رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران تاکید کرد؛
توسعه گردشگری خوراک از عوامل رونق اقتصاد گردشگری شهری
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار»، توسعه گردشگری خوراک را از عوامل موثر در رونق اقتصادی گردشگری شهری دانست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر قاسمی در همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» با اشاره به فعالیت چشمگیر کارآفرینان در حوزه خوراک اظهار کرد: کشور ما با توجه به تعدد اقوام و آداب و رسوم در خوراک همیشه مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است و استان گیلان با توجه به تنوع غذایی از موفقترین استان ها در ثبت خوراک است.
وی افزود: رونق اقتصاد گردشگری شهری در کنار بافت و ابنیه تاریخی هر شهر مستلزم استفاده از ابزارهای دیگری است که خوراک در همه جهان به عنوان یکی از موثرترین مولفههای جذب گردشگر استفاده می شود و خوشبختانه کشور ما با توجه به تنوع و همراهی با هر ذائقهایی در این حوزه از موفق ترین کشورها است.
قاسمی در ادامه گفت: با توجه به علاقه گردشگران به حوزه خوراک و تجربه موفق مدیریت شهری از گذر خوراک سی تیر در چند سال اخیر شاهد راه اندازی گذرهای گردشگری خوراک، ون کافههای سیار در سراسر تهران و اختصاص فود کورتها در پاساژهای در حال ساخت و مجموعههای گردشگری مدرن هستیم.
وی افزود: از آنجا که استقبال گردشگران و شهروندان از این مجموعهها نشان از اعتماد به مدیریت شهری دارد قوانین سختگیرانه در خصوص تضمین کیفیت، بهداشت و سلامت محصولات مورد استفاده برای بهره برداران انجام میشود.
بنا براعلام روابط عمومی ستاد گردشگری شهرداری تهران، قاسمی با اشاره به اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» گفت: برگزاری این گونه همایشها و معرفی بهرهبرداران موفق در تجارت و ارائه خدمات سهم بزرگی در رونق گردشگری خواهد داشت و همه مجموعههای ذینفع می بایست در حمایت از اینگونه برنامهها سهم مشخصی داشته باشند.
ارسال دیدگاه