دشمن خطای استراتژیکی کرد؛
دنیامالی: اردوهای تیمهای ملی ورزشی را بهزودی با تدابیر دقیق امنیتی شروع میکنیم
وزیر ورزشوجوانان گفت: اردوهای تیمهای ملی ورزشی را بهزودی با تدابیر دقیق امنیتی شروع میکنیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ احمد دنیامالی امروز (شنبه) در گفتوگویی تلویزیونی با اشاره به خطای محاسباتی دشمن اظهار داشت: ما یک تجربه ارزشمند از دفاع مقدس را داریم و کشور تحت تدبیر مقام معظم رهبری قرار دارد. اینکه ما در کمترین زمان ممکن پاسخ حملات کور صهیونیها به سرداران، دانشمندان و مردم عزیز را دادیم نشان از این تدبیر معظمله و تجربه گرانبهای دفاع مقدس است.
وی با اشاره به بیانیات رهبر انقلاب در خصوص جاری شدن زندگی بین مردم گفت: مقام معظم رهبری چند روز پیش در پیامی با ستودن مردم خواست که زندگی در جریان باشد و ما نیز به دنبال آن هستیم تا اردو تیمهای ملی را برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای جوانان بحرین برگزار کنیم.
وزیر ورزش ادامه داد: تمام این اردوها با حفاظت دقیق و تدابیر امنیتی برگزار میشود. ایران کشور پهناوری است و دشمن خطای محاسباتی داشت که به دنبال زمینگیر کردن این مردم بود.
عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در خصوص ادامه داشتن زندگی با قوت افزود: باید در مسابقات کشورهای اسلامی حضوری قدرتمند داشته باشیم و با رعایت همه دستورالعملها از سرگیری ورزش قهرمانی و حتی همگانی را توصیه میکنیم و این مهم در راستای توصیه رهبر انقلاب به جاری بودن زندگی است.
ارسال دیدگاه