اخبار داغ

استعفای بازغی و درخشانی از انجمن بازیگران

استعفای بازغی و درخشانی از انجمن بازیگران
استعفای بازغی و درخشانی از انجمن بازیگران رئیس و نایب رئیس انجمن بازیگران سینمای ایران استعفای خود را اعلام کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساعاتی قبل انجمن بازیگران در پی ایجاد اتفاقاتی برای برخی از بازیگران، بیانیه‌ای را منتشر کرد. بعد از آن پژمان بازغی رئیس و بعد از آن سام درخشانی نایب رئیس انجمن بازیگران خانه سینمای ایران استعفای خود را اعلام کردند. 

بازغی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلایل شخصی و کاری از سمت ریاست انجمن بازیگران کناره‌گیری کرده است.

او نوشت: «اینجانب پژمان بازغی با این اطلاعیه، پس از چند سال، استعفای خود را به دلایل شخصی و کاری از سمت ریاست انجمن بازیگران اعلام می‌کنم. در طول این دوران، تمام تلاشم را به کار گرفتم تا در مسیر ارتقای کیفیت انجمن و حفظ شأن و شخصیت اعضا قدم بردارم. همواره به‌عنوان عضوی از خانواده سینما در کنار این انجمن خواهم ایستاد. امیدوارم دوستانم در هیأت مدیره انجمن، نقشه راهی روشن و امیدوارانه‌ای را که ترسیم کرده‌اند، به سلامت و موفقیت به انجام برسانند».

سام درخشانی نیز در پیامی کوتاه نوشت: «در پی استعفای آقای پژمان بازغی، رئیس انجمن بازیگران، اینجانب سام درخشانی (نایب رئیس انجمن بازیگران) بدین‌وسیله استعفای خود را اعلام می‌دارم.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه