سازماندهی 200 گروه جهادی در تهران بزرگ

سازماندهی 200 گروه جهادی در تهران بزرگ
مسئول سازمان بسیج سازندگی در سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ از ثبت و ساماندهی 200 گروه جهادی در تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهادگر، رضا رضاپور، مسئول سازمان بسیج سازندگی در سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در اجلاس گروه‌های جهادی با عنوان شکوه جهادی در حسینیه حضرت فاطمه زهرا (س) با اعلام این خبر افزود: سازمان بسیج سازندگی سپاه محمد رسول الله (ص) اکنون باساماندهی مجموعه گروه‌های خود آماده خدمات رسانی و اجرای ماموریت‌های جهادی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی گفت : اکنون 23 استان تحت پوشش فعالیت این مجموعه است که بخشی از نیروها در کار عمرانی و بخشی در کار منابع طبیعی بخشی در بهداشتی و بخشی نیز به صورت تلفیقی فعالیت می کنند.

,
,


رضا پور با بیان اینکه توجه به معنویت و تعمیق معنویت از اصول کار جهادی است افزود : هدف ما از حضور در فعالیت های جهادی ابتدا خودسازی است یعنی جهادگر ابتدا باید خود را آماده کند و معنویت را در خودش تعمیق ببخشد.

,
,


مسئول سازمان بسیج سازندگی در سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در ادامه به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: توجه جهادگران به اقتصاد مقاومتی است و بر همین اساس در سال 93 تلاشهایی را آغاز کردیم و در سال 94 نیز رویکرد مضاعف این اهداف را پیش می بریم.

,
,


وی افزود: توسعه فعالیت بسیج سازندگی و جذب بسیج ده‌ها میلیونی از دیگر فعالیت های ماست و تلاش می کنیم این اهداف را در همه زمینه ها تحقق ببخشید.

,
,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه