اخبار داغ

ضرورت دلارزدایی از اقتصاد ایران

 ضرورت دلارزدایی از اقتصاد ایران
در حالی که اقتصاد ایران با چالش‌های تورم و سلطه دلار مواجه است، تأکید بر دلارزدایی و حفظ ارزش پول ملی به‌عنوان راهکاری کلیدی برای ثبات اقتصادی و بهبود معیشت مردم مطرح شده است. این رویکرد، نیازمند تدابیر قاطع دولت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  «تهران پرس»؛ در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های ساختاری مانند سلطه دلار بر بازار‌های مالی، تورم مزمن و فعالیت‌های مخرب دلالان دست‌وپنجه نرم می‌کند، نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اجرای منویات رهبر انقلاب در زمینه دلارزدایی و حفظ ارزش پول ملی تأکید دارند. این رویکرد، که ریشه در تفکر جهادی و عمل انقلابی دارد، می‌تواند با تمرکز بر ظرفیت‌های داخلی و برخورد قاطع با مافیای ارز، راهگشایی برای ثبات اقتصادی و کاهش نگرانی‌های معیشتی مردم باشد. بر اساس گزارش‌های اخیر، اقتصاد ایران همچنان تحت تأثیر تحریم‌ها و سیاست‌های ارزی ناکارآمد قرار دارد، اما با تدبیر مناسب، امکان دستیابی به رشد ۸ درصدی و مهار تورم وجود دارد.

اقتصاد ایران باید دلارزدایی شود

روح‌الله ایزدخواه در گفتگو با خبرنگار «تهران پرس» اظهار داشت: اجرای منویات رهبر معظم انقلاب بسیاری از مشکلات اقتصادی را می‌کاهد؛ برای برون‌رفت از بحران اقتصادی نیازمند این هستیم تا دولت تدابیر ویژه‌ای را اتخاذ کند.

وی با انتقاد از فعالیت کانال‌های تلگرامی در زمینه اعلام نرخ ارز و سکه تاکید کرد: این کانال‌ها اثر تخریبی در اقتصاد ایران دارد و هر چه سریع‌تر باید تعطیل شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دستور فرمانده کل قوا در زمینه دلار باید اجرا شود، گفت: رهبر فرزانه انقلاب فرمودند که ارزش پول ملی باید حفظ و اقتصاد ایران دلار زدایی شود.

ایزدخواه یادآور شد: سئوال این است چرا دولت عزمی برای برخورد با مافیای ارز و سکه ندارد؟ چرا بگیر و ببندی از دلالان ارز و سکه وجود ندارد؟ اینکه سخنگوی دولت عددسازی و نسبت سازی کند کار درستی نیست.

وی همچنین به اختیارات سران قوا به سازمان تعزیرات حکومتی اشاره کرد و گفت: در اختیاراتی که به سازمان تعزیرات حکومتی داده شده این بود که با گرانفروشان به طور مستقیم برخورد کنند. سوال این است که چرا دولت این قاطعیت را برای برخورد با مافیا ندارد.

او یادآور شد: اکنون دلار اقتصاد کشور را تحت‌الشعاع قرار داده است؛ دولت، قبل از فرافکنی‌ها باید موضعش را اعلام کند از اینکه می‌خواهد قیمت دلار را کنترل کند یا خیر؟

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان اخیر سخنگوی دولت از مقایسه نرخ دلار در دولت قبلی با دولت فعلی گفت: سوال ما نماینده‌های مردم در خانه ملت از دولت این است که چرا برنامه‌ای برای قیمت‌های افسار گسیخته ندارد، چرا دولت نمی‌تواند قیمت واقعی دلار را محقق کند؟ چرا از وجود متخصصانی که شم اقتصادی بالایی دارند استفاده نمی‌شود؟ 

ایزدخواه یادآور شد: اگر بناست دولتی مردمی داشته باشیم چرا از نظرات کارشناسان و نخبگان اقتصادی در امر معیشت مردم استفاده نمی‌شود؛ سوال دیگر از دولت این است که چرا اجازه نداده است تا نسخه جدیدی در اداره ارز حاکم شود. 

او ادامه داد: ما با سخنگوی دولت کاری نداریم؛ سخن ما با شخص رئیس جمهور، معاون اول و رئیس بانک مرکزی است. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بازی با افکار عمومی ممنوع است، دولت اکنون در بازار ارز با افکار عمومی بازی می‌کند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه