اخبار داغ

سبحانیان خبر داد؛

افزایش سقف تقسیط مالیات به ۹ ماه

افزایش سقف تقسیط مالیات به ۹ ماه
رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی در دیدار با اعضای هیئت امنای بازار تهران گفت: امکان تقسیط پرداخت مالیات اصناف تا ۹ قسط فراهم شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سازمان امور مالیاتی، سید محمد هادی سبحانیان در نشست با اعضای هیئت امنای بازار تهران اظهار کرد: مالیات حدود ۱۲.۵ میلیون مودی ۱۰۰ درصد به صورت سیستمی و بدون دخالت نیروی انسانی محاسبه و تعیین شده است.

وی افزود: مالیات حدود ۷۰ درصد از مشاغل و اصناف یعنی ۹.۳ میلیون مودی صفر شده و حدود ۹۰ درصدشان زیر ۳۰ میلیون تومان تعیین شده است. با توجه به استقبال خوب مؤدیان از انتخاب محل مصرف مالیات، امسال هم ۸۸۱ پروژه نظیر ساخت بیمارستان و مدرسه و طرح‌های آب‌رسانی، راه‌سازی و … درنظر گرفته شده است تا با انتخاب اصناف به اتمام برسد.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: ۹۰ هزار پرونده مالیات بر ارزش افزوده دوره زمستان ۱۴۰۲ را به صورت سیستمی قطعی‌سازی کردیم و این یکی از مهم‌ترین اقدامات از منظر مؤدیان بود.

سبحانیان یادآور شد: ۱۰۰ درصد اظهارنامه‌های مالیات بر درآمد مستغلات اجاری اشخاص حقیقی در سال جاری به صورت سیستمی حسابرسی و قطعی‌سازی شد.

وی تاکید کرد: در راستای تعامل و تکریم مودیان و رعایت شرایط خاص پیش آمده، علاوه بر تمدید مهلت ارائه اظهارنامه و تکمیل فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم تا ۳۱ شهریور، امکان تقسیط پرداخت مالیات تا ۹ قسط را فراهم کردیم.

در ادامه این نشست، محمد توکلی، رئیس هیئت امنای بازار تهران اظهار کرد: با تأکید رئیس جمهور، امسال سازمان امور مالیاتی کشور در بحث افزایش سقف بهره‌مندی از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم، نهایت مساعدت و همکاری را با اصناف داشته که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم بیش از ۹۰ درصد مسائل و مشکلات اصناف را رفع کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه