ترقی در گفتگو با دانا:
ایران برای جلوگیری از خفگی ژئوپلیتیک راهکارهای متعددی دارد/آمریکا برای انزوای اقتصادی توفیقی نخواهد داشت
کارشناس مسائل سیاسی گفت: آمریکا توفیقی در انزوای اقتصادی ایران ندارد و ما برای حفظ امنیت ملی خود با هرگونه تغییر در ژئوپلیتیک منطقه مخالفت خواهیم کرد.
حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با بیان اینکه طراحی آمریکا، آذربایجان و ارمنستان درباره زنگزور یک طراحی برنامه ریزی شده برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت: این برنامه ریزی برای آن بوده که هک کریدور های شمال به جنوب و هک کریدور شرق به غرب را تحت تاثیر قرار دهند.
وی با بیان اینکه این اقدام نه تنها منافع ایران بلکه منافع چین و روسیه را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد، تاکید کرد: علت مخالفت ایران با این طرح اهداف پشت پرده ای است که علیه اقتصاد، امنیت ملی و موقعیت ژئوپلیتیکی ایران طراحی می شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از خفگی از ژئوپلیتیک ایران راهکارهایی داریم که بتوانیم فشارها را خنثی کنیم، تصریح کرد: البته باید کشورهایی مانند چین و روسیه هم که از این گذرگاه منافعی دارند نسبت به مهار هرگونه تسلط غرب بر آن اقدام کنند.
ترقی خاطرنشان کرد: این اقدام نباید مسیر ترانزیت ایران را کور کند.
وی با اشاره به اینکه ما زمینه روابط اقتصادی فراوانی با کشورهای مختلف دنیا داریم که این روابط محدود به تنها یک گذرگاه نیست، یادآور شد: آمریکا توفیقی در انزوای اقتصادی ایران در زنگزور ندارد اما ما برای حفظ امنیت ملی خود حتما با تغییر ژئوپلیتیک منطقه مخالفت خواهد کرد.
ارسال دیدگاه