اخبار داغ

راستینه در گفتگو با دانا:

ایستادگی و مقاومت جمهوری اسلامی، الگوی موفقی برای حرکت جبهه مقاومت است

ایستادگی و مقاومت جمهوری اسلامی، الگوی موفقی برای حرکت جبهه مقاومت است
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: دشمنان انقلاب اسلامی آرزوی شکست آن را داشتند، اما ملت با ایستادگی و مقاومت جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی را برگزار می‌کند؛ این ایستادگی و مقاومت، الگوی موفقی برای حرکت جبهه مقاومت است.

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، با اشاره به اتفاقات بزرگی که با انقلاب اسلامی شکل گرفت، اظهار داشت: اولین اتفاق بزرگ، مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان بود؛ به عبارتی، انقلاب به تمام معنا ظرفیت مردمی‌سازی فرهنگ، اقتصاد و مشارکت‌های اجتماعی و سیاسی را فراهم کرد.

وی افزود: اتفاق بزرگ دیگری که انقلاب رقم زد، استقلالی بود که به این مرز و بوم تعلق گرفت؛ ملتی که برای سرنوشت خود تصمیم می‌گیرد و اجازه دست‌اندازی به منابع خود توسط بیگانگان را نمی‌دهد. یکپارچگی ملی در دفاع از سرزمین ایران اسلامی شکل گرفت و برون‌داد آن در دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس، با بیان اینکه کار بزرگی که این انقلاب کرد، اعتماد به نفس ملی را در تک‌تک اجزای این سرزمین شکل داد، تصریح کرد: به گونه‌ای که هزاران دانشمند، نخبه و اندیشمند به میدان آمدند و ظرفیت‌های بی‌نظیری را در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خلق کردند. خوداتکایی و خودکفایی در حوزه محصولات کشاورزی، در بخش بسیاری از این محصولات، کار بزرگی بود که انقلاب با حمایت از عرصه کشاورزی و زیرساخت‌های آن شکل داد.

وی عنوان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران یکی از تولیدکنندگان بزرگ صنایع غذایی در خاورمیانه و منطقه غرب آسیاست؛ به گونه‌ای که بسیاری از محصولات غذایی ایران در سطح‌های جهانی قابل رقابت و بی‌نظیر است.

راستینه با بیان اینکه از اتفاقات بزرگ این انقلاب، جهش‌های بزرگ علمی در بسیاری از عرصه‌های علمی، فناوری و تکنولوژی‌های های‌تک بود، گفت: مثلاً در صنعت فناوری هسته‌ای به دستاوردهایی دست پیدا کردیم که امروز بسیاری از کشورهای دنیا در حسرت داشتن یک صدم آن هستند. امروز در فناوری هسته‌ای، چرخه کامل غنی‌سازی اورانیوم و بهره‌مندی از رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها و سایر ظرفیت‌های فناوری هسته‌ای در توسعه کشاورزی و استفاده از فناوری‌های کشاورزی را داریم.

وی ادامه داد: در صنعت پزشکی، گام بزرگی در تامین و تولید تجهیزات پزشکی برداشته شد و دانشمندان بزرگی در این عرصه به دنیا معرفی شدند. در بخش تامین نیازمندی‌های سلامت کشور، ایران به مرزی از ظرفیت‌های تولیدی رسید که می‌تواند بسیاری از کشورها را پشتیبانی کند. در همین بحث کرونا، شاهد بودیم در حالی که آمریکا و اروپا همچنان درگیر بودند، تولید انواع واکسن‌های ایرانی کشور را از بحران کرونا عبور داد.

وی تأکید کرد: به عبارتی می‌توانیم بگوییم بزرگ‌ترین اتفاقی که با انقلاب اسلامی افتاد، ارتقاء ظرفیت و دانش نیروی انسانی، اهمیت نیروی انسانی و افزایش اعتماد به نفس ملی و نقش‌آفرینی‌های بزرگ ملی و بین‌المللی توسط خود مردم بود. این سرمایه ارزشمند انقلاب اسلامی است.

سخنگوی هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان گفت: دشمنان قسم‌خورده انقلاب ما، از جمله آمریکا و اروپایی‌ها، روزی آرزوی پایان یافتن انقلاب اسلامی را داشتند؛ اما امروز، جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را برگزار می‌کنیم و کشورهای منطقه و جبهه مقاومت به وضوح می‌بینند که ملتی با ایستادگی و مقاومت، به دستاوردهای بزرگی رسیده است. این ایستادگی و مقاومت، الگوی موفقی برای حرکت جبهه مقاومت است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه