اخبار داغ

عموی ناتنی اوباما از آمریکا اخراج نمی‌شود

عموی ناتنی اوباما از آمریکا اخراج نمی‌شود
بر اساس حکم دادگاه مهاجرت فدرال، آنیانگو اوباما عموی ناتنی باراک اوباما در شهر بوستن اجازه یافت تا به زندگی خود در آمریکا ادامه دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از جوان آنلاین، بر اساس حکم دادگاه مهاجرت فدرال، آنیانگو اوباما عموی ناتنی باراک اوباما در شهر بوستن اجازه یافت تا به زندگی خود در آمریکا ادامه دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بر اساس حکم , دادگاه مهاجرت فدرال، آنیانگو اوباما , عموی ناتنی باراک اوباما در شهر بوستن اجازه یافت تا به زندگی خود در آمریکا ادامه دهد.,

 

,

 

,

عموی ناتنی رئیس جمهور آمریکا در سال 1992 به دلیل بی نظمی و درآگوست سال 2011 به دلیل بد مستی هنگام رانندگی در فارمینگهام ماساچوست بازداشت شده بود. آنیانگو اوباما 69 ساله و متولد کشور کنیا است.

, عموی ناتنی رئیس جمهور آمریکا در سال 1992 به دلیل بی نظمی و درآگوست سال 2011 به دلیل بد مستی هنگام رانندگی در فارمینگهام ماساچوست بازداشت شده بود., آنیانگو اوباما 69 ساله و متولد کشور کنیا است. ,

 

,

اوزمانی که نوجوان بود به آمریکا آمد و به مدرسه ای در نزدیکی شهر بوستن رفت اما بعد از مدتی وضعیت ویزای او با مشکل روبرو شد.

, اوزمانی که نوجوان بود به آمریکا آمد و به مدرسه ای در نزدیکی شهر بوستن رفت اما بعد از مدتی وضعیت ویزای او با مشکل روبرو شد.,

انتهای پیام

, انتهای پیام]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه