اخبار داغ

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران تاکید کرد؛

توسعه گردشگری خوراک از عوامل رونق اقتصاد گردشگری شهری

توسعه گردشگری خوراک از عوامل رونق اقتصاد گردشگری شهری
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار»، توسعه گردشگری خوراک را از عوامل موثر در رونق اقتصادی گردشگری شهری دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر قاسمی در  همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» با اشاره به فعالیت چشمگیر کارآفرینان در حوزه خوراک اظهار کرد: کشور ما با توجه به تعدد اقوام و آداب و رسوم در خوراک همیشه مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است و استان گیلان با توجه به تنوع غذایی از موفق‌ترین استان ها در ثبت خوراک است.

وی افزود: رونق اقتصاد گردشگری شهری در کنار بافت و ابنیه تاریخی هر شهر مستلزم استفاده از ابزارهای دیگری است که خوراک در همه جهان به عنوان یکی از موثرترین مولفه‌های جذب گردشگر استفاده می شود و خوشبختانه کشور ما با توجه به تنوع و همراهی با هر ذائقه‌ایی در این حوزه از موفق ترین کشورها است.

قاسمی در ادامه گفت: با توجه به علاقه گردشگران به حوزه خوراک و تجربه موفق مدیریت شهری از گذر خوراک سی تیر در چند سال اخیر شاهد راه اندازی گذرهای گردشگری خوراک، ون کافه‌های سیار در سراسر تهران و اختصاص  فود کورتها در پاساژهای در حال ساخت و مجموعه‌های گردشگری مدرن هستیم.

وی افزود: از آنجا که استقبال گردشگران و شهروندان از این مجموعه‌ها نشان از اعتماد به مدیریت شهری دارد قوانین سختگیرانه در خصوص تضمین کیفیت، بهداشت و سلامت محصولات مورد استفاده برای بهره برداران انجام می‌شود.

بنا براعلام روابط عمومی ستاد گردشگری شهرداری تهران، قاسمی با اشاره به اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» گفت: برگزاری این گونه همایش‌ها و معرفی بهرهبرداران موفق در تجارت و ارائه خدمات سهم بزرگی در رونق گردشگری خواهد داشت و همه مجموعه‌های ذینفع می بایست در حمایت از اینگونه برنامه‌ها سهم مشخصی داشته باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه