اغتشاش در لیگ برزیل؛ یک هوادار به کما رفت

اغتشاش در لیگ برزیل؛ یک هوادار به کما رفت
دیدار دو تیم باشگاهی آتلتیکو پاراننسه و واسکو دوگاما در لیگ برزیل به علت اغتشاش تماشاگر ناتمام ماند و یک هوادار به علت مصدومیت به کما رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا در شرایطی جدال روز گذشته با نتیجه 5 بر یک به سود پاراننسه در جریان بود،‌صدها تماشاگر در ضلع جنوبی ورزشگاه سانتاکاتارینا با یکدیگر به نزاع پرداختند و حتی وارد زمین مسابقه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

این گزارش‌ها حاکیست در این حادثه 3 تماشاگر که به شدت مصدوم شدند، به نزدیکترین بیمارستان محل انجام بازی انتقال داده شده و حتی یک تن از آنان به کما رفت.

,

پس از آنکه جنجال تماشاگران باعث برهم خوردن نظم و جریان بازی شد،‌نیروهای امنیتی مداخله کرده و توانستند کنترل اوضاع را دست بگیرند اما داور از ادامه بازی خودداری کرد.

,

انتشار این خبر باعث شد تا یک بار دیگر در کشور میزبان جام جهانی 2014 بحث امنیت بازی‌ها مطرح شده و مورد سئوال علاقمندان و کارشناسان قرار گیرد. 

,

انتهای پیام/ی

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه