اخبار داغ

معتمدیان:

نباید اجازه دهیم کمبود زیرساخت‌ها باعث مهاجرت مردم شود/ مردم نباید برای تأمین سرانه‌های ضروری با مانع روبه‌رو شوند

نباید اجازه دهیم کمبود زیرساخت‌ها باعث مهاجرت مردم شود/ مردم نباید برای تأمین سرانه‌های ضروری با مانع روبه‌رو شوند
استاندار تهران در بازدید از روستاهای بخش کن کمبودهایی نظیر نبود درمانگاه، محدودیت منابع آب، کمبود مدرسه و خانه بهداشت را از مسائل مهم منطقه برشمرد و گفت: نباید اجازه دهیم کمبود زیرساخت‌ها باعث مهاجرت مردم شود.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، شامگاه دوشنبه در دیدار با مردم روستای سولقان از توابع بخش کن، با قدردانی از حضور گسترده اهالی، امام‌جمعه، روحانیون و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان، گفت: این میزان همراهی نشان می‌دهد که اراده‌ای مشترک میان مردم و مسئولان برای حل مسائل منطقه شکل گرفته است.

معتمدیان با اشاره به آغاز سفرهای شهرستانی دولت چهاردهم در استان تهران از سال گذشته اظهار داشت: یکی از اهداف محوری این سفرها، بررسی میدانی مسائل و گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره با مردم است.

وی تأکید کرد: بهترین افرادی که می‌توانند در شناسایی مشکلات واقعی مناطق به ما کمک کنند، خود مردم هستند؛ کسانی که هر روز این مسائل را لمس می‌کنند.

استاندار تهران به شرایط اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: در وضعیت تحریم و فشارهای مالی، ناچاریم منابع محدود را به‌درستی و بر اساس اولویت‌ها هدایت کنیم.

وی افزود: تعیین این اولویت‌ها باید با مشارکت مستقیم مردم انجام شود تا تخصیص منابع بیشترین اثر را داشته باشد.

معتمدیان عدالت در توزیع امکانات را یک اصل دانست و گفت: سرانه‌های آموزشی، بهداشتی، ورزشی، آب و سایر زیرساخت‌ها حق مسلم مردم است و باید فاصله‌های موجود میان مناطق استان کاهش یابد.

وی با انتقاد از برخی شاخص‌ها افزود: پایتخت کشور نباید با کمبودهای جدی مواجه باشد؛ اما در بعضی نقاط سرانه آموزشی تنها ۱۶ متر و حتی کمتر از ۳ متر است.

وی با اشاره به مدارس سه‌شیفته تصریح کرد که این وضعیت باید پایان یابد.

استاندار تهران در ارائه گزارشی از عملکرد آموزش‌وپرورش استان گفت: نهضت مدرسه‌سازی در تهران با قدرت آغاز شده و این استان امروز در کشور پرچمدار است.

به گفته معتمدیان، رتبه استان در حوزه مدرسه‌سازی از ۲۸ به ۲۱ ارتقا یافته و طی ۷ تا ۸ ماه گذشته ۱,۵۰۰ کلاس درس ساخته شده و ۳,۰۰۰ کلاس دیگر در دست اجراست.

وی درباره ساماندهی فضاهای آموزشی تصریح کرد: در اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز، بیش از ۳,۲۰۰ کلاس درس آزادسازی شد و برای نخستین بار سال تحصیلی را بدون بحران کمبود مدرسه آغاز کردیم.

وی ادامه داد: سرانه آموزشی استان از ۵.۲۸ متر به ۵.۴۳ متر رسیده و فاصله استان با میانگین کشوری اکنون تنها ۲ سانتی‌متر است. همچنین تراکم کلاس‌هایی که تا ۴۸ دانش‌آموز داشتند، به زیر ۳۰ نفر کاهش یافته است.

استاندار تهران سپس به مشکلات زیرساختی سولقان و مناطق مشابه پرداخت و گفت: وقتی جاده‌ای ۷۰ سال پیش ساخته شده و حجم تردد امروز چندین برابر شده، طبیعی است که باید ارتقا یابد. حفظ جان مردم از اوجب واجبات است و ایمن‌سازی جاده‌ها اولویت جدی مدیریت استان محسوب می‌شود.

وی همچنین کمبودهایی نظیر نبود درمانگاه، محدودیت منابع آب، کمبود مدرسه و خانه بهداشت را از مسائل مهم منطقه برشمرد و گفت: نباید اجازه دهیم کمبود زیرساخت‌ها باعث مهاجرت مردم شود.

معتمدیان خطاب به مدیران دستگاه‌ها تأکید کرد: راه‌و‌شهرسازی، منابع طبیعی، محیط‌زیست و سایر دستگاه‌ها باید با نگاه مثبت زمین‌های مورد نیاز برای توسعه خدمات عمومی را تأمین کنند. مردم نباید برای تأمین سرانه‌های ضروری با مانع روبه‌رو شوند.

وی در پایان با اشاره به روند سفرهای شهرستانی گفت: در این سفرها جلسات کارشناسی برگزار می‌شود و هر دستگاه موظف است برنامه عملیاتی خود را همراه با زمان‌بندی ارائه کند. ما این وعده‌ها را دقیقاً مطالبه و پیگیری خواهیم کرد تا مشکلات مردم به‌صورت واقعی و عملیاتی برطرف شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه