اعمال وقتهای استراحت در جام جهانی 2014 دردمای بالای 32 درجه
شرایط آب و هوایی برزیل در زمان برگزاری جام جهانی 2014 باعث شد تا چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا پیشنهاد نوآورانه ای را مطرح کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااو که در تابستان گذشته با شاگردانش برای حضور در جام کنفدراسیون ها به برزیل سفر کرده و با شرایط آب و هوایی برزیل در ماه های ژوئن و جولای آشناست پیشنهاد کرده بود تا به بازیکنان حاضر در جام جهانی زمان کوتاهی برای نوشیدن آب و تجدید قوا داده شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,حالا از این پیشنهاد استقبال شده و طبق اعلام کمیته اجرایی فیفا قرار براین است که اگر در زمان برگزاری بازیهای جام جهانی2014 دمای هوا از 32 درجه بالاتر رفت،زمانهای استراحتی برای بازیکنان درنظر گرفته شود تا در صورت لزوم آب بنوشند.
,این وقت های استراحت بعد از دقیقه 30 هر نیمه به کار گرفته می شود و البته در زمان هایی که دمای هوا از 32 درجه بالاتر باشد، شاهد اعمال این قانون خواهیم بود.این دما در برخی از شهرهای میزبان جام جهانی از جمله ناتال ، فورتالسا، رسیفه و مانائوس طبیعی است و ممکن است در سالوادور و ریودوژانیرو نیز شاهد رسیدن دمای هوا به 32 درجه باشیم.
,ایده استفاده از زمان های استراحت توسط چزاره پراندلی و برای مقابله با گرمای هوا در برزیل در زمان برگزاری جام جهانی ارائه شده است. با وجود مخالفت ها درمورد برگزاری برخی از بازیهای جام جهانی در ساعت 13، ساعت اوج گرما، روز سه شنبه مسئولان فیفا اعلام کردند که زمان بندی بازیهای جام جهانی به همان ترتیب اعلام شده دنبال خواهد شد .
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه