نام جدید سانتیاگو برنابئو؟
ماریا گاهان، رییس بخش اسپانیای مایکروسافت تایید کرده که برنامههایی در پیش است تا ورزشگاه سانتیاگو برنابئو تغییر نام یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مایکروسافت، غول کامپیوتری تایید کرده که با رئال مادرید در مذاکره است تا حق نام سانتیاگو برنابئو را بخرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مایکروسافت، غول کامپیوتری تایید کرده که با رئال مادرید در مذاکره است تا حق نام سانتیاگو برنابئو را بخرد.,
این ورزشگاه 85000 نفری در سال 1947 افتتاح شد و به نام سانتیاگو برنابئو یسته، رییس سابق رئال مادرید نامگذاری شد.
,
اما ماریا گاهان، رییس مایکروسافت اسپانیا گفته مادریدیها میخواهند نام ورزشگاهشان را به بالاترین پیشنهاد بفروشند.
,
او گفته است: «آنها به ما و شرکتهای دیگر فرصت این را دادهاند که ورزشگاهشان را نامگذاری کنیم. ما در حال مذاکره هستیم تا ببینیم به کجا میرسیم.»
,
فلورنتینو پرس هم پیشتر گفته بود به دنبال اسپانسری برای این ورزشگاه میگردد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه