خانمها اقدام کردیم اولین سفارش ما هم برای یکی از مدارس وابسته به سپاه بود که روپوش مدارس سفارش گرفتیم و باتوجهبه درآمد خوبی که داشتیم، خود سردار زحمت کشیدن یک مکانی از سولههای سپاه را به من اجاره دادند و استارت کار را تقریباً از سال ۱۳۹۸ اولین کارگاه شعبه بزرگ را افتتاح کردیم.
وی اضافه کرد: کمکم با درآمد خودکار توسعه دادیم چرخ تهیه کردیم سرمایه کمی داشتیم که از درآمد خودکار سعی در خرید و تجهیز مجموعه را داشتیم.
وی با اشاره به فعالیتهای خود در دوره کرونا گفت: در زمان کرونا تغییر کاربری دادیم و با تولید ماسک ادامه دادیم. در همان دوره کرونا موفق به راهاندازی شعبه دوم شدیم، معمولاً سفارشها را از تهران بهصورت مزدی دوزی میآوردیم و میدوختیم و تحویل مشتری میدادیم که در آمد چندانی نداشت برای همین اقدام به تولید و فروش محصولات کردیم.
این بانوی فعال در حوزه البسه ایرانی و اسلامی با اشاره به اتاق فکر خود اضافه کرد: در اتاق فکری که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که کار را توسعه دهیم و با تولید و فروش محصولات درآمد بیشتری داشته باشیم برای همین با استخدام بازاریاب سفارش کار جذب میکردیم و در مرحله بعد فروشگاه در داخل استان افتتاح کردیم و با شرکتهای مطرح در فروش اینترنتی هم شروع به همکاری کردیم.
وی به پیشرفت کار اشاره و ادامه داد: در سال گذشته با تجمیع کارگاهها موفق به افتتاح کارخانه تولید پوشاک شدیم و حدود ۱۰ ماه است که مشغول فعالیت است و تقریباً ۱۸۰ نفر در این کارخانه در بخش اداری تولیدی مشغول کار هستند و تقریباً ۳۰ کارگاه در خارج از مجموعه با ما همکاری دارند.
خانم شاهمحمدی در مورد حوزه تولید پوشاک خود گفت: در حوزه البسه اجتماعی زنان و در حوزه لباس راحتی برای خانمها هم مشغول فعالیت هستیم و در تمام کشور بهخاطر کیفیت پوشاک تولیدی مشتری داریم.
وی اضافه کرد؛ در این سالهای فعالیت تنها وامی که دریافت کردیم مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از بسیج بوده و هیچ وام دیگری دریافت نکردهایم و تنها با هزینه درآمد خودمان موفق به توسعه کار شدیم.
این بانوی کارآفرین در ادامه گفت: امسال در جشنواره فردخت موفق به کسب مقام اول در زمینه تولید پوشاک ایرانی و اسلامی شدیم.
وی در پایان اضافه کرد: اولین مجموعهای هستیم که در استان قزوین در حوزه پوشاک ایرانی و اسلامی مشغول فعالیت هستیم، هم در زمینه تولید این نوع البسه هم در زمینه فروش این پوشاک مشغول فعالیت هستیم.
ارسال دیدگاه