اخبار داغ

گزارش دانا از آئین افتتاح دهکده اقتصاد مقاومتی شهید سلیمانی؛

سردار زهرایی: اینجا هیچ کسب و کاری بدون آزمون عملی توصیه نمی‌شود

سردار زهرایی: اینجا هیچ کسب و کاری بدون آزمون عملی توصیه نمی‌شود
رئیس سازمان بسیج سازندگی با ارائه آماری از اقدامات این سازمان از عملیاتی شدن فلسفه «آموزش همراه با عمل» در دهکده اقتصاد مقاومتی خبر داد و تأکید کرد: «فلسفه بسیج سازندگی این است که هیچ کسب و کاری را به مردم توصیه نکند که خودش قبلاً آن را عملاً انجام نداده باشد.»

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح امروز، همزمان با هفته بسیج سازندگی، آیین افتتاح دهکده اقتصاد مقاومتی شهید سلیمانی در خرم‌آباد برگزار شد. سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی، در این مراسم که با حضور استاندار و فرمانده سپاه لرستان برگزار گردید، با تبریک این مناسبت، گفت: «امروز توفیق حاصل شد تا در استان لرستان در خدمت مردم عزیز و مسئولین محترم باشیم. کار بسیار عظیمی در این استان انجام شده که اشاره‌ای به آن خواهم داشت.»

سردار زهرایی با درود به شرف و غیرت مردم ایران، خاطرنشان کرد: «اولاً باید به مردم غیور ایران اسلامی خدا قوت بگویم و درود می‌فرستم بر شرف و غیرتشان که خیابان‌ها را رها نکردند و در پاسداری از نظام، سنگ تمام گذاشتند.»

🔻یادگار رهبر شهید؛ هفته بسیج سازندگی

رئیس سازمان بسیج سازندگی ضمن گرامیداشت هفته بسیج سازندگی، به یادگار ماندگار رهبر شهید انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: «هفته بسیج سازندگی، یادگار رهبر شهیدمان در اردیبهشت‌ماه سال ۷۹ است. به فرموده ایشان، هیچ سازندگی بدون مردم‌باوری و اتصال مردم به دولت معنا پیدا نمی‌کند. بسیج سازندگی به عنوان بازوی اجرایی، ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی را به خدمت مردم می‌آورد؛ هم کمک‌کار دولت است و هم دغدغه و نیاز مردم عزیز را مرتفع می‌کند.»

🔻۱۵۵۰ پروژه کشاورزی؛ از آبرسانی تا جاده‌های بین مزارع

سردار زهرایی با ارائه آماری از عملکرد این سازمان در همکاری با وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: «سال گذشته، ۱۵۵۰ پروژه در حوزه آبرسانی، جالیزکاری، احیای قنوات، آب‌بندی استخرها و انهار تا سر مزارع انجام شد. متولی اصلی این کار وزارت جهاد کشاورزی است و ما به عنوان کمک‌کار در کنارشان بودیم.»

وی در ادامه به خدمات رسانی در حوزه آب شرب روستایی اشاره کرد و گفت: «در حوزه آب شرب روستایی، سال گذشته ۸۰۰ روستا از آب شرب پایدار و سالم برخوردار شدند.» همچنین در بحث زیرساخت‌های حمل و نقل روستایی، سردار زهرایی اظهار داشت: «در بحث جاده‌های بین مزارع که خوشبختانه مجلس محترم با تخصیص قیر، کمک کردند، در سال گذشته ۹۵۰ کیلومتر از جاده‌های بین مزارع با همت مردم آسفالت شد.»

🔻دهکده اقتصاد مقاومتی؛ از کارگاه تولید لوله تا باغات

اما مهم‌ترین بخش سخنان سردار زهرایی به افتتاح دهکده اقتصاد مقاومتی لرستان اختصاص داشت. وی با تشریح کارکردهای این مجموعه اظهار داشت: «امروز با همکاری استاندار و فرمانده سپاه استان، دهکده اقتصاد مقاومتی در لرستان افتتاح شد. اولین کارکرد این دهکده، اقدام آموزشی و عملی برای مردم است.»

سردار زهرایی با تأکید بر رویکرد عملیاتی بسیج سازندگی، فلسفه اصلی این نهاد را تشریح کرد و گفت: «فلسفه بسیج سازندگی این است که هیچ کسب و کاری را به مردم توصیه نکند که خودش قبلاً آن را عملاً انجام نداده باشد.»

🔻تولید قطعات ساختمانی؛ شتاب‌بخش ساخت مسکن محرومین

رئیس سازمان بسیج سازندگی به نقش این دهکده در محرومیت‌زدایی و تسریع پروژه‌های عمرانی اشاره و خاطرنشان کرد: «این دهکده در کنار آموزش، به محرومیت‌زدایی و اجرای پروژه‌های مصوب مجلس و دولت نیز کمک می‌کند. به عنوان مثال، کارگاه‌های تولید قطعات بتنی، بلوک و لوله در این دهکده راه‌اندازی شده تا بتوانیم مسکن محرومین را در همکاری با کمیته امداد سریع‌تر بسازیم و یا لوله‌گذاری آب تا سر مزارع و آب شرب روستایی را تسهیل کنیم.»

🔻اقدام فاخر و ادامه‌دار لرستان؛ پیشرفتی چند برابر در انتظار است

سردار زهرایی در پایان با تمجید از اقدامات صورت‌گرفته در لرستان، ابراز امیدواری کرد که این روند با سرعت بیشتری ادامه یابد. وی گفت: «در طول نزدیک به یک سال، مجموعه فاخری شامل گلخانه، خط تولید لوله، باغات و قطعات بتنی راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسیده که جای تشکر دارد. مسیر ادامه‌دار است و با انسجام و وحدتی که بین مسئولین در استان لرستان وجود دارد، امیدواریم این پیشرفت چندین برابر شود.»

به گزارش خبرنگار اقتصادی دانا؛ با افتتاح دهکده اقتصاد مقاومتی شهید سلیمانی در خرم‌آباد، گامی بلند در مسیر تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی؛ تولید، اشتغال و مردم‌باوری» برداشته شد. این طرح که شامل خطوط تولید مصالح ساختمانی، گلخانه‌ها و سامانه‌های آبرسانی است، نه تنها به ایجاد اشتغال پایدار در استان لرستان کمک خواهد کرد، بلکه ظرفیت‌های بومی این منطقه را برای مقابله با تحریم‌ها و جنگ اقتصادی به کار می‌گیرد. راه‌دانا همواره حامی و پوشش‌دهنده این حرکت‌های جهادی در عرصه سازندگی کشور خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه