اخبار داغ
  1. زمینه های همکاری دوجانبه تهران و واسط با کارشناسی دو جانبه بررسی و تدوین شود
  2. برنامه‌های دهه کرامت با یک روز تأخیر آغاز می‌شود/ عناوین روزهای دهه کرامت اعلام شد
  3. گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی درباره تحولات منطقه
  4. نیمی از پرداخت‌های فیش‌های برق مصرفی کجا هزینه می‌شود؟
  5. حباب خودروهای دست‌دوم خارجی/ دلایل اجباری شدن قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی
  6. ایران بستر خوبی برای سرمایه‌گذاران، تاجران و گردشگران است
  7. رسولی: سرباز دوومیدانی شده‌ام؛ برای دست‌گرمی به جام امام رضا (ع) آمدم!
  8. سریال آبان و ترویج زیرپوستی آسیب های اجتماعی/ نهادهای نظارتی نسبت به قصه و محتوا بی توجهند
  9. آنچه در مسقط می گذرد مورد علاقه صهیونیست ها نیست/ تلاش برای روایت غیرواقعی از حادثه بندر شهید رجایی هستند
  10. سم پاشی رسانه های صهیونیستی در جریان بندر «شهید رجایی» به ضرر غرب خواهد بود
  11. خرسندی صهیونیست ها از حادثه بندر «شهید رجایی»/ لاشخورها به دنبال چه می گردند!
  12. طرح صلح ترامپ در بن‌بست اوکراین؛ از وعده تا واقعیت
  13. آمدم تا از نزدیک حادثه بندر شهید رجایی را بررسی کنیم
  14. تجاوز جنایتکاران از زیاده طلبی است که دارند
  15. حذف یارانه؛ پرسش‌هایی که بدون پاسخ مانده/ پیش از حذف یارانه، دهک‌بندی را اصلاح کنید
  16. تحلیل آخرین وضعیت شاخص‌های تورم در گزارش فروردین مرکز آمار
  17. سکوت سکاندار فرهنگی دولت در برابر حواشی یک جشنواره/ در ماجرای بوشهر باید یقه چه کسی را گرفت؟
  18. وزیر ارشاد نباید از جشنواره ای که توانایی کنترل حواشی آن را ندارد حمایت کند
  19. ملت ایران مذاکره در سایه تهدید را نمی پذیرد/ مذاکره کنندگان کشورمان به دنبال توافقی به نفع ملت هستند
  20. ترامپ و موقعیت استراتژیک مذاکره با ایران!/ چرا گفتگوهای ایران و آمریکا برای ایالات متحده اهمیت دارد؟

دانا گزارش می دهد؛

اگر قرار است ایران خلع سلاح شود باید کل منطقه خلع سلاح شوند/ چرا غرب نگران سلاح اتمی رژیم صهیونیستی نیست؟

اگر قرار است ایران خلع سلاح شود باید کل منطقه خلع سلاح شوند/ چرا غرب نگران سلاح اتمی رژیم صهیونیستی نیست؟
در اطراف ایران ۶ قدرت اتمی وجود دارد؛ روسیه، هند، پاکستان، رژیم صهیونیستی و تعدادی از کشورهای مشترک‌المنافع در آسیای مرکزی ازجمله این کشورها هستند و ایران در تیررس این کشورها قرار دارد. با این حال اما آمریکا وانمود می کند که نگران دستیابی ایران به سلاح هسته ای است!

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفتگوهای غیرمستقیم سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و استیو ویتکوف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه با وساطت بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان شنبه 23 فروردین در شرایطی پیش رفت که دو طرف برسازنده بودن گفتگوها تاکید کردند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان پس از پایان گفتگوها اعلام کردند که دو طرف در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل مواضع دولت‌های متبوع خود را راجع به موضوعات مرتبط با برنامه هسته‌ای صلح‌‌آمیز ایران و رفع تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران توسط عمان تبادل کردند.

طرف های آمریکایی نیز از سازنده بودن مذاکرات گفتند، ترامپ در این باره گفت که گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود و تا وقتی که به سرانجام نرسد، (موضوعات دیگر) اهمیتی ندارد. 

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا نیز در اولین اظهارات خود پس از گفت‌وگو غیرمستقیم با هیئت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌وگو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

اما به نظر می رسد عبارت مثبت ارزیابی کردند مذاکرات بیش از هر چیز یک عبارت کاربردی در زبان دیپلماسی است و نمی تواند در شرایط کنونی آن را ملاک ارزیابی نتیجه مذاکرات قرار داد.

