میرجلال الدین کزازی:
سوگ سرودها زیبنده مرگ سرخ بزرگ مردان عاشورا باشد
استادبرجسته ادبیات فارسی گفت: نماد های سوگ واری محرم و عاشورا بر گرفته از رسوم پارسی است و در واقع ایرانیان به رسم خویش در عاشورا سوگواری می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، میرجلالدین کزازی استادبرجسته ادبیات فارسی در گفتگو با مرصاد اظهار داشت: سوگواری در روزهای محرم در ایران زمین به آداب پارسی گویان انجام می شود که در بسیاری دیگر از سرزمینها گسترش یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, استادبرجسته ادبیات فارسی, در گفتگو با , مرصاد , اظهار داشت: سوگواری در روزهای محرم در ایران زمین به آداب پارسی گویان انجام می شود که در بسیاری دیگر از سرزمینها گسترش یافته است.,,
استاد کزازی گفت: پنجه ای که در میانه جام سقایان و یا بر فراز علم ها سر برآورده است در سوگواری های ایرانیان نماد خطوط شعاعی خورشید و مانا به انگشتان دست که در ایران پس از اسلام به پنج تن نیز مطابق می شود.
,,
وی ادامه داد: علم و کتل و شاخه های علم در سوگواری ها نیز نماد سرو است.
,,
کزازی اظهار داشت: بسیاری از سوگ سرودهای ایرانی و مقام های آن در محرم و عاشورا است که استفاده می شود و می توان گفت که این سوگ سرودها با همین محرم و عاشوراست که باقی مانده اند.
,,
وی گفت: سوگ سرودها گه گاه سست هستند و آنچه که امروز می بینیم که با این عنوان توسط نوحه سرایان خوانده می شوند گویای والایی و مانایی مرگ سرخ مردان بزرگ نیست.
,,
میرجلال الدین کزازی بر استواری و صلابت سوگ سرودها تأکید کرد و گفت: ترانده های دریغ با سوگ سرود متفاوت هستند و باید سروده ها زیبنده و زیبا باشند..
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه