رسم کهن مردم ابرکوه،
پختن نان براتی و پخش آن در ماه مبارک شعبان به نیت آمرزش اموات

در ماه مبارک شعبان به نیت آمرزش اموات، نان براتی توسط مردم شهرستان پخته و بین مردم و همسایگان پخش می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ،از ابرکوه، یکی از رسوم دیرین که هنوز در شهرستان ابرکوه رایج است، رسمی که نسل به نسل گذشته و به ما رسیده و هنوز جذابیتش کم نشده و رنگ و لعاب های امروزی بی رنگش نکرده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,رسم پختن براتی، رسم دیرینی است که قبل از ماه مبارک رمضان و به نیت آمرزش اموات برپا می شود.
,در ماه برات که همان ماه شعبان است، ابتدا خانواده ها با دعوت قبلی برنامه ریزی کرده و دور هم جمع می شوند.
,بزرگ ترها چهره جذاب تری به این برنامه می دهند و حضورشان هم قوت قلب است و هم مایه برکت.
,ابتدا خمیر زیادی آماده کرده از آرد، زردچوبه، گلاب و شکر. بعد از آن ماهی تابه بزرگی بر روی اجاق قرار داده شده و خمیر را داخل روغن سرخ می کنند.
,براتی آماده شده، توسط کوچک ترها به در خانه ها برده می شود تا فاتحه ای نصیب اموات شود.
, ,







ارسال دیدگاه