اخبار داغ

رئیس پلیس راهور فراجا:

مدیریت ترافیک نیازمند اقدامات هوشمند و دانش‌بنیان است/ نباید اجازه داد پویش «نه به تصادف» متوقف شود

مدیریت ترافیک نیازمند اقدامات هوشمند و دانش‌بنیان است/ نباید اجازه داد پویش «نه به تصادف» متوقف شود
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: مدیریت ترافیک با روش‌های سنتی و صرفاً فیزیکی امکان‌پذیر نیست و امروز نیازمند اقدامات هوشمند، دانش‌بنیان و نرم‌افزاری هستیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، در حاشیه مراسم افتتاحیه هفتمین همایش بین‌المللی مدیریت و ایمنی ترافیک در جمع خبرنگاران با اشاره به روند برگزاری این رویداد علمی گفت: تا کنون شش دوره همایش ملی برگزار شده و اینک در حال برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی در این حوزه هستیم. خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از سوی اساتید داخلی و بین‌المللی، از کشورهایی همچون آمریکا، هند، پرتغال و ترکیه صورت گرفته و بیش از ۵۰ نفر از مقامات دیپلماتیک، فرهنگی و نظامی کشورهای مختلف در این رویداد حضور دارند.

مدیریت ترافیک با روش‌های سنتی و فیزیکی امکان‌پذیر نیست

وی با بیان اینکه ترافیک موضوعی چندوجهی و دارای ابعاد فنی، مهندسی و علوم انسانی است، افزود: مدیریت ترافیک با روش‌های سنتی و صرفاً فیزیکی امکان‌پذیر نیست. امروز نیازمند اقدامات هوشمند، دانش‌بنیان و نرم‌افزاری هستیم. هدف این نشست‌ها، اجرای مستقیم پروژه‌ها نیست بلکه مسئله‌شناسی و ایجاد دغدغه علمی برای مسئولان اجرایی است.

سردار حسینی ادامه داد: نتیجه این همایش در قالب یک بیانیه‌ای منتشر خواهد شد که مسیر حرکت متولیان مختلف از جمله مسئولان راه، خودروسازان، قانون‌گذاران، دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی را روشن می‌سازد. چنین خروجی‌هایی می‌تواند مبنای سیاست‌گذاری‌های مؤثر در حوزه ترافیک باشد.

نباید اجازه داد پویش «نه به تصادف» متوقف شود

وی همچنین به کمپین ملی «نه به تصادف» اشاره کرد و اظهار داشت: نباید از یک پویش انتظار معجزه داشت، اما همین پویش توانست همدلی و همکاری میان دستگاه‌ها را تقویت کند. اگر این پویش و هم‌افزایی بین نهادها در ایام پرتردد نوروز و هم‌زمانی آن با عید فطر نبود، قطعاً با شرایط نگران‌کننده‌تری مواجه می‌شدیم.

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان تأکید کرد: نباید اجازه داد این پویش متوقف شود و در آینده نزدیک نسخه جدیدی از آن رونمایی خواهد شد تا بتواند اثربخشی بیشتری در کاهش سوانح و تلفات جاده‌ای داشته باشد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه