مدیرعامل معدن طلای تفتان در گفتگو با دانا؛
تحول در تولید طلا در کشور با ظرفیت ۱۱ تن در افق 1409
مدیرعامل شرکت طلای تفتان، جزئیاتی از آغاز به کار و برنامههای توسعهای کارخانه، استفاده از فناوری بومی، رعایت مسائل زیستمحیطی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت را تشریح کرد.
جواد ماهر، مدیرعامل شرکت طلای صدر تفتان، در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، از عرضه سهام این شرکت در بورس خبر داد و به جزئیات بیشتری از کارخانه طلای تفتان پرداخت و گفت: شرکت طلای صدر تفتان، یکی از زیرمجموعههای شرکت صدر تامین، از سال ۱۴۰۱ ساخت کارخانه تفتان را آغاز کرده و اکنون در روزهای آخر تست عملکرد قرار دارد. این کارخانه با ظرفیت تولید ۵۰۰ کیلوگرم طلا و ۵۰۰ کیلوگرم نقره در سال کار خود را آغاز کرده و قصد دارد طی یک سال، این ظرفیت را دو برابر کند.
سرمایهگذاری برای توسعه پایدار
ماهر با تأکید بر سرمایهگذاری برای توسعه پایدار در استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: شرکت صدر تامین به توسعه پایدار در این منطقه توجه ویژهای دارد و امیدواریم این روند در کل استان گسترش یابد.
اهمیت رعایت مسائل زیستمحیطی
وی با اشاره به اهمیت رعایت مسائل زیستمحیطی افزود: شرکت صدر تامین تمام برنامههای زیستمحیطی را رصد میکند و هیچگونه آلایندگی نداشته و نخواهد داشت.
نیروی انسانی بومی
ماهر تأکید کرد: ۹۵ درصد نیروی پرسنل شرکت بومی با میانگین سنی ۳۲ سال هستند. استفاده از نیروهای بومی در بخشهای مختلف شرکت، از جمله HSE و تولید طلا، از اولویتهای ما بوده است.
استانداردهای برتر و آموزش نیروی انسانی
وی افزود: استانداردهایی که در اینجا پیاده میکنیم، متعلق به بهترین شرکتهای کشور هستند. آموزش نیروی انسانی به بهترین شکل انجام شده و پرسنل اکنون سختترین کارها را خودشان انجام میدهند.
بخشی از این گفتگو از زبان مدیرعامل معدن طلای تفتان
عرضه سهام و طلا در بورس
ماهر بیان کرد: شرکت طلای صدر تفتان در دو ماه آینده وارد بورس خواهد شد و ماه آینده شاهد عرضه طلا در بورس کالا خواهیم بود.
فناوری بومیشده و ذخایر معدن
وی گفت: تمام فناوری این کارخانه بومیسازی شده و هیچگونه مشاور یا تجهیزات خارجی نداشتیم. ذخایر معدن برآورد شده شامل ۱۰۰ میلیون تن کانسنگ طلا و عنصر نقره است.
توسعه و مسئولیتهای اجتماعی
ماهر به مسئولیتهای اجتماعی شرکت اشاره کرده و گفت: بودجه مستقلی به مسئولیتهای اجتماعی اختصاص داده شده و مهمترین نیازهای شهرستان در حال بررسی و اجرا است.
همکاری با شرکتهای دانشبنیان
وی افزود: بیشتر تجهیزات کارخانه توسط شرکتهای دانشبنیان ساخته شده و تفاهمنامهای با پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان منعقد شده تا از ظرفیتهای آنها بهرهمند شویم.
به گزارش راه دانا؛ کارخانه طلای تفتان با توجه به برنامههای توسعهای و استفاده از فناوری بومی، میتواند تحولی بزرگ در صنعت طلای کشور ایجاد کند. از طرفی، تأکید بر توسعه پایدار و رعایت مسائل زیستمحیطی از اولویتهای اصلی این شرکت است.
ارسال دیدگاه