آنچه در روند گفتگوها باید مورد ارزیابی قرار گیرد مراحل مختلف تا حصول نتیجه است، آغاز مذاکره، تداوم و پایان آن سه مقوله جداگانه هستند و ما در حال حاضر در همان مرحله آغازین قرار داریم بنابراین آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در عمان از دیدگاه دیپلمات های دو طرف مثبت و سازنده ارزیابی می شود و باید دید در ادامه این روند، ایالات متحده گفتگوها را به کدام سمت هدایت خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی سالانه ۲ سلاح هسته‌ای تولید می کند

پرونده هسته ای جمهوری اسلامی ایران و موضوع تحریم های ظالمانه همواره در طول دهه های اخیر به عنوان اصلی ترین موضوع مذاکرات بین ایران و غرب به شمار می رفته است. موضوعی که همواره جمهوری اسلامی ایران آن را غیر قابل مذاکره دانسته و غرب عقب گر ایران از توسعه در دانش هسته ای را به عنوان اصلی ترین مطالبه سیاست های خود اعلام کرده است.

ایران بارها بر سیاست ضد تسلیحات هسته ای خود اذعان داشته است با این حال ترامپ در اظهاراتی گفته است، چیز زیادی از ایران نمی خواهد تنها می خواهد که ایران سلاح هسته ای نداشته باشد! موضوعی که بارها از سوی مقامات جمهوری اسلامی به عنوان خط قرمز سیاست های کشورمان مورد تاکید بوده است.

در حالی آمریکا وانمود می کند که نگران هسته ای شدن ایران است که رژیم صهیونیستی به نیابت از آمریکا در منطقه مجهز به کلاهک هسته ای است و این سول اصلی در بین افکار عمومی مطرح است که چرا غرب نگران سلاح هسته ای رژیم صهیونیستی نیست؟

براساس گزارش منابع مختلف از جمله نیویورک تایمز، ذخایر نظامی رژیم صهیونیستی بین ۸۰ تا ۴۰۰ کلاهک هسته‌ای را شامل می‌شود.

کارشناسان صهیونیست تخمین می‌زنند که این رژیم دارای ابزارهای زمینی، هوایی و دریایی برای استفاده این کلاهک‌ها است.

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIRPI) نیز معتقد است که رژیم صهیونیستی حدود ۸۰ کلاهک هسته‌ای دارد.

بر اساس گزارشی که در سال ۲۰۱۳ از سوی سازمان غیردولتی بولتن دانشمندان اتمی منتشر شد، گفته شد که رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ با ساخت اولین ۲ بمب هسته‌ای خود، تولید سلاح‌های هسته‌ای را آغاز کرد. این مطالعه می‌گوید که رژیم صهیونیستی در حال ساخت سلاح هسته‌ای بوده است؛ یعنی به‌طور متوسط سالانه ۲ سلاح هسته‌ای تولید می کند اما برای فریب افکار عمومی سیاست ابهام سلاح هسته ای را دنبال می کند.

سلاح های هسته ای رژیم صهیونیستی بزرگترین تهدید برای امنیت خاورمیانه

در اطراف ایران ۶ قدرت اتمی وجود دارد؛ روسیه، هند، پاکستان، رژیم صهیونیستی و تعدادی از کشورهای مشترک‌المنافع در آسیای مرکزی ازجمله این کشورها هستند و ایران در تیررس این کشورها قرار دارد. سلاح های هسته ای رژیم صهیونیستی بزرگترین تهدید برای امنیت خاورمیانه است  با این حال اما آمریکا وانمود می کند که نگران دستیابی ایران به سلاح هسته ای است!

در این باره سیامک باقری، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار راه دانا با اشاره اینکه اگر نگرانی غرب سلاح هسته ای است و به اذعان خودش قصد دارد ایران را خلع سلاح هسته ای کند باید به دنبال طرح جامعی در این باره در منطقه باشد؛ گفت: از پاکستان و ترکیه تا رژیم صهیونیستی در اطراف جمهوری اسلامی ایران سلاح هسته ای دارند چگونه است که این مسئله غرب را نگران نکرده اما فعالیت علمی ایران موجب نگرانی آمریکا شده است؟!

کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی باید تحت فشار جهانی خلع سلاح هسته ای شود؛ گفت: مبنای کار ما دانش هسته است و به رقم اینکه در دوران مذاکرات برجام عقب نشینی های بسیاری در امر توانمندی های هسته ای خود داشتیم اما حاضر به عقب گر در این زمینه نخواهیم بود.

این استاد دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه در کاخ سفید این رویکرد وجود دارد که نمی توان جمهوری اسلامی ایران را خلع سلاح کرد؛ گفت: مشاوران ترامپ به او فهماندند که اگر از ایران تضمین بگیریم که به سلاح هسته ای دست پیدا نکند خود یک پیروزی بزرگ برای ایالات متحده به شمار می رود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه