خبر نوبخت از میزان یارانه تولید در سال ۹۴
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور از اختصاص ۵۲۰۰ میلیارد تومان یارانه به بخش تولید در سال آینده خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور از پرداخت 5200 میلیارد تومان یارانه به بخش تولید در سال آینده خبر داد.
وی افزود: البته این رقم در صورت تحقق 100 درصدی بودجه دریافتی که بخشی از آن به قیمت نفت بستگی دارد، پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور درباره حذف دهکهای پرُ درآمد در سال آینده، اظهار داشت: امیدوارم سال آینده این سؤال مشترک و ثابت رسانهها نباشد.
نوبخت همچنین، تأکید کرد: ما حدود 30 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی را در این بخش سرمایهگذاری کردیم و علاقهمند بودیم این رقم به 40 هزار میلیارد تومان میرسید.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه