اخبار داغ

مدیرعامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی:

اگر خوراک تامین نشود ۳۰ میلیون تن ظرفیت پتروشیمی خالی می‌ماند

اگر خوراک تامین نشود ۳۰ میلیون تن ظرفیت پتروشیمی خالی می‌ماند
مدیرعامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی گفت: در حال حاضر به دلیل کمبود خوراک ۲۳ میلیون تن ظرفیت خالی داریم و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا برنامه هفتم توسعه قرار است که به رقم تولید ۱۳۱.۵ میلیون تن برسیم و اگر خوراک تامین نشود این رقم ناترازی به ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن عباس‌زاده در یازدهمین جایزه تعالی پتروشیمی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی در آستانه ظرفیت تولید ۱۰۰ میلیون تن است، اظهار کرد: تا چند ماه آینده رقم تولید محصولات پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن خواهد رسید در این فضا بدون نظام نوین مدیریتی کار مشکل می‌شود.

وی با اشاره به چالش تامین خوراک صنعت پتروشیمی گفت: در حال حاضر به دلیل کمبود خوراک ۲۳ میلیون تن ظرفیت خالی داریم و این در حالی است که تا برنامه هفتم توسعه بنا بر این است که به رقم تولید ۱۳۱.۵ میلیون تن برسیم و اگر خوراک تامین نشود این رقم ناترازی به ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی با بیان اینکه تعالی یک نقطه نیست و یک مسیر است، گفت: مسیر پیشرفت در صنعت پتروشیمی آغاز شده و پروژه‌های بهبود قلب این صنعت و جایزه تعالی است.

وی با اشاره به ورود هوش مصنوعی به صنعت پتروشیمی، گفت: باید از تحولی که هوش مصنوعی در این صنعت ایجاد می‌کند استفاده کنیم و بتوانیم بهترین نتیجه را رقم بزنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه