مدافع پرسپولیس: گروه ایران نه سخت است نه آسان

مدافع پرسپولیس: گروه ایران نه سخت است نه آسان
مدافع ملی‌پوش تیم پرسپولیس گفت: خوشحال شدم که در این گروه قرار گرفتیم زیرا گروهمان نه آسان است نه سخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سید جلال حسینی در مورد تیم ملی ایران گفت: خیلی خوشحال شدم که در این گروه افتادیم اما خیلی هم ناراحتم زیرا هیچ کاری نکردیم. ما بعد از آنکه کره جنوبی را بردیم کاری انجام ندادیم در همان ورزشگاه من مصاحبه کردم و گفتم باید از همین امروز برنامه‌ریزی داشته باشیم و با تیم‌ های قدرتمند بازی کنیم اما با شرایطی که اکنون داریم در جام جهانی هیچ کاری نمی‌توانیم بکنیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: باید اردوهای خوب و بازی‌های تدارکاتی مناسبی داشته باشیم. در گروه خوبی قرار گرفته‌ایم، گروهی که نه خیلی سخت است نه آسان اما باید با تیم‌‌های بزرگ بازی کنیم. با تیم‌هایی مثل ساحل عاج و تیم‌های اروپایی بازی تدارکاتی داشته باشیم.

,

مدافع پرسپولیس در مورد دیدار با بوسنی و نیجریه گفت: بازی با این تیم‌ها هم سخت است. من با نظر هادی عقیلی هم موافقم که می‌گوید می‌توانیم دوم یا سوم گروه شویم اما دقت کنید ژاپن، استرالیا و کره جنوبی با چه تیم‌های بزرگی مسابقه داده‌اند.

,

حسینی تصریح کرد: بازی اول ما با نیجریه است که بازی بسیار سختی است. اگر این بازی را خوب شروع کنیم می‌توانیم مقابل آرژانتین هم بازی خوبی انجام دهیم. بازی اول برای همه تیم‌ها سخت است.

,

انتهای پیام/ی

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه